Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Scoaterea prezervativului din 17 aug 2007 22:28 de eu
pai ti de varf si tragi incet..normal ca pentru a continua dupa prima ejaculare trebuie sa l scoti imediat:-`
Toate spun ... STOP din 17 aug 2007 08:38 de valahus
La inceput a fost frenezie, acum incep sa ma ingrijorez, vorbesc despre faptul ca toate femeile cu care merg spun ca este prea mult si trebuie sa ne oprim. Nu sunt un novice la capitolul acesta si totusi, ma intreb, de ce spun ele STOP? O ora de ...
Re: O nedumerire ! :< din 17 aug 2007 00:37 de angela
Probabil are himenul mai elastic si de aceea nu a curs sange..La multe fete nu le curge sange cand o fac prima data deci e ceva normal..nu trebuie sa te ingrijoreze.. Si faptul ca nu a durut-o e si mai bine..asa o sa savurati amandoi momentele ...
Re: Fashion advice din 17 aug 2007 00:34 de angela
Un inel de aur e suficient.. Bratara de argint nu prea se potriveste mai ales daca e groasa si... trebuie ceva discret la o nunta... Dupa parerea mea..
Fashion advice din 16 aug 2007 21:04 de VladX
in legatura cu fashion is varza asa ca intreb.. sambata seara am o nunta la care trebuie sa particip.. is ras in cap.. cu cioc.. costumul e alb cu tunica .. si la mana am o bratara de argint ( destul de groasa :P ).. Problema e ca de curand am ...
Re: Re: Re: Si-a dat tovarasii pentru o femeie din 16 aug 2007 18:01 de angela
AUZI sa ma lase balta pentru alta ?Parca e din filmele cu gay:DGlumeam nu te supara:lol: Ce vrei trebuie sa recunosti ca nu toti suntem la fel si mai ales suntem supusi greselilor.. Asa e cand ne indragostim, ni se pare ca el/ea e perfect(a) si nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oa din 16 aug 2007 17:02 de gfhfghfghgf
Nu sa plans nici unul pana acum? Ce ti-am zis eu mai sus de faza cu 2 labari si 2 care nu au avut o femeie adevarata in viata lor...;)
Iti dau dreptate referitor la faza cu a fii o femeie adevarata nu implica numai frumusete fizica,dar ...
Re: sfaturi..vreau din 16 aug 2007 15:21 de angela
Important e sa te simti pregatita din punct de vedere psihic, adica sa-ti doresti asta din tot sufletul si sa stii ce inseamna inceperea vietii sexuale..Eu in locul tau as mai astepta pentru ca esti prea mica..si o sa ai destul timp de asta mai ...
Re: Oare nu-l mai iubesc pe prietenul meu? din 16 aug 2007 14:44 de nypd
e o piesa de teatru al carei titlu e "dragostea dureaza 3 ani".
poate au dreptate cei care nu vor sa creada in iubire:ok:
eu nu prea cred in chestiile astea cu experienta asta e egal cu a spune ambii trebuie sa aiba o anumita doza de perversitate ...
Re: Re: Re: Re: Oa din 15 aug 2007 19:16 de baby18
nu conteaza frumusetea mai mult decat alte lucruri..iubire ..respect..pentru mine toate conteaza la fel de mult...dar ca o prima impresie cred ca toti se uita prima data la fizic..si dak le place ce vad merg mai departe sa cunoasca persoana ...
Re: Re: Re: Oare nu-l mai iubesc pe prietenul meu? din 15 aug 2007 18:12 de Nekunoskuta
Gandesti incorect din cauza unor influente exterioare.
Atat momentan, revin.
Am revenit...
Chestia cu maritisul te-a dat pe tine peste cap. Nu stiu de ce crezi ca asta ar schimba ceva in relatia voastra. Prietenul tau mi se pare un ...
Top 3 (Orase preferate) din 15 aug 2007 15:56 de ExoticDream
Unuia ii place New York-ul pentru ca are zgarie-nori, altul prefera Florenta pentru ca este plina de statui, unul adora Sibiul pentru ca Podul Minciunilor nu s-a daramat cand exact acolo a facut prima declaratie de dragoste din viata sa.... si tot ...
Re: ciudat frustrant penibil !!!! din 15 aug 2007 15:24 de angela
E ceva normal avand in vedere ca ambii nu au experienta.. Se remediaza prin practica. E de natura psihica..probabil fiind la inceput, baiatul s-a stresat ca nu iese bine, ca nu stie ce sa faca..si nu a mai putut:mellow: Nu trebuie sa isi faca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce se intampla? din 14 aug 2007 14:28 de Kaly
Pe de alta parte, trebuie sa intelegi ca unui barbat, indiferent de cati ani o avea, ii place sa aiba momentele lui de singuratate, sa spunem. Un univers in care sa fie el cu el. Si atat. Daca o sa inveti treaba asta, probabil ca sotul tau o sa iti ...
Re: Re: Despartire dupa o relatie de 6 ani... din 14 aug 2007 01:41 de ExoticDream
A fost o relatie frumoasa, chiar foarte lunga, dar A FOST.... Stiu ca-mi vor sari iar baietii in cap, dar fetele au o inertie mai mare a sentimentelor, adeseori la ele iubirea tine mai mult... Prietenul tau te-a iubit 5-6 ani, atat a putut el, ...
Re: Re: Re: sarutul din 13 aug 2007 20:23 de mutu daniel
:love:
:love::love::love::love::love::love:
Re: Re: Re: sarutul din 13 aug 2007 20:23 de meeeeee
:cat::cat::alien:%%-:devil:
Re: Fata de 14 ani vrea sa faca sex cu baiat de 18 din 13 aug 2007 18:41 de Dodolik
Daca fata de 14 ani e p-regatita fizic si psihic pt asi incepe viata sexuala.DA
Dar fata ar trebui sa se gandeasca foarte bine pt acest lucru sa fie sigura pe ea sa stie ca baiatul e potrivit pt a fi primul daca el merita onoarea asta. Sunt lucruri ...
Re: Re: Ce adora un barbat la o femeie? din 13 aug 2007 18:35 de Dodolik
Barbatii au un anumit fix al lor cum ar fi:"Femeie trebuie sa fie sociabila in societate,o buna bucatareasa si desigur o c....a in pat"
Dar ceea ce adora la o femeie sunt o multime de lucruri si de obicei lucrurile care ne diferenteaza pe noi. Cum ...
Re: Despartire dupa o relatie de 6 ani... din 13 aug 2007 12:10 de anturyka
Va multumesc pentru sa sunteti alturi de mine.
Nu stiu daca e dragoste cu sila pt ca el ma intarata mereu, ma suna si imi spune ca poate o sa fim iar impreuna, ca ii este dor de mine....dar atata tot. Nu cred ca il pot ierta dupa cate mi-a facut si ...
Pagina 656 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
112 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |