Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Oare fac bine?? din 14 nov 2007 21:53 de Ionel
Vroiam sa-ti raspund in bascalie, dar m-am abtinut. In viata, in tot ce faci, trebuie sa fi tu insuti. Nu cauta sa fi altcineva. Fi natural. Intra cu ea in vorba asa cum intri cu oricine. La inceput nu trebuie sa discuti despre faptul ca esti atras ...
Re: Re: Barbati care nu vor sex din 14 nov 2007 21:20 de Ionel
Mai Alex, de unde le scoti? Ce are sula cu prefectura? Cum sa-i fie frica sa nu termine prea repede sau ca nu are erectie? Pai daca nu incearca? Care barbat nu vrea sex din niste cauze presupuse?
Femeia trebuie sa discute serios cu el. Eu sa fiu ...
Re: Re: Penetrare prea adanca din 14 nov 2007 21:09 de Ionel
Sau unul cu penisul mai scurt.:lol:
Da, are dreptate Alex, trebuie folosite pozitii adecvate. Cea mai buna pozitie misionarului, cu picioarele desfacute dar intinse sau doar putin semiflexate. Daca o are prea lunga, limiteaza-i patrunderea cumana ...
Re: Re: Re: Re: Re: Marire de penis??? din 14 nov 2007 21:07 de Ionel
Mai copii, vedeti ca marirea artificiala a penisuui, de cele mai multe ori, are repercursiuni asupra erectiei. Ce faci cu unul mare, daca nu se mai ridica?
Re: ajutor?... din 14 nov 2007 20:55 de Ionel
Cu drogurile sunt de acord. Cu fumatul nu. Eu am fost un fumator inrait, timp de 17 ani. Paharul nu-l duceam la ureche. Nu am avut si nu am probleme de erectie si nici nu mi-a murit scula in vreun vagin. Ce sa-i faca urologul? Sa-i puna atele la ...
Re: Oare fac bine?? din 14 nov 2007 20:47 de Ionel
- Iti plac Ioane fetele?
- Daaaaa!!!
- Dar ele pe tine?
- Si eu pe ele.
;)
Mai omule, pai daca ea vrea, incearca, incercarea moarte n-are. Iti face fite, da-i papucii. E la inceput si nu se face gaura in cer. Dar trebuie sa ii arati ca ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E norm din 14 nov 2007 18:12 de valentine
Tii minte cand ti-am scris intr-un topic: " stiam eu ca esti o perversa"?:D:lol::D
Re: Re: Re: Re: Re: Marimea penisului din 14 nov 2007 16:30 de Ionel
Nu e gluma, dar trebuie facute cu multa grija, deoarece se poate ajunge la altceva mai grav. Si apoi, daca ai un penis peste 14 cm nu trebuie sa te mai deranjeze lungimea lui. Mai stiti ceva? Mi-au spus femei - iar cele de aici pot sa confirme - ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E normal s din 14 nov 2007 16:23 de ExoticDream
Din punct de vedere gramatical, de momeala nu cred ca mai poate fi vorba, te urmaresc de catva timp (deformatie profesionala, oarecum...., legata de stiintele exacte) si fie, de exemplu, textul de mai sus... ai 5 greseli evidente, asta ca sa nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: E normal sa ma sune gagica zil din 14 nov 2007 15:42 de Ionel
Se poate gandi si fara sa-l sune zilnic la serviciu. Daca e acasa, da, merge, e si foarte bine, mai ales ca platesc parintii ei si nu a lui sau el.:devil:.
Re: Secretul unei relatii reusite din 14 nov 2007 15:28 de Ionel
1.Sa nu vrea sa para ce nu e. Sa fie cea naturala, dintotdeauna. Aici intra si problema cu minciuna, in toata dezvoltarea ei.
2. Sa-l accepte asa cum e, sa nu caute sa-l transforme.
3. Sa comunice cu el in toate privintele.
4. Sa fie doamna in ...
Re: Secretul unei relatii reusite din 14 nov 2007 13:52 de dan_is
1.sa fie sincera , intelegatoare si sa aiba incredere in el, sa arate cai pasa(valabil si invers)
2.nimeni nu e perfect asa ca amandoi trebuie sa ne dam unul dupa celalalt , daca esti o persoana dificila trebuie sa stii sa lasi de la tine ca ...
Re: Re: Re: Re: Marire de penis??? din 14 nov 2007 13:00 de link
ma stie careva vreun link de unde sa-ti zic a cum sati maresti penisu .....fara sa platesti?????O:):-`:-`:-`:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E normal sa ma sun din 14 nov 2007 03:38 de Pasaroi_Cuminte
Simturile tale feminine ce-ti spun ?
:cat:
Daca ziceam " eu este tu este el este noi estem voi esteti ei este "
apoi iti dadeai seama ca e momeala
Dar asa cand vezi dade-ai intr-un context aparent zici " gata l-am prins" .Prinde-ma , eu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Carti,carti pentru pop din 14 nov 2007 03:16 de Pasaroi_Cuminte
in sensul ca si la teatru biletul costa ( ca doar nimeni nu face teatru de amorul artei si cultura de amorul culturii )
Nope nu dam vina e o realitate
BINGO :flowers:
Wrong , nu ma cunosti (DELOC)
:cat:
Oricand poti sa citesti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Carti,carti pentru popor. din 14 nov 2007 01:22 de ExoticDream
... in sensul ca trebuie facute investitii in acest domeniu (de catre stat si fel de fel de organizatii), in ceea ce priveste indivizii, te asigur ca se descurca daca vor!
Chiar daca societatea era structurata altfel, incepand de la o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt mai bine, multumesc din 14 nov 2007 00:28 de ExoticDream
Nu, ideal ar fi sa incercam si noi, si voi, sa schimbam in bine ce se poate, nu pentru celalalt, ci pentru cuplu si pentru noi insine.
Ai vazut tu asa ceva?!? Eu nu! :devil::devil::devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E normal sa ma sune ga din 14 nov 2007 00:09 de ExoticDream
Pana la urma tu cu cine votezi? Ori sustii ca barbatii nu trebuie deranjati cu manifestari de dragalasenie, ori consideri ca cei de calitate ar suporta asemenea izbucniri de sinceritate?!?
P.S. In curand o sa ma iau de gramatica ta, take ...
Re: Re: Re: Penis din 13 nov 2007 18:38 de goodie
Ms.......acu o duc la me akas si o sa fac p Napoleon =))
Re: Re: Re: Re: E normal sa ma sune gagica zilnic din 13 nov 2007 16:47 de kitty
dupa parerea mea cred ca e normal sa te sune zilnic mai ales daca sustine k te iubeste , inseamna ca se gandeste la tine si cred k ar trebui sa te simti mandru ca i-ai acaparat inima...asta nu trebuie sa te faca sa te simti spionat sau...ca ti se ...
Pagina 620 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
55 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |