Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M-

din 20 sep 2007 19:00 de dada

Faza asta e valabila in cazul in care - scuza-ma - nici nu beshi de escapadele partenerului "dezorientat"(imi place mie expesia asta - ce sa fac...). DAR, cand realizezi ca esti sau tocmai ai fost inselat, hmm...spune-mi tu daca stii: CUM ...

Re: Re: Andra Vornicu-Inger sau Demon

din 20 sep 2007 15:00 de Radamant_the_Roman

Uitati-va si dvs la titlul topicului. Credeam ca imi recomandati si mie carti despre ocultism,ezoterism sau sa-mi sugerati sa practic yoga,zen etc. Aceste raspunsuri lipsite de pronfuzime (si de patos) pe care mi le oferiti denota limitele ...

Re: Andra Vornicu-Inger sau Demon

din 20 sep 2007 14:21 de katherine

De ce tii NEAPARAT sa fii de fiecare data atat de ridicol si atat de jalnic?! Si de ce trebuie sa apara de fiecare data in posturile tale ridicole si jalnice numele meu?! Chiar nu a percutat si la tine cam cum sta treaba si ca vorbesti in ...

Re: Re: Re: doctorii de specialitate baieti, tot g

din 20 sep 2007 09:03 de verdiuc

In concluzie,tot la ginecolog trebuie sa mearga. :pirate::pirate::pirate:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M-a inselat da

din 20 sep 2007 00:11 de ExoticDream

Cum sa inseli si apoi sa te intorci al relatie fara nici o remuscare?!? Mi se pare un nonsens dublu! Vorbim de relatii in care sentimentul de iubire este reciproc, nu de legaturi de natura sexuala, OK? So.... daca iti iubesti partenerul, cum ...

Re: Re: Re: Re: Succesul unei casatorii

din 19 sep 2007 23:42 de ExoticDream

Joc de noroc nu cred sa fie, dar este adevarat ca se prefera concubinajul (mai elegant spus "casatoria de proba"), in special de catre barbati care, in general, nu se grabesc cu casatoria, chiar daca li se pare ca si-au gasit jumatatea. Ei ...

Re: Ce inseamna, dragi barbati, o femeie buna la p

din 19 sep 2007 23:14 de stef

:rolleyes:simt ca imi trebuie o femeie, deja sunt in erectie......:unsure:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 19 sep 2007 22:30 de Sephiyroth

vorbesti ca un fatalau baby ...! :D ar fi trebuit sa dormi un pic la pranz..!:)

din 19 sep 2007 19:38 de Nekunoskuta

Esti cool baby!!!!!!!! Mor de ras la ideea ta!!!! :lol::lol::lol::lol:

din 19 sep 2007 19:31 de Radamant_the_Roman

Nu v-am raspuns pt ca "in lume,ca in orice alt domeniu sunt filosofii bune si filosofii rele,iar cele rele sunt cele care nu isi spun numele." Nu m-as inrola in Legiunea Straina pt ca trebuie depus juramantul de credinta fata de Franta,iar nu as ...

Re: Re: Succesul unei casatorii

din 19 sep 2007 17:38 de bob

Buna,ce ai spune de o femeie care si-a inselat sotul timp de 8 ani,cu un barbat insurat si cu copil.Ea nu a stiut sa spuna NU la momentul respectiv.Stii vorba aia"Barbatul e dator sa incerce,femeia e datoare sa refuze",ea nu a facut-o atunci si ...

Re: Re: Re: Re: Test de materialism ! Seria5vsLoga

din 19 sep 2007 16:11 de Agony

Eu zic ca ai facut bine, ai dovedit ceva, chiar daca era clar...macar te-ai convins pe sine, ca te-ai ales si cu bonus poate e treaba ta.Asa le trebuie dak-s materialiste.In viata trateaza o zdreanta ca o zdreanta.O zana ca pe propia persoana. ...

Re: Re: Re: Succesul unei casatorii

din 19 sep 2007 15:58 de angela

Am inceput sa cred ca astazi casnicia e un joc de noroc, ca cei mai multi barbati nici nu isi doresc acest lucru decat la peste 30 de ani.. Am inceput sa cred ca mai dorit e concubinajul, libertatea si apoi casatoria. Succesul unei casatorii nu ...

din 19 sep 2007 12:48 de Nekunoskuta

Sau pur si simplu nu este atat de tare incat sa treaca peste esecuri? ;) Si eu si ceilalti de pe forum am trecut prin dezamagiri in dragoste, unii poate mai mult de 7 ani ai tai si totusi inca suntem "intregi" la mansarda :D

Re: Fug...

din 19 sep 2007 00:39 de ExoticDream

Bine ca te-ai prins la timp ce fel de om este "prietenul" tau, daca ti-ai fi inceput viata sexuala cu el ti-ar fi fost si mai greu sa treci peste aceasta experienta nefericita/neplacuta. Nu trebuie sa generalizezi insa... nu chiar toti ...

Re: Re: Re: Re: M-a inselat dar totusi vreau sa fi

din 18 sep 2007 21:32 de carrie

Hmmm... depinde de la persoana la persoana si de la situatie la situatie, depinde de motivele care au dus la calcatul stramb... Nu se poate da un raspuns clar. Acum in cazul tau avand in vedere ca deja s-a repetat de cateva ori... nu stiu ce sa zic. ...

Re: Ce aveti cu versatele

din 18 sep 2007 19:39 de siana

interesant apropo ca ai vb de nimfomanie, daca tipa e asa pai nu e bine ca nu o satura nimeni, daca e frigida pai nu e bine ca pe ea nu ea nu o excita nimeni, daca e medie ca experienta si abilitati - nu e bine ca nu face nimic special si asa ...

Ce aveti cu versatele

din 18 sep 2007 19:23 de Radamant_the_Roman

Eu desi am experienta 0 in domeniu nu am nimic cu ele. Chiar sunt de admirat pe de o parte pt ca vor sa se convinga de la sursa. Pana la urma nu e narcomana sa o acuzam ca nu s-a multumit cu parerile apriorice poate e doar nimfomana. PS: Trebuie ...

Re: Re: Succesul unei casatorii

din 18 sep 2007 15:06 de ExoticDream

Ma intreb cati din cei care ajung sa spuna acel "da" inteleg aceste lucruri... cand exista chestii mai importante cum ar fi contul in banca, pozitia sociala, dimensiunea bustului si a pectoralilor, lungimea piscinei, dotarea masinii.... Multimea ...

din 18 sep 2007 04:44 de Bozgoru

poate in 7 ani de zile pur si simplu ai cautat unde nu trebuie.. ba prea materiliste.. ba prea frumoase... care vroiau ceva pe masura.. cauta si tu dastea mai uratele..

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 644 din 1098
«   1 ... 641   642   643   644   645   646   647 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare