Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Tehnica sarutului din 10 oct 2007 16:19 de baby
mda......deci nu poti invata teoretic sa saruti ci practic!cauti momentul potrivit te apropii..vezi sa nu tremuri...si pur si simplu iti apropii buzele de ale fetei....mai departe simti tu ce trebuie sa faci....ideea e sa misti buzele alea cat mai ...
Pot ramane insarcinata daca....... din 10 oct 2007 15:10 de dani2u
La sfarsitul lunii trecute am facut dragoste cu prietenul meu........a fost ok pana cand la sfarsit cand a iesit din pacate prezervativul a ramas inauntru(si da si-a dat drumu)......
Pot ramane insarcinata daca s-a intamplat ce v-am scris mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor le plac baietii cu din 10 oct 2007 03:35 de Ionel
Am pus o intrebare, dar nu mi-a raspuns nimeni. O sa spun eu. Testiculelor le trebuie o temperatura normala mai mica decat cea a corpului cu 2 grade. De aceea se strang langa corp cand e frig si se lasa "atarnate" (se departeaza de corp) cand e ...
Re: Re: help din 10 oct 2007 01:00 de nemesis
Inainte sa-l muti, vreau si eu un raspuns: care-i faza cu mangaiatul acela dintre pusul prezervativului si "bagatul direct"? Sa inteleg ca daca nu exista probleme cu erectia exista o faza suplimentara care presupune managaiatul...?
Re: Re: Re: Re: Pasiune sau iubire? din 10 oct 2007 00:32 de ExoticDream
De acord, se poate intampla, dar una este a lucra foarte bine la un proiect impreuna cu cineva si un pic alta sa incepi o relatie de cuplu dupa numai cateva zile. Cred ca varsta conteaza uneori, de exemplu, o persoana foarte tanara (14-15 ani) ...
Re: Movies din 9 oct 2007 19:38 de dada
M-ai spart! ma refeream la motto sau ce-o fi ala....:lol::lol::lol:
Pare interesant filmul...trebuie sa-l vad si eu! Mamaaaa, ce-mi mai plac dramele! Ma hranesc cu ele :D:((:D:((:D:((
...sau nu e drama?!!?!?
Inca ceva: o merge de vizionat in ...
Re: Atentie la sistemele de operare :D din 9 oct 2007 16:55 de Ionel
Nu era mai bine cand nu era tehnica? Pana nevasta 1.0 afla de amanta 1.1 problemele erau rezolvate:D Si apoi, de multe ori nu erau chiar incompatibile, iar daca erau incompatibile nu te refuza tehnica, deoarece era doar "tehnica" impunerii.
Re: Re: E ceva normal? Pentru fete doar.. din 9 oct 2007 16:08 de Ionel
Nu se poate, ca la ginecolog trebuie sa mearga cu mamaica, ca e minora. Si ea nu vrea sa afle mamica.:D
Re: A fost sau nu a fost virgina? din 9 oct 2007 15:56 de Ionel
Prietenul anterior a dezvirginat-o. Chiar daca nu a penetrat-o "de tot" i-a rupt himenul si nu a mai continuat, deoarece o durea. Ea ti-a spus adevarul sau asa cum l-a simtit. Fizic a fost dezvirginata, psihic nu, deoarece nu a facut sex. Principal ...
Re: Dezvirginare, unde e din 9 oct 2007 15:39 de Ionel
Tu esti curios sau vroiai sa fie - virgina? "Stiai" sau erai sigur?
Cunosc acest "sindrom" la baietii tineri care s-ar traduce prin mai multe expresii de lauda - eu le consider urate:
- Mai, eu am dezvirginat o fata, sunt cineva!
- Mai, ...
Re: E bine sau rau prea mult sex? din 9 oct 2007 15:21 de Ionel
Chiar nu stiu ce sa-ti spun! Stiu ca daca e placut nu dauneaza. Corpul refuza excesul. Sunt unele persoane care sufera de sitiriazis, dar nu cred ca e cazul tau. La varsta ta dorinta de sex e ca a copiilor de a manca ciocolata. Diferenta ca sexul ...
Re: Re: Re: Pasiune sau iubire? din 9 oct 2007 14:34 de Ionel
Eu nu am stiut de varsta persoanelor. Dar sa stii ca si la persoane de diferite varste este aceasta "atractie". Eu ma refeream la faptul ca in viata intalnesti persoane, - si am intalnit destule - indiferent de sex, cu care te simti bine, poti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Pasiune sau iubire? din 8 oct 2007 21:05 de Agony
:love:
Re: Re: Re: Despre AVORT! e inadmisibil! din 8 oct 2007 13:21 de Bjmaryo
Eu in schimb sunt in sapt 13-a si nici prin gand nu mi-a trecut sa fac avort,nu vreau sa critic prea mult pe cele ce nu le cunosc si nu le cunosc situatia.oricum,inainte de a face boacana ,PROTEJATI-VA voi si nu lasati la indemana partenerului,ca el ...
Re: De ce vor femeile sa le spui ca le iubesti ? din 8 oct 2007 11:31 de Stranger_to_love
Le place sa fie mintite.
Re: Re: Re: Re: Pasiune sau iubire? din 8 oct 2007 00:52 de ExoticDream
Poate sa fie nevoie de relatie, adica nevoie de a avea pe cineva pentru comunicare si sex. Iubirea nu se vede nici la 1000 de mile in aceasta ecuatie, iar pasiunea, conform DEX, are urmatoarea definitie:
[i]"stare afectiva si intelectuala ...
Re: Re: Re: #Cu Familia Sau Cu Prietena ? din 7 oct 2007 23:38 de angela
Daca tu te simti pregatit din toate punctele de vedere poti sa faci acest pas foarte usor. Insa trebuie sa fii constient ca o viata in doi implica anumite responsabilitati...nu mai gateste mama sau tata, nu mai spala mama..deci trebuie sa iei in ...
Re: #Cu Familia Sau Cu Prietena ? din 7 oct 2007 22:19 de stefanoski
Trebuie sa ai in vedere mai multe lucruri. In primul rand trebuie sa te gandesti ce s-ar intampla daca la ceva timp dupa mutare, te-ai desparti de ea si ar trebui sa ite intorci acasa cu coada intre picioare. Stiu ca va iubiti, dar voi va certati si ...
Re: Re: Dezvirginare, unde e din 7 oct 2007 21:35 de Miti
hmm,... atunci nu stiu cum sa imi dau seama daca a fost sau nu virgina,.. cum sa iti zic,.. nu ma deranjeza ideea ca s`ar fi culcat cu cineva inainte, ci faptul ca intotdeauna mi`a subliniat faptul ca e virgina,.. o chestiune de incredere,.. sunt ...
Cu familia sau cu prietena? din 7 oct 2007 20:15 de Danny_DaBoss
Nush ce sa fac. Am ajuns la un moment in viata unde trebuie sa aleg. Eu momentan stau cu ai mei, ai mei fiind un tata pe bune si o "mama" vitrega si 2 frati vitregi. Eu nu pot sa ii suport si din cand in cand ma mai inteleg bine si cu taica-miu. Eu ...
Pagina 636 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |