Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un looser cu constiint din 10 sep 2007 00:32 de valentine
Cu durere in suflet, trebuie sa va anunt, ca desii domnul Radamant zice ca are alergie la romance, amicul nostru debil mintal s-a inregistrat pe acel site tocmai pentru a discuta cu romance si are 37 de prieteni, dintre care surpriza...nici unul nu e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: despre arabi din 9 sep 2007 22:48 de Sephiyroth
daca tacto era arab si afla ca te-ai sexuit la 13 ani iti taia gatul si te lasa la usa cortului ! frica pazeste bostana si apara asa-spusele lor valori !
paradoxal..,daca ramaneai virgina...si te casatoreai..stateai la coada pt o pArtida de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: despre arabi din 9 sep 2007 22:18 de angela
Imi place faptul ca spre deosebire de alte religii ei chiar isi respecta traditiile. Admir faptul ca femeile se casatoresc virgine spre deosebire de noi, ca pentru ei familia e cea mai importanta si ca isi respecta parintii si fratii mai mult ...
Re: Sfaturi de moda din 9 sep 2007 18:06 de omu_negru
esti clasa a 12-a...inseamna ca vom invata impreuna anu asta :p
revenind la intrebarea ta: se pare ca vom purta toti uniforme, ceea ce nu este foarte bine. pt prima zi ti-as recomanda haine comode in care sa te simti...degeaba iti iei n tricouri ...
Re: Re: Re: Re: V-ati inselat vreodata prietenul/p din 9 sep 2007 04:30 de Bozgoru
niciodata... in momentul in care vrei sa-ti inseli prietena.. e momentul in care trebuie sa va despartiti..si cu asta basta..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oa din 9 sep 2007 03:38 de DarkAngel
Hmm tu esti ca o cana plina plina de cafea care daca vrei sa o muti o sa dea pe dinafara...deci nu poate fi mutata (fixista) si fiind asa de plina cana nu mai are loc pt nici o alta sugestie din afara (sa nu zic idee sau concept) universul tau se ...
Sfaturi de moda din 9 sep 2007 03:18 de Agony
Ma gandeam sa imi iau o camasa roz cu dungi albe :love: sau vernil , blugi bleu clasici si pantofi negri gen ami sport sau as putea sa ma imbrac pur si simplu ca de obicei ? dar nu stiu, simt ca trebuie sa ma imbrac mai deosebit in prima zi din clasa ...
Re: Re: Re: Re: Fericire radamantina din 8 sep 2007 22:56 de Nekunoskuta
Ehhhhhhhhh...eu m-am plictisit...de fapt m-ai plictisit...pacat...ma simteam asa bine... :D
Imi e somn, ma trezesc dimineata maine, ma duc la munca. Stii tu...chestia aia pe care o faci uneori nu pentru ca vrei ci pentru ca trebuie, din care ies ...
Re: Mefistofel si Valentine din 8 sep 2007 22:48 de Nekunoskuta
Uite ceva in care ai MAREEE dreptate!!! Vali iti va fi mereu superior...ca om (roman, negroid sau cum vrei sa-i spui) cat si dpdv facial!!! Deci...ce comparatie poate exista intre voi?
Poate il si folosesti cand iti vine :D Daca nu, il rog ...
Re: Daca altii nu au activitati placute si iti pi din 8 sep 2007 20:20 de Nekunoskuta
A inceput cu stangul prin a se convinge ca e cel mai frumos.
Nu trebuie doar sa te convingi singur de CEVA ci sa mai si gandesti cand te convingi. Nu de alta dar imi pun si eu in cap sa ma conving ca sunt printesa si am palat. Nu voi reusi ...
Daca altii nu au activitati placute si iti pierd din 8 sep 2007 20:18 de rowanna
:lol::lol::lol::lol::lol:
Eu cred ca va veti toca nervii degeaba cu Randamant pentru ca indiferent cati de multi ati fi si cat de mult il veti critica el tot pe al lui o stie!
Nu ca anumite lucruri nu m-ar deranja si pe mine ca uneori ma apuca ...
Re: Re: Re: probleme cu penisul din 8 sep 2007 18:23 de Nekunoskuta
Pai acea ata este perfect normala. In termeni populari chiar asa se cheama, "ata", in termeni medicale se numeste "fraul preputului". Se va rupe probebil la primul contact sexual insa e posibil sa o ai fara nici un fel de problema toata viata. ...
Re: Re: Re: greata de la sex din 8 sep 2007 14:42 de nypd
asa e elegant si decent bozgorule.
doar ca problema e ca exista multi profitori si destule fraiere.
tuturor "indragostitelor", bafta la vomat!:lol:
Re: Re: aparitia spermei din 8 sep 2007 11:25 de stefanoski
Bine ca i-ai dat tu o mana de ajutor. De ce pui sperma intre ghilimele ?
Si sa stii ca nu e o varsta fixa la care apare sperma. E ca la fete, stii, prima menstruatie. La unii apare mai devreme la altii mai tarziu...
Statiunea Marbella din 8 sep 2007 11:04 de Radamant_the_Roman
Dna Katherine iarasi expune numai fragmente de adevar.
E adevarat ca in urma cu 3 ani, inainte de a-mi alege acest drum ferm in viata,am luat in considerare
si posibilitatea de a emigra in Spania intr-o statiune de lux.
Colosala suma de 2000 ...
Re: Re: greata de la sex din 8 sep 2007 05:14 de Bozgoru
orice lucru cu tendinta sexuala trebuie sa fie placerea amandoura.. daca unui nu-i place sau are probleme.. ar trebui sa renuntati la sex oral..asa ar fii normal...
Re: Re: Re: penis din 8 sep 2007 01:34 de nypd
:lol:
Re: aparitia spermei din 8 sep 2007 00:53 de Andrei004
baiatul are nevoie de ajutor ... si voi va bateti joc de el ! eu cred ca varsta de 13 ani e varsta la care apare " sperma " ! si nu ai de ce sa te ingrijorezi ! oricum trebuie sa astepti sa mai cresti ;) si o sa iti dai tu seama :P
Re: Re: probleme cu penisul din 8 sep 2007 00:40 de Andrei004
Nu se decaloteza complet ... este prins de o " ata " care impiedica decalotarea completa ... ce trebuie facut ?
Re: O parte anatomica a Katherinei din 7 sep 2007 22:54 de valentine
Ti-am mai explicat intr-un post anterior (care bineinteles, a ramas fara raspuns), ca aceasta repulsie a ta este doar o acoperire pentru adevarata repulsie, care nu tu o simti, ci femeile o simt fata de tine.
La ce experienta ai tu cu femeile (0 ...
Pagina 648 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |