Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jenant din 20 nov 2007 23:22 de Stranger_to_love
Dar cine a zis de sex-sportiv???
Nu poate sa fie doar sex? De ce trebuie sa fie sportiv sau degradand sau nu mai stiu cum?
Si nu ca sunt disperat,dar as fi nebun sa refuz o partida de sex daca apare ocazia.Nu sunt fata sa-mi doresc mare ...
Ce simt in timpul orgasmul din 20 nov 2007 22:09 de mimi
eu mi-am intrebat iubitul ce simte el cand am eu orgasm...:)))
si mi-a zis ca simte o caldura..naucitoare.."trebuia sa ma simt si altceva ???" si la-m intrebat "contractii ale vaginului nu simti?" si a rasouns un mare DAAA...
deci trebuie sa ne ...
Re: menstruatia din 19 nov 2007 19:59 de Nekunoskuta
Poti explica si de ce? Daca iti intarzie trebuie sa cauti cauzele, nu sa o grabesti. Cauzele pot fi de la o banala raceala pana la sarcina.
Re: complexarea si negarea adevarului din 19 nov 2007 19:58 de Nekunoskuta
Criza "varstei mijlocii" cumva? Nu prea as vrea sa-ti spun dar...ai grija sa nu-i trezeasca libidoul vreo tinerica. Unii barbati au tendinta ca la varsta asta sa-si demonstreze barbatia langa o femeie mai tanara.
Ce ai putea face tu? Nu-l mai ...
Re: Re: Re: logest! din 19 nov 2007 12:26 de Catalina
olosesc Logest de 7 luni si pana acum nu am avut probleme. Am inceput joi o nuoa folie de pastilute dar sambata seara am uitat de ea si nu am luat-o. Am observat asta doar duminica seara. Fiindca au trecut mai mult de 12 ore nu am luat pastiluta de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Secret din 18 nov 2007 23:02 de angela
Secretul unei relatii reusite nu cred ca exista, insa lucrurile care definesc o relatie solida sunt: intelegerea,comunicarea, iubirea, respectul, si dorinta de a lupta pentru tot ceea ce ai. Daca nu lupti mereu sa imbunatatesti relatia si mergi pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt din 18 nov 2007 00:03 de Seby81
1 - Am spus "Sunt o fire mai rece, calculata, dar ... nu intotdeauna". Deci stiu cand sa fiu calculat si cand sa ma port normal.
Spre ex.: am avut un accident de masina acum cateva zile, masina in care eram a fost complet distrusa, iar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt din 17 nov 2007 23:45 de Stranger_to_love
O dovada ca in viata nu primesti ce doresti.Altul s-ar fi bucurat ca fata nu vrea ceva prea serios.In alt caz cine stie ea ar fi vrut ceva serios si el doar distractie.
PS Daca ai destui bani o sa te iubeasca multe fete.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt virg din 17 nov 2007 23:22 de Seby81
Am sa-ti povestec o mica parte a vietii mele, poate ai sa ma intelegi.
Am cunoscut o fata nici frumoasa, nici isteata, nici cu facultate si nici bogata de care m-am indragostit nebuneste, mi-as fi dat si viata pt ea, MAI PE SCURT NU ERA ...
Re: Ce inseamna sa fii tu insuti din 17 nov 2007 18:17 de dorinda
A fi tu insuti implica niste riscuri, acele de a nu fi acceptat de multe persoane. Incerci sa-ti faci prieteni si nu reusesti, nu poti sa te integrezi in societate...simti ca toti te resping si nu-ti gasesti locul. Cea mai buna solutie: ...
Re: Re: Re: Ce inseamna sa fii tu insuti din 17 nov 2007 18:15 de ExoticDream
Nu sunt de acord cu tine, cele mai multe fete cu ceva neuroni in dotare sunt plictisite de jocurile astea penibile de-a seductia si refuza din start tipi care incearca sa le impresioneze prin fel de fel de smecherii studiate, iar daca nu s-au ...
Re: Re: Re: Ce inseamna sa fii tu insuti din 17 nov 2007 18:10 de dorinda
Te inseli. Nici eu n-am avut cativa ani prieten pentru ca, fiind eu insumi, se temeau de mine prin faptul ca le ceream sa ma respecte. Dar uite ca de vreo 2 ani, s-a schimbat situatia. Acum ei alearga dupa mine. Si apoi, faptul ca sunt uneori ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum pot unele fete sa faca sex din 17 nov 2007 16:49 de Sephiyroth
dupa cum spuneam : pana ieri credeam ca prostia nu se vindeca , dar macar se deterioreaza in timp..! ai reusit si tu in sfarsit sa imi demontezi o teorie : asta expusa mai sus ! :D:D
ma bucur ca nu m-ai uitat si imaginea mea a ramas atat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum pot unele fete sa faca sex din 17 nov 2007 16:42 de Sephiyroth
m-ai dat in gat paraciosule..! :D:D:D:D
Re: Re: Ce inseamna sa fii tu insuti din 17 nov 2007 16:33 de sg
Nu mai mintiti ma baiatul cu "fi tu insuti" pt ca obligatoriu, fortat trebuie sa apelezi la diferite tertipuri pt a combina o fata in ziua de azi.
Cei care sunt ei insusi sunt aceia care ii vezi de atata timp singuri si care nu prea pare ca or sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Secretul u din 17 nov 2007 15:27 de dorinda
Aici nu e vorba ca am scos ochii cuiva cu "ti-am zis eu". Problema mea e cu totul alta. Mi s-a intamplat si nu de putin ori, sa vad ca persoanele la care tin au prieteni nepotriviti. Chiar daca nu ii cunosteam de prea multa vreme si n-aveam ...
Re: Re: Re: Re: Cum pot unele fete sa faca sex ora din 17 nov 2007 14:59 de Ionel
Nu, nu sunt aceiasi persoana. Am folosit impreuna acelasi IP. Acum ne-am despartit. Daca cineva era interesat vedea acest lucru. Dar pe acest site unele persoane ca Aluka sau cum se numeste mai nou Sephiyroth poate improsca cu noroi pe oricine, ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina din 17 nov 2007 01:51 de Stranger_to_love
Parerea mea personala: esti dus cu pluta.Si daca nu gasesti persoana perfecta care sa ai sentimente pt. ea ce faci? Mori asa singur?
Si mai da-i naibii pe chinezi cu "medicina lor" tot ei sunt aia care mananca aripioare de rechin si corn de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu din 16 nov 2007 20:02 de valijan
Lasa ca ii vine vremea si pasaricii tale sa inghita viermisori. Dar nu trebuie sa stai prea mult, ca i se poate anchiloza gatul. Un organ nefolosit se atrofiaza.:devil::devil:
Re: Ce inseamna sa fii tu insuti din 16 nov 2007 18:10 de Nekunoskuta
Nu trebuie sa te prefaci in nici un fel...se gaseste nebuna care sa te placa asa enervant ;)
Sa fii tu insuti inseamna ceea ce ti-ai raspuns singur, sa nu te prefaci in nici un fel.
Pagina 618 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
77 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |