Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SU din 10 nov 2007 19:25 de ExoticDream
Cum sa-ti explic.... din clipa in care s-a convins ca EL este alesul, o femeie iubeste din toata fiinta ei, sentimentele au o asemenea intensitate incat arareori ratiunea are ceva de zis.... de aceea este posibil ca ea sa nu vada teatrul jucat ...
Re: Sa pun capat relatiei ? din 10 nov 2007 19:09 de ExoticDream
Inainte de a pune in aplicare dorinta de a te intalni cu altele, INCEARCA SA-TI SALVEZI RELATIA!!! Poate ca monotonia si-a pus amprenta asupra ei, poate mai sunt si alte motive pe care trebuie sa le descoperi, indiferent cum ar fi pune pe masa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum pot desparti doua din 10 nov 2007 18:37 de ExoticDream
Ce fel de sfat este asta?!? Gandind si actionand astfel, sa nu ne mai miram ca ni "se intampla" fel de fel de lucruri rele! "All is fair in love and war" este un fel de "invatatura" stupida, emanata de americani (daca nu ma insel), extrem de vaga ...
Re: Re: Re: uite, ca ma bag cu 3 variante din 10 nov 2007 18:27 de Guest
domnu' administrator, gasesti, viorele, primavara pe camp. mie, sa-ti spun sincer, nici macar inteligenta nu mi se pare abordarea ta. fara suparare, am retinut de la o fosta amica de-a ta din copilarie, ca maica-ta a fost profesoara. nashpa, tipule. ...
Re: Re: uite, ca ma bag cu 3 variante din 10 nov 2007 18:02 de Pasaroi_Cuminte
Dar pt asta iti trebuie "ochiul boiului" care sa se uite la
p...tigancii si sa spuna "uau asa arata o floare" :lol::lol::lol:
Guest trebuie sa ai un bou ca sa se uite la vioreaua ta :lol::lol::lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum pot desparti doua per din 10 nov 2007 16:54 de Stranger_to_love
Hai ca nu e chiar asa usor sa faci rau in cazul asta.
Eu zic sa-i urmaresti pe fiecare in parte si pana la urma tot trebuie sa calce unul stramb,chiar daca nu insala,dar macar sa le dai motive de cearta.Ii spui ei ca l-ai vazut cu nu stiu ...
Re: Re: Re: salut din 10 nov 2007 10:22 de Pasaroi_Cuminte
Nu.
In Biblie spune sa nu judeci deoarece asa cum iti judeci semeni asa vei fi judecat ( de catre semeni) si de catre Dumnezeu.
Nota: Biblia=Noul Testament ( pt crestini-ortodoxi) .
Wrong, Pt Dumnezeu sexul este pacat daca este facut in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Unde v-ati petrece luna de din 10 nov 2007 01:21 de Pasaroi_Cuminte
Cine nu intelege timpul nu se poate intelege pe sine insusi dar
apoi sa inteleaga pe altii
Pt ca timpul face parte din fiecare om ori daca se compara timpul
cu fiara atunci omul devine o fiara.
Ori omul la origine este facut dupa chipul si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SUNT D din 10 nov 2007 00:03 de Pasaroi_Cuminte
N-ai de unde sa stii ce a fost in relatia lor ( nici macar daca ai sti toate datele nici atunci. Pt ca omul spune ceea ce vrea sa spuna)
A femeie atenta niciodata nu e suprinsa cu garda jos.
Este imposibil sa faci teatru 2 ani. esti om .Pana ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SUNT DISTR din 9 nov 2007 22:41 de ExoticDream
Unde anume vezi tu locul tolerantei DUPA ce s-a intamplat infidelitatea lui si DUPA ce el a avut un comportament absolut mizerabil fata de Angela?!? De acord ca o relatie (cu verighete sau inca nu) trebuie sa fie o masa a negocierilor, dar in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SUNT DISTRUSA din 9 nov 2007 22:15 de ExoticDream
Nu se intampla tot timpul ca partenerul sa-ti spuna azi "te iubesc" si maine "nu te mai iubesc de un car de luni, mi-am gasit pe alta, pa". Este o lipsa elementara de bun simt si respect sa ranesti pe cineva in halul asta, mai ales cand stii ca ...
Re: Re: Re: E normal sa ma sune gagica zilnic ? din 9 nov 2007 21:53 de ExoticDream
Ooooof, cum va mai place sa rastalmaciti orice gest, oricat de romantic ar fi! Cele mai multe fete suna nu ca sa ceara raportul sau sa-si trimita sclavii dupa comisioane, ci ca sa le arate ca se gandesc la ei chiar si cand sunt departe.... A ...
Re: Re: Re: Re: perfectiunea umana din 9 nov 2007 18:47 de Guest
useritza nikol40 a spus ce avea de spus despre casnicia ei in titlul subiectului. a deschis topicul intitulandu-l "barbati insurati cauta amante". consider ca are o exprimare clara si suficienta in privinta problemei pe care o expune. deci, chiar a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SUNT DISTRUSA din 9 nov 2007 17:26 de Ionel
Citind cele postate de unii useri, mi-am dat seama ca exista inca putina toleranta. Daca nu exista toleranta, avem doar conflicte, indiferent de domeniu. Intoleranta vine din necunoastere, din prostie, din egoism. O casnicie nu trebuie sa fie un ring ...
Re: Re: Re: perfectiunea umana din 9 nov 2007 15:53 de Ionel
In primul rand nu stiu pentru ce ar trebui sa caut eu pe forum despre ce spui tu, privind casnicia. Eu nu am cerut ajutor in aceasta privinta si nici in altele. Eu am atata experienta si stiinta sa-mi rezolv singur problemele de familie.
Aici ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 nov 2007 15:33 de katherine
Numai cu spini am....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 nov 2007 15:30 de Pasaroi_Cuminte
Dar sa fi un trandafir rosu si sa nu fie cu spini ca apoi imi trebuie pansamente ( cu rivanol)
Re: Re: Re: E normal sa ma sune gagica zilnic ? din 9 nov 2007 14:50 de Pasaroi_Cuminte
[b] C O R E C T [/b]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Unde v din 9 nov 2007 14:49 de katherine
Mai am putin si dau in diabet...:x
Re: Re: perfectiunea umana din 9 nov 2007 14:43 de Guest
in privinta bunului mers al casniciei tale, ar trebui sa cauti pe forum un subiect in care, ar putea vorbi cineva, despre drumul sinuos in cuplu pe cararea casniciei si depasirea barierelor(financiare si psihice generate de "calitatea" de-a sari din ...
Pagina 623 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |