Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am O Problema din 29 nov 2007 10:24 de jiji
dea, trebe
Re: Pettingul -bun sau rau? din 29 nov 2007 03:02 de solokd
imi pare rau dar trebuie sa postez aici imi aduc aminte prima oara cand am facut petting aveam vreo 16 ani era ceva nou pt mine...
am facut vreo 2 ore dupa ceas petting iar dupa aceea cand sa trec la stagiul urmator ma lasat fata balta a zis ca nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am O Problema din 29 nov 2007 02:48 de solokd
lol nu am auzit de asea ceva dar totusi uite la le-am citit...
chiar trebuie batuta femeia????:unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am O Problema din 29 nov 2007 01:14 de ExoticDream
Te referi la intelepciunea populara? Stim ca exista vorbe de duh de genul:
[i]"Femeia trebuie batuta pentru ca este rea", "Piatra de moara trebuie batuta de 3 ori pe zi, iar femeia de 6 ori", "Femeia trebuie batuta chiar daca nu a facut nimic ...
Re: Re: calitati din 29 nov 2007 00:51 de ExoticDream
Eu nu as putea face asta cu o persoana pentru care simt doar atractie sexuala (de moment sau in general), este un element "total insuficient", trebuie sa existe sentimente de iubire... si inca de ambele parti, altfel as percepe chestiunea ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Am O Problema din 29 nov 2007 00:48 de nypd
imi amintesc acum vbele unui maare om: femeile trebuie batute.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 nov 2007 23:42 de Macarena
Sunt fata si nu sunt de acord cu ideea de materialism :rolleyes:Tipele pana la urma urmei sunt niste prostituate :ermm: vb de cazul in care nu simt mare lucru pt respectivul baiat insa stau cu el pt ca are X5 si nush cate case :blink:Trebuie ...
Re: Re: 2 comprimate in aceeasi seara din 28 nov 2007 20:19 de db23
Mersi de raspuns, m-am lamurit.Intr-adevar am continuat sa iau pastilele normal, dar m-am si protejat corespunzator in timpul actului:rolleyes:..mare harababura mare in topicul postat de mine, dar si mai mare haos vad eu de pe urma luiO:)O:)O:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 nov 2007 18:01 de solokd
agony de pedepsit cum le-ai pedepsi :le-ai cumpara stiu yo ce parfum de la schanel sau versace si le-ai lua o noapte la nu stiu ce hotel de 5*
P.S o fata care este cu adevarat marerialista trebuie sa fie frumoasa ....nu ai cum sa ii rezisti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - dem din 28 nov 2007 16:21 de stefanoski
Fii mai explicita. Tu ai facut sex cu el ? te-ai gandit ca poate fostele lui nu vor decat sa-l denigreze in fatza ta ? sa va strice relatia...
Daca e bun sau nu de ceva trebuie sa-ti arate el. nu sa te iei tu dupa spusele unor fete !!
Re: Re: Re: Re: # NE CERTAM GROAZNIC DE RAU din 27 nov 2007 23:54 de Macarena
Tot eu dau si raspunsul :P Ai facut alegerea potrivita :~*O:):devil:
Re: Intrebare pt baieti(dar pot rasp si fete dak s din 27 nov 2007 17:58 de jerry
Pai depinde in ce sens e esuat :) daca fata nu are experienta si nu stie ce sa faca, trebuie rabdare sa o invatam, nu?
Re: Re: calitati din 27 nov 2007 16:49 de tematoare
Multumesc, Nekunoskuto pentru raspuns. Este foarte complet. :)
Re: Re: Re: Re: Aspecte din 27 nov 2007 14:33 de Agony
Adevarat, aspectul fizic conteaza, consider ca ar trebuie sa aiba unpic din fiecare, ce e mult strica, cine nu are deloc e degeaba.In dragoste nu exista frica de a te arde, daca il iubesti vei risca, daca nu lasa-l si nu-l amagi...
Re: Ce inseamna sa fii bun in pat?????? din 27 nov 2007 14:21 de Agony
Sa stii sa faci chestii minunate cu gura.Ca sa fii bun la pat trebuie sa stii bine matematica caci implica multe numere.Ex: trebuie sa stii sa faci 69, 8-uri, sa mai aduci 1 prietena si sa o faci de 3 ori...
Re: calitati din 27 nov 2007 13:00 de Nekunoskuta
Ca si raspuns la intrebarea ta, asa cum este perceputa la prima vedere, adica referitor strict la o simpla partida de sex (cel putin mie asta imi exprima modul in care ai formulat-o) ti-as spune ca trebuie sa existe scanteia si pasiune. Imi este ...
Re: Re: Re: # NE CERTAM GROAZNIC DE RAU din 27 nov 2007 01:10 de Macarena
faci mereu numai ceea ce simti , daca stai legat intr-o relatie ce nu te face fericit nu te implineste pe niciun plan si tot ceea ce simti e frustrare pt ca nu poti "simti ceea ce trebuie " poate nu trebuie neaparat schimbat ceva la tine ci schimbata ...
Re: Re: calitati din 26 nov 2007 21:56 de tematoare
Sper ca nu mie mi-ai adresat aceasta intrebare. Eu am deschis subiectul de curiozitate, dorind sa aflu punctul vostru de vedere. Eu nu m-as culca cu un tip doar pt ca e frumos si/sau destept. Nu m-as putea culca niciodata cu un tip pe care nu-l ...
Re: calitati din 26 nov 2007 21:02 de baby
in primul rand trebuie sa existe iubire! ce dak e frumos destept si cu bani gata faci sex cu el?:`:blink:
Re: Re: Re: Re: Re: cum procedam? din 26 nov 2007 15:09 de paul_mot
chiar vreau sa aud mai mult...eu am acelasi problema dar invers...eu sunt baiat si e prima data cu fata care are experienta...si vreau sa simte bine si ea din prima data...incepand cu incalzirea pana la sex...si am problema ca mie frica sa ...
Pagina 615 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
48 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |