Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Ce inseamna sa fii tu insuti

din 16 nov 2007 01:39 de ExoticDream

Da, fii tu insuti, cu alte cuvinte, comporta-te natural, nu te da peste cap sa impresionezi, nu te ascunde, poarta-te normal! Daca stii ca ai un caracter enervant..., ideea nu este sa-l protejezi, cel mai bine ar fi sa incerci sa faci ceva sa-l ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Himen rupt = sange?

din 16 nov 2007 00:55 de cas

bai oamenilor eu sunt medic primar ginecolog si ortopedic oamenilor cum e posibil sa nu curga din cauza cazaturilor sau a sporturilor extreme..himenu este acoperit de catre o pielita subtire deci acea pielita se rupe numai in cazu cand un obiect este ...

Re: Ce inseamna sa fi tu insuti

din 15 nov 2007 21:23 de Ionel

Pai chiar daca te iei doar de caracter: tu ce crezi ca poti sa ti-l ascunzi la infinit? Sau o faci doar sa mai ai o cucerire, apoi pleci? Dar ma refeream cum te comporti. Orice nu e natural, pare ridicol. Apoi sa nu vrei sa pari nu stiu ce erou, ...

Ce inseamna sa fii tu insuti

din 15 nov 2007 21:08 de Spyder

Tot aud mereu:,,Ca sa cuceresti o fata trebuie sa fi tu insuti''.Mi se pare cam vag.Dak tu ai un caracter asa mai enervant ce faci??tot trebuie sa te prefaci intr-un fel.Nu ma refer sa pretinzi k esti altcineva dekt cn esti,dar nici sa te ...

Re: Re: Re: Faza ciudata in cafenea

din 15 nov 2007 19:40 de Ionel

Sunt de acord cu tine, dar sa sti ca acolo unde sunt mai mult de 2 femei cu barbati in apropiere, discutia - in proportie de 70% de cazuri - aluneca spre doua directii: ori cum sa agate pe cel mai dragut baiat de acolo (ceilalti nu conteaza), dar ...

Re: Re: Re:

din 15 nov 2007 18:54 de Ionel

Barbate, esti tanar, viitorul sta drept, nu-ti atarna in fata :p. Orice relatie e o lupta, dar tu trebuie sa castigi razboiul - care e toata viata.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Secretul unei

din 15 nov 2007 18:34 de Ionel

Unele persoane nu observa, alte persoane se fac ca nu observa, dar sunt si din cele care considera ca sacrificiile pe care le faci sunt normale. Si mi se pare corect. In familie sau intr-o relatie nu e ca inafara ei: sa astepti sa fi recompensat ...

Re: Re: Re: Re: daca-i intrebare intrebatoare,

din 15 nov 2007 18:17 de Ionel

Nu stiu de ce, dar eu am o alta parere. Si ca sa lamuresc in ce consta ea, trebuie sa spun un lucru: eu nu pun egal intre iubire si faptul ca sunt atras de o persoana. A iubi inseamna a fi prietenul partenerului, a-i impartasi bucuria si necazurile ...

Re: Sa pun capat relatiei ?

din 15 nov 2007 17:52 de kitty

eu cred ca dupa atata timp a aparut monotonia intre voi.ati putea scapa de asta numai k trebuie sa incepeti sa faceti lucruri noi , lucruri inedite sa incercati tot ce nu ati mai facut pana acum.orice mail ales ca sunteti de atat timp impreuna , eu ...

Re: Re: Re: daca-i intrebare intrebatoare,

din 15 nov 2007 17:33 de angela

Am ajuns la concluzia ca dragostea nu invinge totul si ca intr-o relatie nu e nevoie doar de iubire..Daca cel de langa tine nu comunica cu tine, nu te intelege, si nu isi doreste aceleasi lucruri ca si tine degeaba intre voi e dragoste. Cu timpul ...

Re: Re: Re: novynette

din 15 nov 2007 17:24 de ursulet_1990

buna mey la mine e prima luna si am facuto fara deci tinand cont k ink nu am greata si alte alea pot sa zic k sunt bune...da e buna intrebarea aceea k ce faci in cazul in care dak iti vine inainte sa termini folia?o termini sau te opresti si faci ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Secretul unei

din 15 nov 2007 17:06 de katherine

Trebuie LASAT.PUNCT.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Secretul unei rela

din 15 nov 2007 17:03 de dorinda

Stii ce e aiurea? Ca persoana respectiva nu realizeaza ca tu faci compromisuri si tot pe tine te scoate vinovata. Atunci ce e de facut? Sa bati saua ca sa priceapa iapa? Ca pana la urma tot constata ca ai avut dreptate cand i-ai zis in urma cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Secretul unei relatii

din 15 nov 2007 16:51 de katherine

Inseamna ca ai intrat deja in mocirla ce se cheama renuntarea la ,,mine" si ,,eu" pentru ,,noi doi"...daca ai norocul sa realizezi pericolul la timp trebuie sa iti da iurgent o pereche de palme si sa renunti la relatie.

Re: Sarcina+Postinor???

din 15 nov 2007 16:37 de kitty

pilula de a doua zi trebuie luata in maxim 72 de ore.ori tu nu ai citi prospectul inainte?acum esti sigura ca esti insarcinata?poate ca nu s- intamplat nimik.ai facut un text de sarcina???daca nu , fa-l.

Re: Re: Faza ciudata in cafenea

din 15 nov 2007 14:05 de valentine

Nu pune pariu...asta e doar o posibilitate, din infinitatea posibilitatilor:D Asta e cel mai nasol cand vezi o fata care iti place si nu reusesti sa ai stapanire de sine sa reactionezi cum trebuie si sa faci rost de nr ei de telefon, eventual ...

Re: daca-i intrebare intrebatoare,

din 15 nov 2007 12:18 de Guest

si-ai adus in discutie aspectul timp, discutand exclusiv despre timp, am si eu o intrebare: cum apreciezi sacrificarea a 4 ani din viata, din partea uneia(eu, spre exemplu) pentru un tip imatur emotional? insuficient, suficient, mult, prea mult!? ...

Re: Re: Iubirea invinge orice ?!?

din 15 nov 2007 11:50 de wave

e o intrebare intrebatoare pt urm situatie :de exemplu un el si o ea de aceeasi varsta > el mai matur emotional decat media, ea mai dezvoltata cultural ... dar el cu dorinta imperioasa de a se ridica la nivelul ei cu sprijinul ei, fara de care ar ...

Re: Re: Re: Re: Secretul unei relatii reusite

din 15 nov 2007 00:04 de ExoticDream

Ar fi bine sa ai dreptate si barbatul sa vada in femeie si una, si alta, insa exista si exceptii.... destule cand el prefera sa discute cu altele lucruri pe care le-ar fi putut impartasi si cu iubita, situatie care este si trista, si ciudata, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marimea penisului

din 14 nov 2007 23:05 de omu_negru

trebuie sa stii sa folosesti "scula" nu conteaza cantitatea, ci CALITATEA ;)

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 619 din 1098
«   1 ... 616   617   618   619   620   621   622 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare