Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Penis

din 22 oct 2007 20:05 de Ionel

Atunci asta era recomandarea buna, dar acum problema se pune altfel: problema nu s-a rezolvat asa cum credea atunci medicul. Trebuie sa mergi din nou la medic si el iti spune exact ce trebuie sa faci.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 22 oct 2007 19:29 de katherine

Nu trebuie sa ceri vreo (nu vre-o ,,desteapta pamantului" :ok: ) in cazul tau ar trebui sa faca mai toata lumea acte de caritate si sa te ajute sa nu-ti faci vreun rau ca de recuperarrea facultatilor mintale nu mai poate fi vorba - ,,pluta a ...

Re: HEEEELLLP!!IMP

din 22 oct 2007 18:45 de bela

cu siguranta trebuie sa astepti. de ce sangereaza? din cauza actului sexual sau, ea a intrat intre timp la menstruatie? daca considerati ca este problema, mai bine consultati un medic, nu iti poti da cu parerea aici.

Re: probleme cu penisu

din 22 oct 2007 11:03 de SORIN28

Cand ai facut anal cu ea, ai folosit si tu un prezervativ?! Umflarea penisului cred (desi nu stiu, nu sunt doctor) ca se datoreaza sexului anal si sexului in "exces":ok:

Re: Re: probleme cu penisu

din 22 oct 2007 09:56 de mari_boy18

ba nu o avea aspra :P..oricum cred k imi va trece...nu mai ma doare dar umflata mai e...mai estept cateva zile si daca nu imi trece voi apela la un doctor..sper k nu avea nici o infectie :-s ..nusch ce sa zic...ea nu o vurt sa o facem cu ...

Re: probleme cu penisu

din 21 oct 2007 22:00 de Ionel

Cred ca doar medicul poate sa-ti raspunda exact. Dar tare ma tem ca partenera avea vreo infectie pe undeva. Sau limba prea aspra:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oare sunt prea

din 21 oct 2007 16:31 de unknown9

lol mai point exactly,nici eu nu o puteam spune mai bn. P.S:Care e faza cu muschii?Am deja vreo 5-6 colegi care se duc la sala regulat,dar nu par tipii cu muschi dupa care tipele se arunca.Adika care e pana la urma jmecheria?Daca are muschi poate ...

Penis umflat dupa sex anal fara prezervativ

din 21 oct 2007 15:58 de mari_boy18

salut...am facut azi noapte sex normal..oral si anal...si dimineata cand m-am trezit am observat k mi s-a umflat penisu...am facut-o fara prezervativ..o fi grav ?mi s-a mai intamplat asta o data pe l avarsta de 14 ai dupa ce m-am masturbat dar o ...

Re: Re: Fug...

din 21 oct 2007 14:34 de unknown9

Corect,da asa poate fi uneori prima palma,dupa aia te obisnuiesti:) Orice lucru ca il faci trebuie sa il faci pt ca iti place sau esty nevoita.Si aici nu erai in orice caz nevoi sa ii fac handjob,da fie. Spre exemplu daca eu as cere sa imi faca ...

Re: Re: Re: Re: Nu am prieteni

din 21 oct 2007 13:28 de unknown9

trebuie sa gandesti ca esty pe net :D,ce daca daca mai scoti un porumbel ce poata sa ti se intample,incerca sa iti imagineze ca vb cu cineva foarte cunoscut poate iti va fi mai usor.

Re: Re: Re: Nu am prieteni

din 21 oct 2007 13:25 de o_ea

eu am incercat peparcursul verii sami dau drumul mergand la vreo 5 blind-dates si mie foarte greu sa tin o conversatie daramite s-o incep..:~*:(( am multe idei in cap dar se invalmasesc si formeaza haos si nush cum sami rezolv problema de la ...

Re: Re: Nu am prieteni

din 21 oct 2007 12:18 de baby

faptul k nu comunici si nu esti sociabil arata k in trecut ai avut cv probleme.asta e si din vina parintilor si putin din vina ta. incearca sa faci ceva sa iesi in lume....dak stai in fata compului sau la tv nu ajungi sa cunosti pe nimeni.gaseste ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iubite vs Tovarashi (

din 21 oct 2007 12:10 de baby

da oare pt barbati intotdeauna femeia de langa ei trebuie sa se numeasca vagaboanta sau c**va? la fel cum ziceti voi k femeile mereu dezmagesc asa zic si femeile de voi:p

Deci se opune revolutie??!?!

din 21 oct 2007 00:56 de unknown9

Hey pustiu noi suntem seriosi aici si din cate vad ai tupeu jignind pe cineva.Tu vb despre sex aici de parca ai fi in fatza blocului cu pretenii tai batausii(de fapt sefii tai).Cautam raspunsuri cat mai adecvate problemelor cu si despre sex care si ...

Ce v-ar placea sa `primiti` de la iubita?

din 21 oct 2007 00:31 de unknown9

Aici nu e vb de ceea ce trebuie sa ii oferi.Trebuie sa ai grija de el pt ca din ce spui tu este o fire dificila.Se supara doar cu tn,sau in general cu oricine?Daca doar cu tn inseamna ca tu faci niste chestii prea bruste pt el,el fiind mai ...

din 20 oct 2007 20:13 de Guest

Nu trebuie sa-mi multumesti, este parerea mea. Alti useri sunt liberi sa-si exprime - din punctul meu de vedere, propriile opinii, dar justificat si argumentat. eu asa procedez si mi se parea deontologic, profesional, ca fiecare sa procedeze in ...

din 20 oct 2007 17:58 de Guest

Hei, Dara Codescu, trebuie sa-ti scriu pe frunte, ca ma numesc Genovia, ca sa pricepi?!? Pana la urma, daca tot ai batut drumul, din Bucuresti, spre Mangalia, din Mangalia, spre Constanta, cu microbuzul, ca sa-mi vezi mie fizicul si sa ajungi dupa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barbati care nu vor se

din 20 oct 2007 14:01 de angela

Poate el s-a plicitisit si poate trece printr-o perioada in care nu are chef de nimic.. Insa tu ca femeie nu faci nimic pentru a imbunatati viata sexuala??:blink:Daca el nu ia o initiativa, fa tu primii pasi: pregateste o cina romantica cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Barbati care nu vor sex

din 20 oct 2007 00:17 de carrie

O data pe luna e foarte rar pentru persoane atat de tinere. Sexul atat de sporadic ascunde probleme (de cele mai multe ori destul de grave) in cuplu. Varianta cu stresul e posibila, dar dupa parerea mea destul de putin probabila, de vreme ce sexul ...

Ce defineste o cu$#%?

din 20 oct 2007 00:03 de Ionel

Da, ai dreptate. Si cand barbatul ajunge bou, femeia isi cauta un taur, daca nu un armasar, deoarece natura nu ne-a facut cum trebuie: la varsta la care barbatul da semne de slabiciune, femeia are cel mai mare apetit sexual. Iar barbatul o face ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 631 din 1098
«   1 ... 628   629   630   631   632   633   634 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare