Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fara titlu:D

din 5 sep 2007 14:15 de angela

Daca se uita dupa femei cu scopul de a le avea in pat..inseamna ca tipul cauta doar aventuri si ca nu isi doreste o relatie serioasa cu tine.. Daca te iubeste se va uita la o femeie doar din curiozitate..insa tot tu vei fi cea mai frumoasa in ...

Re: Re: Re: de la cati ani....

din 5 sep 2007 13:54 de angela

Si era si de etnie rroma baiatul? Minciuni, de fapt nu a facut nimic pentru ca din punct de vedere fizic la 9 ani, ca baiat nu esti dezvoltat pentru asa ceva. Nu cred ca la 9 ani penisul acelui baiat a intrat in erectie...deci minciuni... La 9 ...

Re: Re: Re: Re: cum sa ma dizvirginez singur!sunt

din 5 sep 2007 12:06 de angela

Te-ai gandit mult cand ai spus chestia asta? Cred ca nu.. :wacko:Cum sa faci sex fara prezervativ? Vrei sa lasi fata insarcinata sau sa iei B.T.S( daca stii ce sunt astea)? Si chiar daca ati fi amandoi sanatosi, tot trebuie sa va ...

Re: Re: Re: Re: Re: Fara titlu:D

din 5 sep 2007 11:54 de baby_doll

mda...rau e sa fii gelos:))...deci trebuie sa scap cumva de "pretentia" asta de a nu se uita vreun baiat cand e cu mine dupa alta...cu toate ca atunci nu te mai simti cu nimic speciala pentru el,iar el devine un disperat dupa "carne" care cauta ...

Re: Episcopul profereaza injurii:D-zeu sa-l ierte

din 5 sep 2007 02:28 de Sephiyroth

hm..tu imi amintesti de un nebun LAVRENTIE care a aparut acum cativa ani pe aici , cam cu acelasi stil ! cred ca nu mai exista arhiva de atunci , dar totusi o sa ma uit !

Re: Episcopul profereaza injurii:D-zeu sa-l ierte

din 5 sep 2007 02:24 de katherine

IPS se intoarce imediat...nu te impacienta:ok:

Episcopul profereaza injurii:D-zeu sa-l ierte

din 5 sep 2007 02:20 de Radamant_the_Roman

Dl Valentine nu ma asteptam la asemenea raspunsuri din partea unui reprezentant al clerului.Nici macar eu, ca laic, nu mi-am permis sa finalizez cuvantul.Dar ma rog poate ca aveti dreptate.Este un subiect despre care totul a fost spus si de aceea ...

CM

din 5 sep 2007 00:18 de razvan

salut. prietenei mele i-a intarziat CM aproape o luna. in seara asta am facut un test in care au aparut cele 2 linii. va rog dati`ne niste sfaturi ce trebuie facut cu este cu avortul ... am fi interesati de o clinica particulara undeva in zona ...

Re: Re: Re: Re: De 3 ani impreuna si inca nu am fa

din 5 sep 2007 00:14 de carrie

eu nu inteleg DE CE FEL DE PREGATIRE EXTRAORDINARA e nevoie... nu faci un drum pe luna (poate doar la figurat)... 3 ani e timp suficient pentru orice femeie normala dupa parerea mea... ca idee eu as zice ca o luna e suficient pentru o tipa ...

Re: Re: Re: De 3 ani impreuna si inca nu am facut

din 4 sep 2007 23:15 de maxima86

Si cam de cat timp crezi ca are nevoie o femeie ca sa fie pregatita? Ce intrebare e asta?cat timp crede ea ca trebuie ca sa fie pregatita.

Re: Re: De 3 ani impreuna si inca nu am facut drag

din 4 sep 2007 21:32 de carrie

Si cam de cat timp crezi ca are nevoie o femeie ca sa fie pregatita? Daca in 3 ani nu e pregatita... sa fim seriosi... dupa cum ziceam mai sus e doar o partida de sex (sau de dragoste). Nu e niciun lucru nefiresc sau pentru care sa ai nevoie de ...

Re: Re: Re: Re: Surpriza:Castigatorul este alienat

din 4 sep 2007 21:12 de katherine

Persoane ,,geriatrice"?! Doar pentru ca crezi ca stii semnificatia radacinei grecesti a termenului nu inseamna ca il poti folosi cum doresti - asta lasand de-o parte sirul de insulte pe care numai o persoana care s-ar simti confortabila purtand ...

Re: Re: Re: Surpriza:Castigatorul este alienat min

din 4 sep 2007 21:00 de Radamant_the_Roman

D-na de peste 30 de ani inteleg ca trebuie sa aveti grija de fizicul dvs si de aceea incercati tot felul de leacuri "magice" ambalate corespunzator in eprubete pt a le cumpara persoanele credule ca dvs. De asa numita regina nu pot comenta absolut ...

Re: De 3 ani impreuna si inca nu am facut dragoste

din 4 sep 2007 19:51 de maxima86

Daca o iubesti astepti cat trebuie pana e ea pregatita.

Re: Re: Re: help me

din 4 sep 2007 19:43 de maxima86

Nu e deloc adevarat ca primele semne de sarcina apar la aproape o luna de la contactul sexual.prietena mea a ramas insarcinata si primele simptome au aparut la numai 3 zile.pe cand a facut avort fatul avea 1 luna cel mult.

Un fel de Flashback la solicitarea Angelei

din 4 sep 2007 19:33 de Radamant_the_Roman

Dra Angela imi dau singur seama ca fac parte dintr-o categorie de barbati pe cale de disparitie. Daca femeile considera ca barbatilor ca mine nu merita sa le acorde nicio sansa atunci sa nu se mai lamenteze de degradarea societatii si de lipsa de ...

Re: Re: Re: help me

din 4 sep 2007 14:22 de valentine

A precizat ca a avut contacul in prima zi de dupa menstruatie...deci nu are cum sa ii vina iarasi asa de repede...sau poate se poate, dar nu am auzit eu personal de astfel de cazuri. Chestia e ca apelarea la metoda calendarului nu este deloc ...

Re: Re: Re: Re: Cautati situatii plauzibile

din 4 sep 2007 11:07 de Nekunoskuta

NU!!! Poti fi cu o clasa sau mai multe deasupra DAR trebuie sa nu faci parada din asta. Daca vrei sa invingi adversarul prin metodele tale vei reusi doar sa-l faci sa i se faca lehamite, sincer. Eu nu-mi doresc un adversar ca tine pentru ca ...

Re: Re: help me

din 4 sep 2007 10:47 de angela

Aceste simptome apar si inainte sa iti vina menstruatia..deci mai degraba trebuie sa iti vina ciclul decat alte lucruri la care tu te gandesti.. De obicei semnele unei sarcini apar dupa aproape o luna de la conceperea copilului nu dupa 10 zile si ...

Re: Prima confirmare a teoriei

din 3 sep 2007 20:36 de katherine

Prima confirmare a teoriei?! Nu imi place sa ma repet dar nu am incotro: tu CHIAR nu iti dai seama cand cineva te ironizeaza...stilul tau poate fi caracterizat drept prolix, dar prozaic in niciun caz - nu folosi cuvinte ale caror sensuri nu le ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 651 din 1098
«   1 ... 648   649   650   651   652   653   654 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare