Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: ce sa zic?!?

din 4 nov 2007 03:18 de ExoticDream

Ala la cap... iti cam trebuie, sa ti-l aduc? Cat despre inaltime, nu-ti face griji, sa zicem ca vad lejer linia orizontului peste crestetul tau! Aha, s-au prins si ei, in sfarsit, cum sta treaba? Cam tarziu....! :lol::D:lol:

Un sfat,o parere..orice

din 4 nov 2007 02:40 de Ionel

Pai esti si mai confuza atunci. Nu am inteles: il iubesti sau nu-l iubesti? Pai cum sa risti sa-l iubesti daca nu-l iubesti si nici el nu te iubeste? Nu vezi ca e un nonsens?Eu cred ca trebuie sa te limpezesti tu in ce ape te scalzi.

Re: Re: E normal sa ma sune gagica zilnic ?

din 4 nov 2007 02:33 de Ionel

Unele femei nu stiu ca toate au o limita. Si mai uita ca ele nu-si iau sluga, ci au un prieten, iubit, care trebuie sa aiba si el libertatea lui. De fetele care te suna zilnic si de mai multe ori pe zi sa fugiti, ca una ca astea iti mananca ...

Re: ??????e posibil????????

din 4 nov 2007 02:29 de Ionel

De ce nu mergi la medicul de familie, ca treaba asta nu e de rezovat pe net? Ea e o problema foarte importanta ce nu trebuie lasata la latitudinea unor pareri.

Re: Re: Re: Re: O doresc enorm

din 3 nov 2007 18:27 de Ionel

Nenea, eu pot sa merg la una de 17 ani? :~*:devil:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oare sunt

din 3 nov 2007 18:20 de Ionel

Orice persoana trebuie sa-si intretina corpul. Asta e de stiut. Sala? Da, trebuie, dar nu pentru a face pachete de muschi. Nu trebuie ca barbatul sa aiba numai muschi ca sa te apere. Trebuie sa mai aiba si minte. Sa stiti ca cei care arata de parca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: inima sau constiinta?

din 3 nov 2007 15:35 de Ionel

Am citit postarile fetelor si mi-am dat seama, inca odata, daca era nevoie, ca este foarte greu sa dai un sfat ce poate fi urmat de cineva in dragoste. In primul rand suntem persoane diferite (doar 2 persoane la un milion avem aceleasi lungimi de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pe

din 3 nov 2007 15:11 de Ionel

In primul rand trebuie sa existe o intelegere din ambele parti: 1. Din partea barbatului sa inteleaga ca femeia trebuie sa se obisnuieasca si cu acest lucru, iar daca nu se poate obisnui, sa nu forteze; si in primul rand sa-i faca el ei sex oral. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Puncte

din 3 nov 2007 14:32 de Ionel

"Haida-na" ti-ar lua luni de zile.;) Sigur, ca daca nu vrei, nu poti.:p Eu, in preludiu o iau pe partenera da la varful picioarelor pana in crestet si nu ramane nici un milimetru patrat neumblat. Si sa stii ca fac sex in aceiasi zi nu dupa ...

Re: Re: Re: Re

din 3 nov 2007 14:01 de Ionel

Doua idei vreau sa spun la postarea ta. 1. Cum sa nu faci scandal unei persoane si mai ales partenerului daca te minte si fura din casa? Pai cu ce e mai prejos acest lucru decat sa-ti inseli partenerul? Bine i-a facut. Ce sa-i explice despre ...

Re: Re: Re

din 3 nov 2007 13:24 de dorinda

In primul si in primul rand nu trebuia sa-i faci scandal. Trebuia sa-i explici, s-o faci sa inteleaga ce fel de persoane sunt parintii ei. Asa ai fi avut mult mai mult de castigat. Sa stii ca si mie imi place sexul, dar daca am pe cineva, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Trick or treat?

din 2 nov 2007 12:57 de Guest

pai, alinutza maria bantea, vorbeste cu moshul in cauza(cel de 27ani) [i][Cenzurat de ExoticDream][/i] eu n-am veleitatzi de combinatoare. ce,eshti proasta?!? cu valentine, exotico! [b]Atentionare! Daca nu-ti controlezi limbajul, regret sa te ...

Re: sa fluieri! ca-i mai eficient decat logoreea

din 2 nov 2007 12:28 de Guest

pai am citit, ca-ti trebuie sfaturi, ca te plimbi cu tramvaiul, in timisoara, ca-ti place unul, ca aia shi ailalta, ca n-au priceput ceilaltzi, ce-ai incercat sa spui tu, in subiectul acesta, ca tipul te place, ca ti-a cerut numarul de tel., ca te-a ...

Re: Re: Re: O doresc enorm

din 2 nov 2007 02:42 de verdiuc

Nenea,intamplator iti spun ca mi-a placut si inca imi mai place de o astfel de pustoaica,care este un bibelou de fata. Dar pentru ca sa iti permiti sa iti placa de asa o fiinta,trebuie sa stii sa ii respecti varsta.Daca iti ajunge sa te saruti cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: inima sau constiinta?

din 2 nov 2007 01:51 de verdiuc

Eu zic ca daca nu vrea sa te astepte,nu tine la tine! Mergi pe constiinta,desi,la dracu',as vrea ca fetele sa nu gandeasca asa si cu mine! :pirate::pirate::pirate:

Re: Re: Re: Re: Trick or treat?

din 2 nov 2007 01:48 de ExoticDream

Nu prea cred, mai verifica, [i]Halloween[/i]ul tocmai s-a produs... ieri! Tu esti probabil cu gandul la curcani (politisti bla bla bla).... ala-i [i]Thanksgiving[/i]ul, vezi ca le incurci! Aici m-ai nimerit, am o feblete pentru mosii ...

Re: Re: Re: Re: inima sau constiinta?

din 2 nov 2007 01:37 de ExoticDream

Ceea ce nu intelegi tu, carrie, este faptul ca pentru majoritatea fetelor nu este suficient ca ele sa-l iubeasca pe primul baiat cu care fac dragoste/sex, trebuie sa se simta si ele iubite cu aceeasi intensitate (cel putin!). A te darui unui ...

Re: inima sau constiinta?

din 1 nov 2007 19:18 de Ionel

E foarte greu sa ti se dea un sfat. In primul rand el nu te iubeste, daca a facut gestul sa te paraseasca pentruca n-ai vrut sa faci sex. El doar asta vroia si sa te mai adauge la palmaresul lui. Daca esti in stare sa faci sex doar ca-ti place de ...

Inima sau constiinta?

din 1 nov 2007 06:04 de biencuta

am avut o relatie cu un tip timp de 5 luni jumatate.il iubeam enorm.era totul pt mine si imi dau seama pe zi ce trece ca sentimentele mele pentru el nu s-au schimbat.ne-am despartit pentru ca nu am vrut sa fac sex cu el.m-am temut...de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: experi

din 31 oct 2007 20:55 de Guest

s-ar putea sa-ti displaca raspunsul meu, insa, in lista mea de messenger, te afli de pe la inceputul lui 2007, cu ID-ul de mess, pe care l-ai lasat, pe forum la singur.ro: cesar_padre_joker@yahoo.com. cat priveste aterizatul ca musca-n lapte, asta ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 626 din 1098
«   1 ... 623   624   625   626   627   628   629 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare