Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Reminescentele comuniste din 24 sep 2007 14:35 de Radamant_the_Roman
Dna Nekunoscuta nu cred ca trebuie sa repet faptul ca nu ma intereseaza cantitatea ingurgitata sau frecventa cu care desfasurati asemenea "perversiuni"(nu in acceptiunea mea ci a unei minoritati tot mai restranse).Daca am fost interogativ cu ...
Re: Incetati cu asemnea laude! din 24 sep 2007 13:02 de Nekunoskuta
Bai...chestie!!! Da Radamant...la tine ma refer! Cred ca nu ai citit partea in care specificam ca nu-ti pasa cata sperma si de la cine inghit eu sau orice alta femeie de pe forum!!! Intervine frustrarea ca tu nu ai femeie, nu? Ai inteles sau trebuie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Test de materialism ! Seria5vs din 24 sep 2007 12:45 de carrie
Si pana la urma, care e problema voastra? Femeile care fac asta pur si simplu sunt niste tipe mai pragmatice care si-au dat seama ca exista o metoda mult mai usoara de a trai bine decat sa te zbati pana iti ies ochii cum fac cele ca mine. Pentru ...
Re: Sunt pudic! din 23 sep 2007 23:09 de bogdan91
si eu am aceeasi prob..nuj de la ce se trage..pur si simplu mintea imi blocheaza penisu :((
Re: Tu chiar nu esti f _ _ _ ta ? din 23 sep 2007 21:26 de Ionel
Si eu sunt de acord cu tine. Pai el e prost: nu vede ca pe fundul ei scrie "puscarie". Chiar daca nu il reclama ea, cei de la intreprinderea "ochiul si timpanul" pot afla si sta cativa anisori la loc sigur. Fetelor, oricat de dezvoltate fizic ...
Re: De ce se tine ... din 23 sep 2007 21:13 de Ionel
Sa stii ca sunt mai mule aspecte. Daca te referi la penisul in stare flasca (moale), atunci in majoritatea lor se datoreaza circumcziunii preputului. In unele cazuri, cand penisul in repaus e mai mare, preputul necircumcis acopera doar putin capul ...
Re: Re: Mai are rost inca o incercare? din 23 sep 2007 20:29 de vali2jan
Sososo cred ca ti-a spus scurt ce trebuie sa faci. Ciorba si dragostea reincalzita nu mai are gustul de dinainte.
Ce-si face omul cu mana lui, nici dracu’ nu-l mai desface. Eu sa fiu in locul lui nu as vrea sa reiau relatia cu tine (de altfel am ...
Re: De ce vor femeile sa le spui ca le iubesti ? din 23 sep 2007 19:18 de dorinda
Pentru siguranta. Avem nevoie de asta.
Stai linistit, nu esti singurul care face asa...dar iti spun ceva: arata-i in fiecare zi ca o iubesti, altfel nu va fi sigura de sentimentele tale. Si din cand in cand mai cumpara-i un buchet de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie? Eu 25, ea din 23 sep 2007 18:18 de katherine
,,una mai mica" s-ar putea sa-si dea unele dintre cele mai mari talente pe care cineva ar fi dispus sa le accepte daca crede ca a pus mana pe cine trebuie...
Re: Re: #Sinucidere din 23 sep 2007 17:29 de Guest
Nu, nu ajunge si nici nu cred ca vorbea despre el. Sunt convinsa, chiar.
Re: #Sinucidere din 23 sep 2007 17:20 de OltCip
Sincer si mie mi-a trecut prin cap sa ma sinucid dar..... trebuie sa realizezi ca nu rezolvi nimik prin asta. nu aduci decat suferinta familiei.....cand iubesti pe cineva ai vrea sa fii tot timpul langa acea persoana.... daca te sinucizi crezi ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum indepartam mirosul de din 23 sep 2007 16:55 de Guest
Ai dreptate in ceea ce scrii, insa, trebuie sa accepti ca mentalitatea fiecaruia are limite permisive, limite ce difera de la individ la individ, functie de multi factori. Poate in timp tatal ei va accepta ideea si atunci va fi un moment mai ...
Re: Re: Re: Noapte alba in Bucuresti pe 22 septemb din 23 sep 2007 15:55 de katherine
Just get your butt over here! :lol::lol: ,,Manifestarile" sunt la tot pasul...aici e noapte alba in fiecare noapte :flowers:
Re: Re: Re: Noapte alba in Bucuresti pe 22 septemb din 23 sep 2007 14:27 de verdiuc
Sau tenteaza-ne,ca sa vin de mana cu Exotica.
:~*
Re: Re: Noapte alba in Bucuresti pe 22 septembrie! din 23 sep 2007 03:23 de ExoticDream
"Venim, venim"! Dragut Sibiul.... acum ca-i si capitala europeana trebuie sa fie fascinant... Tine-ne la curent cu manifestarile culturale de acolo, poate dam o fuga! Pe mine, cel putin, ma apuca dorul de duca destul de des! Este adevarat ca de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M-a inselat dar totusi din 23 sep 2007 02:43 de ExoticDream
Este extrem de simplu: [b]o iubeste[/b]. La 26 de ani, sentimentele au o intensitate mult mai mare si sunt mai profunde decat in adolescenta, relatiile aflate la granita dintre adolescenta si maturitate pastreaza si ceva din puritatea celei ...
Re: La ce varsta e bine sa din 22 sep 2007 21:41 de bebe
Trebuie sa mai sti: o fata, spre deosebire de baiat, trebuie sa fie pregatita sa te primeasca in ea printr-un preludiu. Preludiul e foarte important. Apoi, sa nu ascunzi ca e pentru prima data. O femeie trece mai usor peste un probabil esec pe care-l ...
Re: Re: Re: Relatie? Eu 25, ea 17! din 22 sep 2007 21:28 de Bozgoru
e o tampenie cu chestia ca fata trebuie sa fie de varsta ta.... nope.. barbatii nu se vor intelege niciodata cu o femeie de varsta lor.. ca o vor strange de gat la un momendat.. trebuie sa fie o diferenta de vreo 2 ani minim.. intre 2 si 5... cam ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 sep 2007 21:04 de Di4ka
De plasturele "evra" a auzit cineva? Eu shtiu ca e foarte subtsire shi impermeabil, putin fi aplikat pe orice portsiune a pielii. Chestia supe este ca trebuie schimbat doar o data pe saptamana.
Nu shtiu daca e disponibil in Romania..
Re: Re: Re: Re: Re: masturbarea slabeste? din 22 sep 2007 20:45 de vali2jan
Sa stiti ca si LDP-ul slabeste. :flowers:
Soarecele se casatoreste cu girafa. Dupa 2 luni se intalneste cu un prieten care-l intreaba de ce a slabit atat de mult de cand s-a casatorit. Pai din cauza alergaturii: cand la gura s-o sarut, cand la ...
Pagina 642 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |