Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Ce v-ar placea sa `primiti` de la iubita?

din 13 oct 2007 17:22 de Ionel

Trebuie sa analizezi bine lucrurile, inclusiv sa aveti o discutie pentru a afla cauzele care duc la aceste suparari. Daca nu le cunosti, nu poti sa indrepti lucrurile. De cele mai multe ori noi cautam sa inlaturam efectul si nu cauza.

Re: Re: cum pot unele fete face atatea

din 13 oct 2007 17:12 de Ionel

Recitindu-ti de cateva ori mesajul parca am inteles ce vrei. Fata draga, in pat trebuie sa faci ceea ce-ti place tie si daca iti iubesti partenerul vei face si cei place lui. Nimeni nu s-a nascut invatat si mai ales in sex. Fiecare are placerile ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 oct 2007 16:47 de Ionel

Am avut ocazia sa cunosc mai multe forme in care au fost aduse anumite fete pentru a face sex cu ele. Asemenea cazuri de a imbata o fata si apoi de a abuza de ea sunt destule. Daca barbatul a abuzat de ea in stare de ebrietate e viol in toata ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nudismul

din 13 oct 2007 16:22 de Ionel

Oare si eu trebuie sa-mi acopar nucile si bubuloiu din varf - toate dintre picioare? :devil:

din 13 oct 2007 01:28 de ExoticDream

Te paraseste si pe tine asa cum a lasat-o si pe cea de dinainte? Era de asteptat, cu tot sexul si povestile alea, noi te-am avertizat ca asa se va intampla.... Cum adica "simti ca-l pierzi"? Cum se comporta? :mellow::mellow::mellow:

Solicitam psihiatru!!!

din 13 oct 2007 00:58 de ExoticDream

A innebunit lumea, fratilor....., dar rau de tot! Nu erau suficiente obsesivele trimiteri in mass media si certurile cu citate din scriitori si referiri la instrumente muzicale, acum incalecam subiectele, incurcam nu doar numele, dar si sexele, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vr

din 12 oct 2007 18:51 de criss

sunt tot cu el...il iubesc din tot sufletul..dar simt k il pierd:((:((:((ce trebuie sa fac?..baieti ce vi`ar place sa va faca iubita..ce surprize??va rog spuneti`mi

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #VIOL

din 12 oct 2007 16:41 de SORIN28

Scuteste-ma cu Germania. In tara in care marihuana este considerata aperitiv, in tara in care sa fii beat este o stare normala....ceea ce a descris aici este doar o partida de sex in care tipul nu a vrut sa se trezeasca dimineata langa o asa ...

himenotomie?

din 12 oct 2007 16:26 de Ionel

Daca nu gaseste un medic sa caute un barbat vanjos in pula:lol:, ascutita si subtire:devil:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: #VIOL

din 12 oct 2007 14:20 de carrie

:ok: corect! Prea multa minte nu are nici fata aia... dar asta nu e nicidecum o scuza pentru respectivul. Oricum e destul de greu, dpdv juridic, ca fapta sa se incadreze la viol si sa fie pedepsita ca atare... depinde si de atitudinea fetei la ...

din 12 oct 2007 12:44 de verdiuc

Da,stim,esti doctor in "x",esti moderator aici,nu comentam in fata ta,mai ales atunci cand umpli o pagina de reprosuri.Ca o paranteza,mon-chere,si Becali ii improasca pe toti cu fel si fel de invective,dar modelul pe care il ofera e ...

Re: Re: Re: Re: Re: himenotomie?

din 12 oct 2007 10:13 de Nekunoskuta

Consulta totusi un medic. De fapt...tot acolo trebuie sa ajungi, doar nu o sa-ti faci singura :) El isi va da cu parerea daca e nevoie de aceasta interventie sau de un lubrifiant bun ;)

din 12 oct 2007 02:11 de nemesis

Ca sa nu ma iau de profunzimea matale si de certitudinile [i]-ismelor[/i] (i.e. voltaire, in acest caz) absorbite - instinctual? - de analiticele urme de aristotelica miscare spirituala, sar peste primele doua puncte si ma pronunt in privinta ...

Re: Atentie ! :D

din 11 oct 2007 18:11 de Nekunoskuta

1. Citeam la [b]pagina 18[/b]...[b]am intors repede fila[/b] = imposibil pentru ca daca citesti o pagina de carte cu numar par nu trebuie sa dai foaia. Cartile incep cu un numar impar (3,5,7) pe pagina din dreapta. Automat, pagina din stanga va avea ...

Re: Pot ramane insarcinata daca.......

din 11 oct 2007 15:41 de Ionel

De regula, daca ti-a venit ciclul menstrual, ovulul mort a fost eliminat. Inainte de prima zi de menstruatie exista o perioada infertila, care depinde de numarul de zile de la inceputul menstruatiei la alt inceput. Daca ciclul e de 21 de zile, ...

Re: Re: blaaaaa

din 11 oct 2007 15:05 de Ionel

Inteleg ca acest user are tulburari mintale - nu de personalitate - dar stiu ca acestia nu au ce cauta pe un forum. Daca eu as fi scris ce a scris aceasta vietete despre mine sigur ca luam banutul. Ce sa inteleg? Ca sunt useri si... useri?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: #VIOL

din 11 oct 2007 13:28 de angela

Bine spus daca esti barbat. Cel care a violat-o nu a fost barbat, poate o tentativa de barbat cu apucaturi de animal.Bine ca nici in natura nu prea se intampla asa ceva.BARBATII asa cum ai spus-o si tu Danny nu s-ar preta la asa ceva. Insa in ziua ...

Re: blaaaaa

din 11 oct 2007 00:56 de ExoticDream

Gata, nu trebuie sa te superi, am facut curatenie, poti sa revii. Avem in vizita din cand in cand un user cu tulburari grave de personalitate. Pe el nu, dar pe noi poti conta daca vrei un sfat, o parere... :ok::ok::ok:

Re: Re: Re: E ceva normal? Pentru fete doar..

din 10 oct 2007 23:02 de the one

Nu sunt minora..Am pus acele intrebari nu pentru ca sunt o pustoaica de 13-15 ani, ci pentru ca vreau sa aflu anumite lucruri cu care nu m-am mai confruntat. Am 22 de ani si nu vad de ce nu as pune niste intrebari pentru a afla niste raspunsuri ...

Re: Re: Re: Re: Re: #VIOL

din 10 oct 2007 22:54 de Danny_DaBoss

pai.. era beata, dar de ce a profitat de ea totusi si a dato afara in strada ? daca esti barbat trebuie sa fie in codu tau sa stii ca nu trebuie sa te culci cu o femeie necunoscuta cand e beata.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 635 din 1098
«   1 ... 632   633   634   635   636   637   638 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare