Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Ce trebuie sa fac din 30 dec 2007 15:17 de SORIN28
Hai mai, ma lesi...auzi ce tampenie "sa pleci din tara.Acolo fetele stiu sa aprecieze un baiat de treaba" :wacko: Cine ti-a spus asta?!
Re: Ce trebuie sa fac din 30 dec 2007 14:55 de Stranger_to_love
N-ai ce sa faci.Esti dispus sa-ti schimbi felul de a fi si sistemul de valori doar pt. a avea o prietena?
Parerea mea e sa inveti si sa pleci din tara.Acolo fetele stiu sa aprecieze un baiat de treaba.
Re: Re: Ce trebuie sa fac din 30 dec 2007 14:22 de IonutzZz
Sa nu generalizam:`...totusi desi nu-mi place cum suna "scarba de om"...din pacate...iti dau dreptate
:(
Re: Re: Re: Ce trebuie sa fac din 30 dec 2007 14:19 de nypd
treaba ta:D
Re: Re: Ce trebuie sa fac din 30 dec 2007 14:11 de yo
Cred k ai dreptate:ok:,am vaz alti baieti kre sunt ffnesimtiti si au succes la fete,dar totusi nu e in firea mea sa nu fiu de,,gasca''O:)
Re: Ce trebuie sa fac din 30 dec 2007 14:06 de nypd
aici gresesti tu. in lumea aceasta, pt a avea succes trebuie sa fii o scarba de om.
:ok:
Re: Ce trebuie sa fac din 30 dec 2007 13:59 de IonutzZz
hmm...:` sincer...prea putine informatii si nu prea pot sa-mi dau cu parerea doar de dragu' de a posta un msj:`...dar iti pot spune doar atat...ca sa gasesti o partenera nu e nevoie doar sa arati bine "foarte bine" cum spun unii, ci probabil ...
Ce trebuie sa fac din 30 dec 2007 13:23 de yo
Sunt un baiat care arata destul de bine(foarte bine dupa parerea unora),sunt de ,,gasca'',deoarece am o gramada de prieten si prietene,dar tot nu am succes la fete si nu stiu dc (?)...am mai cautat pe site-uri si ziceau k nu e vremea mea(chestii din ...
Re: Caterinca tare =)) din 30 dec 2007 02:55 de solokd
:lol::lol::lol:e mah e tare rauuu fata
prea tar
Re: Re: Re: Penis Pot vorbi? din 29 dec 2007 21:58 de Rechina
Re: Re: Casnicie fara sex din 29 dec 2007 19:43 de dorinda
Sa stii ca tratamentele naturiste nu dau rezultate vizibile imediat. Trebuie sa treaca cel putin o luna sau doua, daca nu chiar mai mult. Crede-ma, eu una am ajuns sa nu ma mai iau prea mult dupa medici pentru ca unii din Bucuresti nu stiu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: plssss ajutatzi-ma cu un s din 29 dec 2007 01:35 de ExoticDream
Nota 10 pentru acest post, carrie! :flowers::flowers::flowers:
Re: din 29 dec 2007 00:04 de Guest
si viceversa. mai ales viceversa
R din 29 dec 2007 00:01 de alyssa
GIGEL!!
enervezi*******=))) ....aku` m-am enervat shi nu mai nimeresc tastele cum trebuie!!.. ptr. ca scriu f repede!! nu am rabdare s scriu incet:))))..mi-a intrat in obisnuinta`..sorry sperr sa intelege-ti daca mai gresesc!:*::**:*:*:**:*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: plssss ajutatzi-ma cu un s din 28 dec 2007 23:24 de solokd
macar gandeste da fata ce zice " a lasa ca imi da mama si tata " sau "mi-am tras gajiu cu bani si imi face toate poftele " i shimb ce ofera ce stie ea mai bine sa faca asa ca nu mai bagatzi mana in foc ca nu e asa
Re: Re: Re: Re: Re: plssss ajutatzi-ma cu un sfat! din 28 dec 2007 23:14 de carrie
Pune alaturi un pustan de 17 ani si o dra de aceeasi varsta si ai sa descoperi ca, in marea majoritate a cazurilor, fac ambii parte dintr-o generatie "rebela", dezorientata, cu valorile alterate, aflata la varsta in care se cred cei mai tari, cei ...
Caterinca tare =)) din 28 dec 2007 19:56 de SORIN28
Stiu ca nu se face, e prima data cand fac asa ceva(si nu stiu daca se va mai repeta) dar merita citit.
Am primit un mesaj personal trimis de domnisoara "Alyssa" ca raspuns la faptul ca intr-un mesaj pe un topic am facut-o analfabeta. Iata ...
Re: Re: plssss ajutatzi-ma cu un sfat!(e imp.!);;) din 28 dec 2007 19:34 de Gigel
Of course, of course...baietii sa faca toata treaba ca femeia sa se simta bine, iar ele sa stea cu fofoloanca in sus:`
Daca voi detine-ti gaura, inseamna ca noi trebuie sa facem tumbe, trucuri de magie, acte de eroism, etc, numai ca sa va simtit ...
Re: plssss ajutatzi-ma cu un sfat!(e imp.!);;) :-< din 28 dec 2007 15:51 de oanaaaaa
ai d'abea 17 ani,nu cred k e asa o mare prb ceea ce simti sau nu la varsta asta! Eu cred k inca nu ai cunoscut pe nimeni care sa fie in stare sa-ti trezeasca placerea si mai ales daca ai fost numai cu baieti de seama ta;baietii de regula sunt mai ...
Nu ma excit! din 28 dec 2007 15:21 de alyssa
:)buna!.......nu inteleg ce se intampla cu mine:(([sperr s m pute.ti ajuta!:*:*]..shi sa aveti rabdare:).."s citi.ti pana` la sf.:D:))..sorryy`:D:*:*"...deki s trec la subiect!!...in primul rand nu am mai fost cu nimeni pana akum`ref. la contact ...
Pagina 605 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |