Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Raspunsul unui psiholog,va rog!

din 2 oct 2007 16:16 de Ionel

Cauzele sunt multiple. Noi de ce suntem pe acest site si de ce umblam si pe altele? Acum sa va spun un lucru arhicunoscut: barbatii (nu stiu femeile, dar din discutiile cu cateva din ele, si ele o fac) se uita pe site-uri cu femei (femeile pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fara titlu:D

din 2 oct 2007 16:13 de carina

hei, nu o lua chiar asa, daca se uita dupa alta cand e cu tine de fata sau de mana, deja e alta poveste, se cheama lipsa de respect din partea lui si nu gelozie din partea ta...femeia e oricum mai desteapta si mai sireata ca barbatul asa ca daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de vinovati se simt ba

din 2 oct 2007 16:09 de dada

Sa stii ca iti poti urmari partenerul chiar cu un suflet "neotravit" de gelozie. De multe ori nu gelozia este cea care te indeamna sa-l "urmaresti"...ar putea fi pur si simplu dorinta de a-l cunoaste mai mult, de a afla despre el lucruri ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cat de vinovati se simt baieti

din 2 oct 2007 15:44 de Ionel

Si inca ceva: eu consider ca e lipsit de demnitate sa-ti urmaresti partenerul daca te inseala. Daca vrea sa te insele, te inseala si nu afli. Desigur ca nu trebuie sa fii indiferent cand afli sau iti dai seama de asta, dar urmarirea si gelozia ...

Re: Cat de vinovati se simt baietii cand inseala?

din 2 oct 2007 15:35 de Ionel

Eu am o alta conceptie: prietena (prietenul) nu se inseala (nu este permis sa inseli). Daca nu il (o) mai vrei, va despartiti. Dar trebuie sa inteleaga fiecare parte ca o relatie se "face" in doi. Daca una nu mai vrea e penibil ca cealalta sa ...

Re: Sunt timida, ce sa fac?

din 2 oct 2007 13:57 de Ionel

Transcriu aici ceva ce e scris la alt subiect, dar care trebuie sa-l stii. "Sexul este un lucru care se intampla intre 2 persoane care se iubesc! Sau intre 2 persoane care iubesc sexul!" (Nu punem aici prostitutia, care e al treia plaja a ...

Re: Sunt timida, ce sa fac?

din 2 oct 2007 13:55 de Ionel

Nu esti singura persoana timida. Doar ca unii si-o ascund mai bine, altii nu. Sa nu te crezi inferioara celor din jur, in nici un domeniu. Iar o fata care roseste e foarte frumoasa, e o fata care trebuie iubita. :~*

Re: Re: ce sa fac?

din 2 oct 2007 13:41 de Ionel

Intotdeauna sa te gandesti ca nu esti altfel decat celelalte persoane din jur. Ca baiatul ti-e prieten, nu superior. Sa nu cedezi la tot ce-ti cere. Nu toate vorbele dulci au corespondenta in realitate. La inceput vorbele "de vrajeala" sunt la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Materialis

din 2 oct 2007 00:07 de carrie

Da, asa e, unii isi dau seama... Cat priveste folositul... alea pentru cateva seri iau bani/ "produse" in valoare de cel putin un salariu mediu pe economie... ajungand la mult mult mai mult! Si "folosinta" le poate aduce si lor placere... pana la ...

Re: Re: Re: Locul familiei in viata voastra

din 1 oct 2007 20:19 de Ionel

Nu se poate si ti-o spun din experienta. Ar insemna sa traiesti in trecut. Trebuie sa luam ca exemplu familiile de albine.

Re: Re: Re: Locul familiei in viata voastra

din 1 oct 2007 20:17 de Ionel

Cred ca nu esti casatorit, de asta spui ce spui. Trebuie sa stii ca atunci cand intemeiezi o familie, aceasta trebuie sa constituie principala preocupare a vietii ce urmeaza. Asta e si o bucurie pentru parinti: sa-si vada urmasii in familii bine ...

Re: Re: Re: Ce sa fac?

din 1 oct 2007 18:41 de bebe

Ai dreptate. Dar atunci nu trebuie sa-l faca sa spere, sa-l amageasca. Asta e un fel de ati bate joc de partener. E un fel de schingiuire sentimentala. Se intampla de multe ori cand partenera nu poate face sex. Dar daca da de inteles de la inceput ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: o problema ... nu stiu cat

din 1 oct 2007 12:55 de Mami

Da' tu cum ti-ai dat seama, mami? 1. Ti-ai pus-o cu SINCERITATEA 2. Ti-ai pus-o cu DIPLOMATIA :D 3. Ti-a pus-o unu cu scula scurta, avea o tehnica buna (pt. care iti sunt recunoscatoare femeile -*), macar lunga daca era...da' nu conteaza ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: o problema ... nu stiu cat de

din 1 oct 2007 01:37 de Bozgoru

pt angela : lungimea conteaza fatooo...:) ( sa fim seriosi.. ca chestia asta cu tehnica.. a inventat-o unu cu penisu mic..:) ),.. oricum.. nici lungimea nici iscutimea nu conteaza..ci grosimea...

Re: Materialismul

din 1 oct 2007 00:15 de nemesis

Nu esti misogin, esti doar pueril. Incepe pein a defini o persoana materialista (definitia nu trebuie sa sa bazeze pe cazuri particulare) si vei vedea cat mai ai de invatat... de la viata.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Di

din 30 sep 2007 21:17 de stefanoski

Te-am dresat :D Trebuie sa fie o gresala :ninja: DIn cauza asta n-am prea dormit in ultimile nopti :-`

Re: Re: Re: Re: Materialismul

din 30 sep 2007 20:29 de Nekunoskuta

Materialistele sunt cele mai destepte femei! :D Noi fetele cuminti ne alegem cu baiatul cu salariu de 6 mil din care trebuie sa traim o luna pe cand ele se plimba cu Porche si mananca zilnic in restaurante scumpe. Pe de cealalta parte, barbatii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pianina episcopala

din 30 sep 2007 19:12 de katherine

da' ziceti-mi si mie de ce boala sufar ca eu nu stiu :D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pianina episcopala

din 30 sep 2007 19:04 de Bambucha

Printule nu o mai considera "zdreanta" pe Katherine pt ca e chiar nu intra in tiparul asta. Sa stii ca decat am scanat-o.Mai departe nu am mers pt ca eu sunt speriat de bolile venerice. Nu trebuie s-o numesti "zdreanta" doar pt ca sufera si ea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diviziune inst

din 28 sep 2007 23:31 de valentine

Extindem aria de intrebari....ce asemanare o fii intre Bambucha,Bamboo si Siddharta Gautama?:D Adeptul cred ca e ala care are cunostiinte despre respectiva religie...ia uite surpriza, eu nu am cunostiinte despre ea. Prima oara trebuie sa ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 639 din 1098
«   1 ... 636   637   638   639   640   641   642 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare