Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Virgina la 29 de ani din 28 aug 2007 14:42 de angela
Mda esti un caz aparte...si cred ca unic.. Adica nu prea am auzit sa mai existe fete virgine la 29 de ani... Nu e asta o problema..insa cred ca din punct de vedere fizic corpul tau isi cere drepturile.. Ce e in neregula cu tine?:rolleyes: Pai nu ...
Re: Re: Re: O sugestie privind masturbarea? din 27 aug 2007 15:52 de Nekunoskuta
Biserica este...o institutie...sa zicem. Preotii sunt doar oameni. Oameni care au o meserie ca oricare alta, pe care nu esti obligat sa-i asculti (stii vorba aia: fa ce spune preotul, nu ce face el).
Oricum, ideea mea principala era ca trebuie ...
Re: Ameteli, dureri de sani inainte de menstruatie din 27 aug 2007 07:44 de Amalia
Nu trebuie sa te ingrijorezi!Ametelile,greturile,durerea de sani,precum si durerea de mijloc sau de ovare sunt principalele manifestari ale sindromului premenstrual...corpul tau se schimba cu trecerea anilor..asa se pot schimba si anumite ...
Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 27 aug 2007 07:08 de Claudia
Nu trebuie sa va ingrijorati atat de mult pt.un avort!Cea mai grea decizie este cea de a renunta sau nu sau nu la un copil...caci avortul in sine nu e cine stie ce..eu am acum 20de ani si am facut un avort la 17 ani...si eu din frica si nehotarare ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De 3 ani i din 26 aug 2007 21:40 de angela
Eu cred ca u esti un baiat minunat si ca esti mult prea bun pentru ea. Cate fete nu ar vrea sa gaseasca un baiat ca tine..intelegator..iubitor..si mai ales care sa te astepte atat de mult stiind ca tu esti virgina..??? Nu te merita..si cred ca ceva ...
Re: Re: O sugestie privind masturbarea? din 26 aug 2007 21:34 de Stranger_to_love
Nu pot sa respect niste hoti care se folosesc de credinta oamenilor sa faca bani.Una e dumnezeu si una e biserica(care sunt doar oameni)
Re: Re: O sugestie privind masturbarea? din 26 aug 2007 21:33 de Stranger_to_love
Nu pot sa respect niste hoti care se folosesc de credinta oamenilor sa faca bani.Una e dumnezeu si una e biserica(care sunt doar oameni)
Re: Re: E necesar sa isi arate toti iubirea in pub din 26 aug 2007 21:21 de angela
Normal ca daca iubesti sau te simti bine cu persoana aceea te saruti in public, mergi cu ea de mana.. o imbratisezi.. K doar nu mergi tu pe o parte a strazii si ea pe cealalta si va intelegeti prin telepatie.. Geaturile intre 2 indragostiti sunt ...
Re: Re: O sugestie privind masturbarea? din 26 aug 2007 20:32 de Nekunoskuta
Degeaba, unii nu stiu sa respecte ceva pentru ceea ce reprezinta chiar daca nu cred in acel ceva (fac o generalizare, nu ma refer doar la biserica).
Re: O sugestie privind masturbarea? din 26 aug 2007 20:26 de alin4alin
1.Mai verificati si cand a fost postat topicul...
2.Nu mai fiti ratati si vorbiti in felul asta despre biserica... oi fi eu cel mai pacatos (probabi) de pe forum dar Dumnezeu e unul si trebuie respectat si El si institutiile Lui.
E necesar sa isi arate toti iubirea in public ? din 26 aug 2007 17:20 de Agony
De ce se giugiulesc toti in public ? :lol: suna cam penala intrebarea.Inteleg ca daca va iubiti nu e neaparat nevoie sa va sarutati prin parcuri, pe strazi etc.Inteleg ca asta e un lucru intim si trebuie facut in locuri mai retrase ?:unsure: Voi ce ...
Tentativa de raspuns din 25 aug 2007 10:59 de Radamant_the_Roman
e deja grav nu vreau ssa fie poi prea tarziu si sa ma transform intro panarama.:((:((:((
E bine ca ai sesizat directia eronata spre care te indrepti.Insa trebuie sa fii ferma in aceasta convingere ca intotdeauna poti o lua o hotarare fara sa o ...
Re: Re: Re: De ce vor femeile sa le spui ca le iub din 25 aug 2007 01:40 de ExoticDream
Ti-a "scapat"? "De cateva ori"? Te referi la o singura fata sau la cateva? Nu de alta, dar pana la 19 ani este aproape imposibil sa fi iubit deja cateva persoane.
Nu v-am spus eu ca baietii au oroare de cuvinte? A spune (din cand in cand, nu ...
Re: Re: De ce vor femeile sa le spui ca le iubesti din 24 aug 2007 19:55 de Agony
Mi-a scapat de cateva ori un te iubesc, dar ma simt neputincios dupa:(( eu unu nu vreau sa aud te iubesc de la o fata, ca sunt doar niser vorbe, oricum imi dau seama daca asa e sau nu, nu trebuie sa imi spuna :ok:
De ce vor femeile sa le spui ca le iubesti ? din 24 aug 2007 16:34 de Agony
Eu zic ca se simte cand tii la cineva si cand nu...de ce trebuie sa ii spun enaparat "te iubesc" ma face sa ma simt neputincios...si mi se pare de kkt sa spun asta, mai bine ii arat prin fapte...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Si-a dat tovar din 23 aug 2007 22:58 de dfgfd
Depinde.Daca e vorba de tovarasii cu care mananci seminte in fata blocului,nu,nu sunt mai importanti.Insa daca este vorba de tovarasi adevarati (care nu prea se mai intalnesc in ziua de azi,sau sunt "tovarasi adevarati falsi") normal mi se pare ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 23 aug 2007 22:54 de sdrtwe
1.Eu nu sunt macho
2.Tu te-ai declarat cel mai frumos (din punct de vedere facial)
3.Indivizii de teapa mea sunt foarte ok
4.Fumurile mele? Eu cred ca ale tale...
5.Unde se observa faptul ca ti-ai asumat rolul de tap ispasitor?
6.Nu ma ...
Acest post nu se recomanda oierului din 23 aug 2007 22:14 de Radamant_the_Roman
Dacă ai fi dispus să fii curtenitor la curtea lui Dionisos, nu ar mai trebui să mănînci linte,” spuse Aristip. “Dacă ai ştii să apreciezi lintea, nu ar mai trebui să fii curtenitor cu Dionisos,” răspunse Diogene.
Tu ce vroiai sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 23 aug 2007 21:55 de Radamant_the_Roman
Daca ai fi atat de macho precum te crezi ti-ai semna comment-urile.
Dar trebuie sa existe si indivizi de teapa ta.Diferenta dintre mine si fumurile tale consta in faptul ca eu am acceptat si rolul de tap ispasitor,capro expiatorio cum spun ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Si-a dat tovarasii din 23 aug 2007 21:37 de Agony
se zice ca tovarashii sunt mai importanti...dar poate sunt la fel de importanti ca o femeie, si trebuie sa ne facem timp pentru aman2, sa iesim cu totii in gasca si sa incercam sa ne suportam, nu stiu...poate ca am exagerat...
Pagina 654 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
47 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |