Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor le plac baietii cu hai din 17 oct 2007 21:02 de unknown9
Doooaaammmnneee ce comunisti pe forum.Aici ar trebui sa fie oameni mai open-minded.........da fie....asa e lumea.Mha fiecare face ce vrea,sincer nu inteleg de ce au ales sa o faca dar o fac si da sunt oameni de nadesde o mare parte din ...
Re: Ce v-ar placea sa `primiti` de la iubita? din 17 oct 2007 19:30 de DarkAngel
Trebuie sa vorbesti cu el sa vezi din ce cauza se supara asa de usor poate este stresat,obosit sau prostdispus si sa afli ce anume il supara si de ce si sa incerci sa corectezi lucrul respectiv. Dar in primul rand sa il prinzi calm si sa porti o ...
Re: normal ? din 17 oct 2007 15:40 de angela
Faptul ca are toate aceste simptome inseamna ca in curand trebuie sa ii vina ciclul.Nu trebuie neaparat sa te doara cu 2-3 zile inainte spatele, sanii, burta ca sa stii ca iti vine ciclul. Uneori aceste simptome apar si cu o saptamana inainte de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Cu Familia Sau Cu Pri din 17 oct 2007 15:35 de angela
Intotdeauna apar unele regrete cand parasesti casa parinteasca dar acestea dispar cu timpul mai ales cand faci tot posibilul sa mearga lucrurile bine cu prietena, iubita, sotia ta. La urma urmelor esti un adult acum care isi intemeiaza o noua familie ...
Re: Re: Re: Re: Vizita la ginecolog din 17 oct 2007 15:15 de the one
Avem pe site un articol pe tema asta:
http://www.sexpert.ro/articole/sanatate/sanatate_feminina/controlul_ginecologic.html
.... si uite aici opinia unui medic ginecolog, scrisa foarte explicit, cu intrebari la care sa te astepti, "manevre" la ...
Re: Prietenie, apoi razboi din 17 oct 2007 13:28 de DarkAngel
Din tot ce ai zis tu aici mie imi ramane in minte faptul mentionat de tine ca uneori ajungeti "la o stare in care sunt ca frati" Daca ea te considera ca un frate atunci foarte putin probabil sa vrea o relatie cu tine asta in cazul in care nu te-ai ...
Re: Re: Re: Ce defineste o cu$#%? din 17 oct 2007 03:41 de Ionel
Nu te supara, dar aici folosesti o comparatie urata, care nu-ti face cinste. Ce ai zice daca si eu as compara o femeie curva cu o scroafa? Nu cred ca trebuie sa coboram discutia atat de jos, chiar daca e vorba de unele fapte imorale.):(:(:`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 oct 2007 21:38 de carrie
Cat priveste "ce a cautat aia a gasit"... consider ca fiecare din noi are dreptul sa se razgandeasca. Si un NU trebuie respectat. Pana la urma, si daca o prostituata iti zice nu si tu treci peste vointa ei, tot viol se cheama si daca e prostituata.
Re: Vreau sa fac sex cu el! din 16 oct 2007 18:46 de adrian_sefu
lasa corpul sa se miste singur.corpul tau va reavtiona ca si cum ar sti ce sa faca.:ok::rolleyes:trebue doar sa te relaxezi si totul va fi bn:zorro::D%%-
Re: Re: Re: Freza din 15 oct 2007 19:24 de Ionel
De acord cu tine. Pai tocmai de asta spuneam ca trebuie sa tii cont de vremuri: vremurile pletelor a trecut.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Freza din 15 oct 2007 19:08 de baby
logic! dak te vrea te accepta asa cum esti.....bine dak iti spune frumos k iti trebuie o schimbare nu te supara....si fa-o...:-*
Re: Re: Re: Re: totul despre sex si dragoste din 15 oct 2007 18:32 de baby
aaa pai sa vedem am 18 ani...ink sunt la scoala si dak fac copilu cum il cresc si din ce? ma duc sa le cer parintilor?sau ma duc cu el in padure?as face yo copil da intai trebuie sa ma realizez cat de cat...:-*
Re: Re: Re: Problema. din 15 oct 2007 16:22 de nypd
ce fancy mi se par oamenii care stiu exact cand trebuie sa-i "vina" prietenei, cand si cu cat i-a intarziat etc.
absolut pasionant. desi de obicei sunt receptiv la detalii, zau ca n-as putea:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: excitare.. din 15 oct 2007 10:31 de wave
si tonalitatea vocii barbatilor pt femei reprezinta un factor de a det. virilitatea
Re: pls help din 15 oct 2007 01:44 de Ionel
Mai baiete, tu nu ti-ai dat seama ca ti-a dat papucii intr-un mod fin? Pai cand ti-a zis ce spui ca ti-a zis stii ce gandea? "Oare nu isi da seama ca ma plictiseste?"
Tine minte ca femeia una gandeste si alta spune. Si sa-ti mai spun ceva (am mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: excitare... din 15 oct 2007 01:13 de Ionel
Apropos de senzorii olfactivi. Desi ni se par putin determinanti intr-o relatie trebuie sa va spun un lucru cu care unii nu o sa fie de acord. Atractia sau respingerea dintre doua persoane are la baza niste unde olfactive emise de corp. Deci mirosul ...
Am fost cu ea, ne-am despartit, ce sa fac? din 15 oct 2007 01:07 de nuconteaza
sa incep asa...am fost vreo 3 sapt de cu o fata la care ii placea inainte de mine si intr un final m am decis sa fiu cu ea ....primele 2 sapt jumate o fost totul foarte bine da intr un final o inceput sa se comporte ciudat si am intrebat o ce are si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: excitare... din 15 oct 2007 01:06 de Ionel
Hmm, uite ca si aici se deosebesc sexele. Asupra centrilor nervosi sexoexcitativi ai barbatului au efecte senzorii auditivi, la fel ca si cei vizuali. La femei acesti senzori actioneaza doar combinat cu cei vizuali si uneori cu cei olfactili. La ...
Re: Nu pot avea orgasm din 14 oct 2007 23:45 de alinpoe
Esti zodia berbec(daca e asa cum scri la profil) ,destul de rar se poate intampla sa nu ai orgasm,poate ca ar trebui sa dai frau liber fanteziilor care la berbec nu sunt putine,nu iti fie rusine incearca-le si apoi vei vedea tu esti ca zodie un fel ...
Re: Cum sa ating orgasmul vaginal? din 14 oct 2007 23:38 de alinpoe
O veste buna ,statistic 70% dintre femeile active sexual nu au orgasm vaginal!'
Vestea rea ca trebuie sa muncesti ca sail obtii mai ales dupa ce te-ai masturbat si ai obtinut destul de usor cel clitoridian.
Ce zodie esti?
Pagina 633 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
51 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |