Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce am fugit nu am s

din 15 sep 2007 00:26 de siana

doamne dar de unde ati dedus voi ca am avut mii de barbati? ??

Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce am fugit nu am scapa

din 14 sep 2007 23:11 de angela

Nu sunt invidioasa pe o femeie care nu stie ce vrea de la viata. Nu am de ce sa fiu invidioasa pe ceea ce am si eu:frumusete(fizica si sufleteasca), si mai ales nu pot fi invidioasa pe ceva ce nu-mi doresc: mii de barbati. Referitor la ...

Re: de ce am fugit nu am scapat

din 14 sep 2007 20:33 de Sephiyroth

cata lume disperata...! :D:D:D

Re: Re: chiar va propun un subiect serios

din 14 sep 2007 20:28 de Sephiyroth

rade ciob de oala sparta ..!..sa-ti aduc aminte ? he he he....! si acum ma mai intreaba dualis de tine..! :D:D:D

as avea nvoie de ajutor

din 14 sep 2007 16:48 de mark

am facut sex cu partenera mea si mi sa spart prezervativul, dar nu ejaculasem in el.trebuie sa imi fac griji?este posibil sa fi ramas insarcinata?

Re: o problema f serioasa, va rog cititi

din 14 sep 2007 02:54 de vali2jan

Eu te cred ca spui adevarul, dar e greu de dovedit. Si daca nu poti dovedi nu faci nimic. Luarea de mita trebuie poate fi dovedita doar prin flagrant, iar cu medicamentele, tratamentul si ingrijirea medicala e si mai greu de dovedit. Nu vezi cum se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oare sunt prea pre

din 14 sep 2007 02:46 de siana

stii asa eram si eu ieseam numai cu modele si vroiam sa fie la fel de frumoase in interior ca si in exterior.GRESIT!!!!!!!!Am iesit cu f multi barbati frumosi si multi si cu bani care mi-au dovedit: 1 te vor ca pe o marfa sa te aiba si pa 2 esti ...

De ce am fugit nu am scapat

din 14 sep 2007 02:31 de siana

am 27 de ani, sunt un fost fotomodel, am avut barbati de toate genurile rasele culorile si din toate categoriile sociale. In viata mea am fugit de blonzi cu ochii albastri, cu pielea alba, care nu vor sa paraseasca Romania si uite ca tocmai unul din ...

Re: chiar va propun un subiect serios

din 14 sep 2007 02:23 de Ionel

Chiar ca ati "lucrat" cu acest om!:D Pai un om care sufera de egocentrism, asta si asteapta: sa fie bagat in seama, ca sa-si arate "maiastra" desteptaciune. Trebuie lasat in pace. Nu e singurul. Periculos la asemenea oameni e ca egocentrismul si ...

Re: Re: Re: o problema f serioasa, va rog cititi

din 13 sep 2007 18:43 de angela

E buna si solutia cu inregistratul, dar daca nu vrei sa ti se afle identitatea roaga un prieten sa te ajute sa mergeti la un post de televiziune, etc.. De exemplu fara sa fac publicitate dar am vazut cazuri destul de serioase pe Acasa la Povestiri ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ecograf la ginecolog!!!ras

din 13 sep 2007 13:24 de l0st_soul

Orice examen medical are doua parti principale : anamneza si examenul clinic propriu-zis.In cadrul unui examen (control) ginecologic, dupa anamneza urmeaza ceea ce s-ar putea sa ti se para ceva mai putin placut - controlul ginecologic ...

Re: Succesul unei casatorii

din 13 sep 2007 12:53 de Nekunoskuta

Hai sa-ti spun succesul casatoriilor bunicilor nostri si la o parte din parintii nostri: PREJUDECATA!!! "Ma inseala, il iert, nu divortez ca am 2 copii si ma rade lumea. Ce ma fac singura? Cum ii cresc? Unde ma duc? Hai sa il ...

Re: Re: Re: Re: Re: copii lor:D

din 13 sep 2007 12:21 de Nekunoskuta

Un copil de profesor e in primul rand un copil al unui om, apoi parintele sau e profesor ;) Am doua exemple care ma fac sa cred ca daca stii sa te comporti si stii ce limite sa impui totul se poate desfasura normal (ma refer la un nivel ...

Re: Re: Re: Re: copii lor:D

din 13 sep 2007 11:47 de omu_negru

eh...daca cunosti "pe cine trebuie" treci si de bac:-j

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum indepartam

din 13 sep 2007 10:39 de Dunno

Iti dau numarul de telefon al tatalui sa`i zici lui asta? :blink::wacko::unsure::ermm::-`

Re: Re: Re: Re: masturbarea slabeste?

din 13 sep 2007 05:24 de Bozgoru

tinerii slabi.. sunt slabi din cauza lipsei de somn...(somnu intre orele care trebuie)..

Re: De 3 ani impreuna si inca nu am facut dragoste

din 13 sep 2007 05:16 de DarkAngel

Hai sa ne gandim un pic... daca o stat 3 ani cu tine nu o stat pt ca nu o simtit nimic. OK deci care este problema ? Problema este de diverse conceptii fobii si alte probleme care le poate avea in mintea ei. Cum se scapa de asa ceva? NU cu explicatii ...

Re: Re: ce sa fac???

din 13 sep 2007 03:44 de valijan

Nu, ursulet, un cuplu normal nu se poate baza pe asa ceva. Daca nu vrea sa-l ierte sa-i spuna si sa-si desparta drumurile. Intr-o viata de cuplu se ivesc mult probleme. Daca nu se rezolva ca intre parteneri - asa trebuie sa fie un cuplu - nu are ...

Re: Re: Re: ce sa fac???

din 13 sep 2007 03:40 de valijan

Nu zau? Nu are nici o optiune? Tu crezi ca lumea sta intr-o femeie? Dar te-ai intrebat daca ea ii oferea ce-si dorea? Un barbat inseala cand voi femeile nu stiti sa-i daruiti ce trebuie si gaseste in alta parte.

Re: Re: ce sa fac???

din 13 sep 2007 03:32 de valijan

Si uite asa femeia isi asigura libertatea de actiune.:` Stiu ca e un deziderat al oricarei femei ca barbatul sa-i fie sclav. Sau mai popular spus: domn o noapte si bou pana la moarte. Mai baiete, vezi-ti de drumul tau. Nu iti aprob ce ai facut, ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 646 din 1098
«   1 ... 643   644   645   646   647   648   649 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare