Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Suntem de aprox 3 ani impreuna si nu mai vrea din 31 oct 2007 20:43 de Guest
despre ce necaz este vorba? ce necaz a avut loc in familia ei, in urma cu un an si 7 luni( nu acord atentie varstelor date de toti cei ce deschid subiecte pe forumuri, pentru ca sunt straveziu de ireale - spui ca ai 18 ani, ea are 18 ani si de cand ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suntem de apro din 31 oct 2007 16:38 de Nekunoskuta
Depinde ce intelegi prin "altcineva". Ziceai ca esti 200% convins ca nu te inseala. Nu stiu, e posibil sa fie doar 199% procentul ala ;) Desi ma gandesc ca in perioada asta destul de lunga de cand dureaza problema voastra "miroseai" tu picior ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barbati care n din 31 oct 2007 16:37 de Ionel
Stii ca nici eu nu inteleg? Dar sti de ce nu inteleg? de ce voi femeile nu intelegeti ca aveti barbatii asa cum ii formeaza mamele femei.
Apoi mai e o problema: barbatului trebuie sa i se mai si scoale, nu o poate baga asa moarta, cum e, decat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barbati care nu vo din 31 oct 2007 11:22 de moniqueen26
Sti ce nu inteleg eu din toata povestea asta cu "el s-a plictisit, e obosit, nu mai are chef ,e stresat,etc,etc..." cum naiba se face ca problema se afla mai mult la barbati, cei declarati in toate statisticile ca fiind primi care vor sa faca sex. Si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: experientz din 31 oct 2007 10:58 de Guest
n-avea cum sa-mi dea el add in lista, pentru ca si el m-a confundat cu tine, pe forumuri, din iulie 2005. cu alte cuvinte, avea idee, ca pana-n iulie 2003, cand a parasit Romania, ca sa revina-n iulie 2005, eu n-am fost pe aceste forumuri, dat ...
Re: Re: Re: Re: Invitatie la munte din 31 oct 2007 09:50 de verdiuc
Multumesc pentru grija ce mi-o porti.Tocmai de asta as vrea sa mai merg cu cineva,caci singur nu ma duc,cred ca ar fi placut sa mai merg cu cineva,dar ar fi si mai sigur.
Asadar: anyone willing? Poate chiar week-endul asta.
:cat::cat::cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dati-mi o propunere!!! din 31 oct 2007 07:30 de van4iu
OK ms mult, dar totusi daca mai aveti vrio propunere pentru mine ma anuntati. MS mult WWW.SexPert.RO si tuturor utilizatorilor care m-au ajutat!!!
Re: Re: Toate soacrele sunt la fel ? din 31 oct 2007 03:22 de nemesis
Great point! O singura observatie, insa: distanta aia de 100 km ar trebui sa mai aiba un zero si pentru cand te viziteaza... TREBUIE SA LE INTERZICI [b]EXPLICIT[/b] SA-TI FACA ORDINE IN CASA! M-au vizitat ai mei acum 2 luni si inca imi mai caut ...
Re: Re: Re: Invitatie la munte din 31 oct 2007 00:05 de ExoticDream
Exact ca si pentru lectura, muzica, stiinta, sport etc., pentru a simti ceva special in drumetiile montane trebuie sa nutresti PASIUNE! Daca urci pe munte pentru ca asa e trendy sau pentru ca vrei sa impresionezi pe cineva, este ca si cand ai ...
Re: Re: Re: Re: cum procedam? din 30 oct 2007 23:20 de Ionel
Mie nu-mi vine sa rad, deoarece ea pune bine problema: vrea ca sexul sa fie placere pentru amandoi. El o sa aiba trak, mai ales daca stie ca ea are experienta, iar el, la cei 20 de ani, nu.
Trebuie sa fi pregatita pentru ce e mai rau, ca binele ...
Re: Re: Re: Re: Re: Dati-mi o propunere!!! din 30 oct 2007 23:10 de Ionel
Exact. Ea trebuie sa fie relaxata si excitata, ca peretii vaginului sa nu franeze si ei intrarea, ca si cand peretii vaginului se strang, la fortare doare.
Re: Re: Re: Re: Re: Sfaturi pls. din 30 oct 2007 23:03 de Ionel
Trebuie sa ai rabdare. Nu se ajunge la cele "sfinte" cu una cu doua. Sexul - in forma de dragoste - e una din cele mai intime actiuni intre doua persoane, de aceea cei doi trebuie sa se cunoasca bine, sa nu zic foarte bine. Ceea ce facem uneori - ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: experientza co din 30 oct 2007 19:51 de ExoticDream
Hai nu-mi spune, si eu care credeam ca el ti-a dat add in lista! In loc sa-l lasi sa se chinuie cu laurii aia izvorati din mandrie patriotica (da, asa-i, de la Ram ne tragem, am auzit de nenea Iulius, nu toti credem ca Imparatul Roman este un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: experientza contea din 30 oct 2007 12:46 de Guest
domnului cu "marfa gagica", nu pot sa-i dau add in lista, caci este, deja in lista, pe post de vechi Imperator Roman( nu stiu dac-ai auzit de Iulius Caesar), nah, lui ii place Italia, ii plac personajele istorice cu lauri pe frunte. tocmai i-am ...
Re: Re: Re: Suntem de aprox 3 ani impreuna si nu m din 30 oct 2007 12:27 de the_gogu
iti dai seama ca toti vor avea pareri diferite...unii iti vor spune sa rupi relatia in momentul asta...altii iti vor spune sa astepti si multe diferite raspunsuri.
dar... tu ce vrei? asta e cel mai important lucru la care trebuie sa te gandesti
Re: Suntem de aprox 3 ani impreuna si nu mai vrea din 30 oct 2007 12:11 de the_gogu
nu te grabi sa rupi totul...o fata in care sa ai incredere totala nu gasesti asa usor, dar nici nu lungi prea mult...trebuie sa ai o discutie cu ea mai "decisiva" dar sa nu fie nervoasa in momentul ala si sa afli exact de ce nu mai vrea ...
Re: Re: Re: Re: Dati-mi o propunere!!! din 30 oct 2007 08:58 de van4iu
Adica sa fac un preludiu, apoi sa imping fara ca ea sa fie sigura ca eu voi face chiar in aceasta clipa, adica sa fie relaxata?
Re: Re: Re: Re: Suntem de aprox 3 ani impreuna si din 30 oct 2007 01:07 de Ionel
Hmmm! Credeam ca ai mai multi ani, cand am vazut cat de tragic pui problema. Dar... poate inca nu m-am adaptat eu destul la modul de a fi a tinerilor de azi: mai precoce in toate. Sunt de acord cu tine ca e o perioada cand trebuie, sa te si (retine ...
Re: #ORGASME - diferente din 30 oct 2007 00:51 de Ionel
Sa stii ca majoritatea fetelor se simt mai bine la cel clitoridian, deoarece 2/3 din cele care au orgasm (si din pacate, nu toate au), au doar orgasm clitoridian.:p Sigur, cel vaginal e mai profund si mai "extenuant". Dar trebuie stiut ca la o buna ...
Re: Suntem de aprox 3 ani impreuna si nu mai vrea din 29 oct 2007 23:52 de Ionel
Eu as insela-o. De altfel nu e nici o inselare. Daca ea nu vrea sex, tu il iei din alta parte.
Dar nu inteleg ce o determina sa nu mai faca sex? Trebuie sa porti o discutie cu ea, pentru ca sa vezi motivele si sa-i propui sa mearga la un medic ...
Pagina 627 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |