Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Cuvinte greu de spus..

din 19 oct 2007 23:56 de nypd

cuvintele cele mai greu de spus sunt cele pe care cu greu le poti gasi cand trebuie sa anunti un deces unor persoane apropiate celui decedat.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce defineste o

din 19 oct 2007 23:52 de carrie

Good point! :ok:

Re: Re: Re: Re: Ce defineste o cu$#%?

din 19 oct 2007 23:38 de carrie

De ce? Ma refeream la faptul ca de cele mai multe ori cand se folosesc injurii care tind sa generalizeze la adresa sexului opus, se folosesc astea 2: toate femeile sunt curve, respectiv toti barbatii sunt porci. Personal nu sunt de acord cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce defineste o cu$

din 19 oct 2007 23:35 de Ionel

Apropos, stii ca am intalnit pe unul care avea 17 ani si vroia sex, dar care atunci cand i-am spus ca trebuie sa "o incalzeasca pe partenera" mi-a spus ca el nu stia de asta, dar ii si greu sa creada ca o poate face, mai ales dupa ce i-am spus ca ...

din 19 oct 2007 23:32 de Ionel

Dar stii de ce e procentul asa de mic? Pentruca inca foarte putine femei, dar si barbati, au trecut peste acea "moralitate" care tine femeia pe post de mobila in actul sexual, uitandu-se ca actul sexual se face in 2. Adica trebuie sa trecem de la ...

din 19 oct 2007 23:29 de Ionel

Pai un barbat experimentat trebuie sa tina cont de toate. 1. O femeie bine incalzita, pe jumatate e fututa. 2. Actul sexual se face cu degetul, limba, nasul... Si cu pula:devil:

Re: Sotul meu nu vrea sa facem sex cu lunile!

din 19 oct 2007 20:44 de dia

:flowers:

Re: Re: Simptome ciudate, o fi insarcinata???

din 19 oct 2007 13:09 de Ionel

Haide sa fim ingaduitori cu ei. Daca ii certam crezi ca mai intreaba altadata? Nu, nici pe noi, nici pe altcineva. Pai si noi, prin ce le spunem, contribuim cu o farama la educatia lor sexuala. Tinereilor, sa stiti ca are dreptate Dana. Chiar ...

Re: Re: Dezvirginare, unde e

din 19 oct 2007 13:03 de Ionel

Ai dreptate, pot sa nu sangereze, dar nu datorita faptului ca sunt excitate. Nu sangereaza acele virgine a caror himen este doar ca o mica membrana in jurul peretilor vaginului sau care au himenul foarte elastic si nu se rupe.

Senzatie nasoala la atingere

din 19 oct 2007 12:43 de Ionel

Nu, decalotarea completa se face fara ruperea atei. De altfel, ata nu se poate rupe atata timp cat capul penisului nu e decalotat complet, deoarece in acest caz (nedecalotat complet) ata se gaseste sub preput si nu se intinde. Ori ata se rupe doar ...

Varianta 2

din 19 oct 2007 01:06 de ExoticDream

"Pentru ca scriu poezii, cantece si carti dedicate noua. Pentru ca niciodata nu ne inteleg, dar nu renunta la asta niciodata. Pentru ca vad frumusetea in femei, cand femeile au incetat de mult timp sa vada vreo frumusete in ele insele. Pentru ...

Re: Puncte sensibile la barbati?

din 19 oct 2007 00:53 de ExoticDream

.... cele cunoscute fiind? :unsure::unsure::unsure:

Puncte sensibile la barbati?

din 18 oct 2007 23:57 de emily

care sunt punctele sensibile ale barbatilor, altele decat cele cunoscute ,si cum trebuie abordate ?

Endometrita

din 18 oct 2007 22:00 de bradut48

partenera mea are endometrita descoperita de curand/face tratament/trebuie sa fac analize si eu?in ce constau analizele/pot sa i-au acelasi tratament cu ea?

Re: frigiditate sau plictiseala?

din 18 oct 2007 21:42 de DarkAngel

Din ceea ce ai zis imi rezulta ca ai dus o viata stresanta in ultima perioada... acest lucru ti-a lasat o urma asupra psihicului... (dupa cum ai zis si tu) Dar nu uita un lucru psihicul poate fi cea mai flexibila sau cea mai rigida parte a unei ...

Re: Re: Senzatie nasoala la atingere

din 18 oct 2007 16:42 de RuRaL

deci sa inteleg k ar trebuie sa mi se decaloteze complet ,dar...k sa fie asha nu ar trebui sa se rupa ata?

Re: Barbatii si responsabilitatea

din 18 oct 2007 04:19 de Ionel

Sunt mai multe motive pentru care nu vor. Una - barbatii nu suporta in viata doua lucruri: durerea si sa li se ingradeasca libertatea.:devil: Doi: barbatii sunt mai practici decat femeile. Ei merg pe principiul: decat sa zic "vai de noi", mai bine ...

Re: Re: Ce defineste o cu$#%?

din 18 oct 2007 04:01 de Ionel

Trebuie sa se culce cu mai multi deodata, concomitent si-n acelasi timp.:devil:

Re: Re: Re: Ce defineste o cu$#%?

din 18 oct 2007 03:54 de Ionel

Doua obiectii am: de unde stie lumea ca s-a futut cu nu stiu cine, daca nu spune baiatul? Ca o fata - daca nu e curva satului sau cartierului -, nu spune. A doua e ca ce spui tu cu sexul dupa trei saptamani de prietenie o defineste pe o fata curva. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor le plac baietii cu

din 18 oct 2007 02:43 de Ionel

Dumnezeu a impartit calitati si defecte in mod aproape egal. Insa mai greseste si el. Dar pana acum nu am vazut sa greseasca pozitiv. De ce? Pentruca se termina repede calitatile si greu defectele. De aceea unele persoane n-au nici frumusete nici ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 632 din 1098
«   1 ... 629   630   631   632   633   634   635 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare