Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Prima confirmare a teoriei din 3 sep 2007 19:31 de Radamant_the_Roman
Sincer nu ma asteptam ca tocmai una din persoanele care,m-au criticat destul de sever pt stilul prolix,prozaic in viziunea lor,sa fie prima care sa confirme validitatea afirmatiilor mele referitoare la preferintele romancelor.
In concluzie: ...
Re: Re: Re: Cautati situatii plauzibile din 3 sep 2007 19:07 de Radamant_the_Roman
Ati folosit in mod eronat cuv lasitate pt ca sensul pe care doreati sa il imprimati este conotativ,nici vorba denotativ.
Eu cunosc foarte bine propria realitate si asta nu fiindca as fi un adept al solipsismului ci pt ca sunt constient de ...
Re: Re: Tu chiar nu gandesti,fato ! din 3 sep 2007 18:31 de verdiuc
Ma intorc de la mare cu o mare nostalgie.
De mult nu am mai simtit fiorii dragostei,atat de pure,asa cum trebuie ea sa fie.Cu implicare sincera, de ambele parti. Aparent,e o iubire imposibila, dar eu cred ca este...APROAPE imposibila,si va ramane ca ...
Re: Re: Cautati situatii plauzibile din 3 sep 2007 15:45 de Nekunoskuta
Trebuie doar sa vrei sa treci peste lucrurile rele asa cum, cu usurinta, accepti sa treci prin cele bune.
Daca faci scenarii si vrei sa ajungi la concluzia ca o relatie pe termen lung are anumite dezavantaje peste care nu poti (vrei) sa ...
Re: Romancele prefera negroizii,obezii si pseudoma din 2 sep 2007 18:20 de rowanna
Da-mi voie sa te contrazic putin!
In primul rand sondajul nu a fost realizat pe un esantion in baza caruia ai fi putut tu sa tragi o concluzie iar in al doilea rand eu am fost una dintre persoanele care aau fost supuse chestionarului si nu cred ca ...
Re: Romancele prefera negroizii,obezii si pseudoma din 2 sep 2007 18:08 de katherine
Avand in vedere parerea ta de neclintit despre romance presupun ca acest subiect trebuia sa il pui la ,,Jurnale personale" pentru ca nu vad ce ar raspunde romancele. De vreme ce ele prefera negroizii, obezii si barbatii pseudomacho bineinteles ...
Re: Re: de ce nu am orgasm? din 1 sep 2007 20:15 de nice_girl
Nu e frustrare si sper sa nu ajunga asa ceva niciodata.POate sunt doar nerabdatoare. Oricum, ms de sfat.N-as vrea sa patesc ca u, sa astept 4 ani, cred ca as innebuni...adica nush...mi-ar fi greu..si lui i-ar fi greu...dar nu vreau sa ma gandesc ...
Re: de ce nu am orgasm? din 1 sep 2007 19:38 de Nekunoskuta
Daca va chinuti mai rau faceti. Din frustrarea ta va ajunge frustrarea lui si nu va veti putea bucura in voie de sex. Stai linistita, cu timpul se rezolva totul. Eu am ajuns la orgasm vaginal prima data dupa 4 ani de la primul contact sexual. Trebuie ...
De ce nu am orgasm? din 1 sep 2007 18:22 de nice_girl
Buna!Am 19 ani si iubitul meu 21. Suntem impreuna de 1 an si ceva si facem dragoste de vreo 4 luni (a fost primul). Ma simt bine de fiecare data si simt placere, insa nu am avut niciodata orgasm la nivelul vaginului, numai la nivelul clitorisului. Ce ...
Re: Sa citim povesti pentru copii... si nu numai! din 1 sep 2007 17:40 de katherine
Eu am citit! Eu am citit!:lol: Chiar daca ma repet trebuie sa spun ca preferata mea este ,,Ienuparul". De ce? Pentru ca este ATAT DE FRUMOASA, pentru ca reuseste sa ghideze imaginatia vizuala spre instantanee pe cat de intense si primitive, ...
Re: Eroare din 1 sep 2007 16:10 de Radamant_the_Roman
In mod cert cei care vor sa ramana necunoscuti isi vor implini acest vis atat de inaltator.
O sa spun ca in Silogismele Amaraciuni de Cioran exista un pasaj despre inutilitatea tiganilor, eu o sa aduc la acest nivel si inutilitatea ...
Re: Femeile par a fi mai transante din 1 sep 2007 12:50 de angela
Nu-mi place cand vad oameni care sufera pentru cauze demult pierdute.
Numai ei doi isi pot rezolva problemele si pot alege sa treaca peste ele. Uneori iubirea nu e suficienta intr-o relatie..mai trebuie sa fie si intelegere, comunicare, dorinta ...
Re: Re: Re: Dragostea ideala din 1 sep 2007 02:41 de ExoticDream
Uneori trebuie sa largim aria de "cautare" un pic mai departe... si nu intotdeauna este nevoie sa o cautam cu lumanarea, este posibil sa apara cand ne asteptam cel mai putin!
..... si sa luptam pana la sfarsitul timpului pentru ca ea sa nu ...
Re: Re: Re: O mica doleanta din 31 aug 2007 20:25 de angela
Nu am spus ca in viata conteaza doar o relatie care sa implice iubirea.. Din contra conteaza in viata sa nu fii singur si sa ai pe cineva aproape. Daca si iubesti persoana respectiva e si mai bine.. Insa iubirea se gaseste cam greu , de aceea ...
Re: Re: Dragostea ideala din 31 aug 2007 19:59 de angela
Eu iti spun ca exista dragoste adevarata pentru ca am intalnit-o si nu e un basm asa cum unii cred. Deci Baby Doll, nu esti singura care crede in dragoste sau care si-a intalnit jumatatea.... Iubirea exista trebuie doar sa o cautam in jurul ...
Re: Posibilitati de compensare a absentei prietene din 31 aug 2007 14:43 de Stranger_to_love
Avantajele sunt ma rog realtiv evidente.
Dar cum eu sunt mai pesimist vad urmatoarele dezavantaje:
-trebuie sa-ti faci programul dupa iubit/a
-nu mai poti sa iesi cand vrei,unde vrei si cu cine vrei
-telefoane peste telefoane(am si eu ...
O constatare sumbra din 31 aug 2007 12:56 de Radamant_the_Roman
Cred ca am deschis subiectul la momentul oportun.Va ofer prilejul de a-mi da sfaturi,de a ma critica pt limitele mele in acest domeniu.
Ma simt contrariat de faptul ca Valentine,Nekunoscuta si alte persoane care m-au criticat vehement nu au postat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rusinica dl Valentin din 31 aug 2007 03:28 de Mcleons
Subscriu ideii lui Valentine de la-nceputul topicului:nu poti iubi un cimpanzeu numai pt ca are inima mare...In ceea ce priveste atractia ta pt acel barbat casatorit,se poate datora faptului ca nu-l interesezi ca femeie ci doar ca persoana.Casatorit ...
Re: Re: Re: Re: Re: Nu am avut niciodata prietena din 30 aug 2007 18:55 de VladX
e bine ca te adresezi cu d-l ..ar trebuie sa ii inveti si pe restul de pe forum sa aiba acelasi respect fatza de mine cum ai si tu. Si da majoritatea sfaturile care dau par clisee, dar ghici ce .. functioneaza
Si tu vrei prietena din afara? nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Rusinica dl Valentin din 30 aug 2007 17:49 de VladX
doamne ... hai sa imi dau si eu cu parerea ... deci, avem una bucata femeie de 29 de ani .. care sustine ca arata bine ( si chiar poseda sani superbi ).. dar nu a facut niciodata dragoste .. eu de aicea cred urmatoarele :
1 ai avut o ruda care de ...
Pagina 652 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
21 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |