Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: intrebare de moralitate din 28 oct 2007 08:45 de DANIEL13
hai ca o fost buna asta pe bune, dar ii si un strop de adevar aici
Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac?.... din 27 oct 2007 23:08 de nicole17
dak nu mar fi placut nu ar mai fi insistat pt nr meu de tel..nu mar mai fi chemat la intalnire...si nici nu ar mai fi vb atata cu mine...
Re: Re: Re: Fug... din 27 oct 2007 22:50 de Ionel
Fiecare sac cu peticul lui. Doi oameni la fel cu greu se pot suporta. Partenerii trebuie sa fie complementari.
Re: Re: Re: intrebare de moralitate din 27 oct 2007 22:45 de Ionel
Asa ne-a batut Cel de Sus: sa nu vedem lucrurile asa cum trebuie la inceput, vedem doar ce ne place. Vedem doar ca e buna la pat, dar in pat stam doar cel mult 8 ore :devil:, iar bunatatea o consumam repede, in maxim o ora.
O femeie merge la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 oct 2007 22:28 de Ionel
E adevarat si ce zici, dar sa stii ca totu-i relativ. Poate sa aiba o buna judecata si sa realizeze ca nu trebuie sa o faca, dar cand instinctele primare o depasesc, n-ai ce face. Stii, teoria lui Darwin spune ca oamenii se trag din maimuta. Din ...
Re: Re: Re: Re: ce sa fac?.... din 27 oct 2007 22:14 de Ionel
Este cat se poate de adevarat. Trebuie sa intelegem ca de cele mai multe ori cel (ea) care ne place noua nu ne place el (ea). Dar sa nu o dai in latura cealalta si sa-l urasti. Cine stie, sentimentele se mai schimba. Si chiar daca nu o sa se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Invitatie la film ! din 27 oct 2007 19:51 de ExoticDream
Pai le stiu, doar ne tii la curent cu programul tau! Probabil trebuie sa te laudam pentru ca filmul s-a incheiat pe la 3 a.m., acasa ai ajuns pe la 4, iar la 8:53 erai deja in plina activitate, adica.... scriai putin pe forum!
P.S. A propos de ...
Re: Re: s-ar putea sa fie roz din 27 oct 2007 16:58 de Guest
Te-ai lungit destul. mie mi s-ar fi parut suficient sa te opresti la punctul in care ti-ai cerut scuze, in alt subiect de pe acest forum. eu nu impartasesc punctul de vedere al Exoticai din ultimul paragraf, in care-ti lauda sinceritatea si alte ...
Re: Stupid prin excelenta din 27 oct 2007 16:37 de valentine
Situatia ta e putin roz...
In primul rand, faptul ca va cunoasteti de un an de zile si singurele voastre conversatii mai legate s-au desfasurat pe mess nu poate reprezenta un atuu pt tine intrucat poti sa ai surpriza de a fii vazut decat ca un ...
Re: Re: #ORGASME - diferente din 27 oct 2007 14:13 de unreal
este vorba de orgasm vaginal in timpul unui sex oral, daca da eu cunosc fete care nu sunt inebunite in a le stimula punctul g cu limba (prefera sa ii stimulezi clitorisul - cel putin asa a spus ea) daca tot esti tu asa de draguta spune-mi si mie ...
Postinor din 27 oct 2007 13:48 de dyannah
As vrea sa ma lamuriti si pe mine cu ceva...
Nu imi vine ciclul regulat si doctorul mi`a prescris duphaston. TRebuie sa imi vina in 28 octombrie, mi`a zis sa astept o saptamana si daca nu imi vine sa iau duphaston.. Problema este ca aseara in 26 am ...
Re: Re: Re: Re: sex oral din 27 oct 2007 02:44 de ExoticDream
Eu ma gandeam la distanta in sensul relatiei la distanta.... de aceea lungimea penisului risca sa atinga valori astronomice!
:D:D:D
Re: Re: intrebare de moralitate din 26 oct 2007 23:59 de DANIEL13
poate ca ai dreptate Ionele, dar nu sunt narcisist cum spui tu, si nici nu stiu de ce ne-am casatorit, pana sa ne casatorim totul era super ok dupa ce ne-am casatorit au inceput sa scartaie lucrurile, dar ceva ii sigur la pat ne potrivim de minune si ...
Re: #ORGASME - diferente din 26 oct 2007 23:34 de Nekunoskuta
Cel vaginal. Dar este mult mai greu de atins. Iti trebuie ceva cunostinte despre corpul tau, al partenerului si despre ce reprezinta contactul sexual ca sa-l obtii.
Re: Re: Re: Ecografie mamara? din 26 oct 2007 23:31 de Nekunoskuta
Trebuie tratament sa dispara. Iti recomand alt medic, eventual cauta-l pe cel mai bun din orasul tau.
Re: Re: Re: Re: Re: probleme cu penisu din 26 oct 2007 19:43 de Ionel
Ai dreptate, dar la BTS mai e o caracteristica. Blenoragia, de exemplu, se incuibeaza la femei, fara ca acestea sa stie ca au fost bolnave, dar pot infecta pe orice barbat care face sex neprotesjat (cu prezervativ) cu ea.
Re: Re: Sa te muti singur la 20 ani, pare o nebuni din 26 oct 2007 18:13 de stefanoski
Trebuie sa te gandesti foarte bine, cam care ar fi avantajele si dezavantajele mutarii. Ai tu 20 de ani dar sa stii ca a locui singur implica multe responsabilitati.
Trebuie sa faci fata singur cheltuielilor : intretinere, lumina, telefon, ...
Re: Re: Re: sex oral din 26 oct 2007 18:12 de Ionel
Nu trebuie penis mare, ajunge chiar si cel de 12 cm, daca distanta dintre pubisurile celor doi e sub 10 cm.:devil: Cu conditia ca pubisurile sa nu aiba par, ca atunci departarea trebuie sa fie de cel mult 8 cm,:lol::D:devil:
Re: Re: Re: Re: Cum exciti o fata? Indirect, prin din 26 oct 2007 14:59 de anonim
:~* ne excitam si prin cuvinte, trebuie doar sa stii sa te exprimi si sa-ti dai seama ce anume ne dorim cu adevarat :rolleyes:
Re: Re: Re: Re: probleme cu penisu din 26 oct 2007 04:29 de Bozgoru
chiar daca femeiA nu are BTS.. si la femei perfect sanatoase la sex anal poa sa-ti trasnmita niste boli..
Pagina 629 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
46 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |