Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Dragoste....oare? din 30 iul 2007 14:41 de joanna
si in cazul barbatilor situatia e la fel.
de ce intrebi de bataie? barbatii sunt de felul lor niste animale, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-si demonstreze fortza batandu-si partenera..numai asa ca vor ei.
chipurile sa le fie fidele...sa-i ...
Re: Nu ma satisface ! De ce?? din 30 iul 2007 13:37 de nypd
am o solutie la problema ta.
implora-l in genunchi sa faceti cum vrei tu si promitei in schimb ca-l lasi sa te bata.
cred ca o sa accepte:ok:
orice ar fi sa nu cumva sa te gandesti sa-l lasi.
SUPUNE-TE:ok: spala-l pe picioare, nu uita: o femeie ...
Re: Dragoste....oare? din 30 iul 2007 13:18 de nypd
esti "naiva", dar probabil ca asta meriti.
dumneavoastra femeilor de obicei ii "iubiti" pe cei care, mai pe romaneste, intretin cu voi raporturi si-i doare fix in *** de voi.
pe-astia care sunt oameni ii credeti fraieri.
da ia zi de batut te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste....oare? din 30 iul 2007 00:23 de dorinda
Mai fata, tu la 27 de ani ai tai inca mai crezi ca tot ce zboara se mananca? Nu vezi ca ai dat peste un boou care nu merita nici macar sa-i arunci o privire dispretuitoare? Deschide ochii, gandeste cu capul, nu cu inima si vezi pe cine ai in ...
Re: Indragostire pe net?Un pic absurd dupa parerea din 29 iul 2007 23:32 de Diana
In primu rand nu trebuie sa zici niciodata k e imposibila dragostea pe net.Nu ai dovezi clare sa`ti demonstreze dak ai dreptate sau nu in privinta asta...Cel mai important este lasi totu sa vina de la sine ;) La mine intalnirea pe net a avut un ...
Re: Par des din 28 iul 2007 19:41 de Nekunoskuta
In general nu prea ai ce face daca ai parul rar. Asta este...trebuie sa te impaci cu ideea. Nu-ti recomand tratamentele medicamentoase pentru ca s-ar putea ca efect secundar sa-ti creasca par si prin alte parti (pe brate, pe piept, pe burta, ...
Re: Re: Re: Re: Indragostire pe net?Un pic absurd din 27 iul 2007 21:10 de edinaa
Re: Dragoste....oare? din 27 iul 2007 14:22 de daria
[b]as vrea sati dau un sfat[/b]si u am avut o relatie aseamanatoare cu ata.la mine a durat 2 ani si nu era pr banilor la el,dar era un tip care nu mai vrroia sa ma iubeasca?oare de ce..........?ii era rusine de pr lui/........lu prietenul tau ii e ...
Re: Re: Re: Ati fost la hotel Calipso din Halkidik din 26 iul 2007 16:11 de ExoticDream
Nu stiu de unde ai dedus tu ca mergem impreuna, eu mi-am exprimat doar pasiunea fata de calatorii, in general! Ca sa petrec o vacanta la capatul lumii impreuna cu cineva, trebuie ca intre mine si EL sa existe o maaaaaaaaaaaaaaaaaaare comuniune de ...
ne e bine :( din 26 iul 2007 12:27 de lulu_3cris
asha ceva nu e corect fatza d tine ...parerea mea este k el e egoist si pt k u ai fost virgina si nu stii cum se poarta altzii in pat poate k iti si spune k asha se face ..in primul rand un iubit adevarat trebuie sa aiba grija sa te satisfaca ... ...
In cuplurile de romani canta si cocosul, si gaina! din 25 iul 2007 14:41 de ExoticDream
A propos de cocos si gaina, ia uitati-va ce mai scrie la gazeta:
"[b]Romanii sunt adeptii egalitatii in cuplu[/b]
Familia democratica, egalitara, este preferata de majoritatea romanilor. Aceasta este una dintre concluziile Barometrului de ...
Re: Re: Re: Re: Re: O intrebare din 25 iul 2007 14:12 de ExoticDream
Vina este una, iar pedeapsa este alta. Daca tot "ne dam" civilizati, nu de-abia coborati din pom si cu circumvolutiuni relativ netede, nu trebuie sa reactionam pur instinctual, precum omul cavernelor, in clipa in care am constatat (si verificat) ...
Re: Re: Re: Indragostire pe net?Un pic absurd dupa din 25 iul 2007 02:56 de ExoticDream
Nimeni nu spune ca o relatie de iubire inceputa pe net trebuie sa ramana acolo (asta poate fi valabil in cazul unei simple prietenii), partea virtuala constituie doar prima faza, atat. Farmecul atingerilor, plimbarilor, comunicarii face to face ...
Re: Indragostire pe net?Un pic absurd dupa parerea din 24 iul 2007 22:22 de ExoticDream
Depinde de la caz la caz. Inainte de a da un raspuns negativ intrebarii "Este posibil sa te indragostesti pe net?", gandeste-te ca in viata reala exista sanse la fel de mari de a confunda lucrurile. Sa despicam putin firul in patru...
Ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O intrebar din 24 iul 2007 02:58 de mya
P.S.: Meseria de detectiv nu te prinde ... Don Juan-ul iti sade mai bine parca
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O intrebar din 24 iul 2007 02:56 de mya
:lol::lol::lol:
Omule, tu ai nevoie de niste ochelari! Stai prost cu vederea, cu parerea s.a.m.d. Fugi la "femeile tale" si insist pe ideea: [b]LASA-MA IN PACE[/b], in lumea mea "roz", a carei "stapana" sunt. Bine ziceai, chiar ca nu ma cunosti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O intrebare din 24 iul 2007 02:16 de verdiuc
Da,pai, masculii cu care iesi prin cluburi numai bombe cu testosteron,gata sa fasaie in preajma ta,dupa un fatzait din fese, gasesti.Aia da masculi, pacat ca eu nu te pot satisface; tie iti trebuie ceva de calMARE,asta e sigur!
Imi vad de ...
Re: Doar sfatul si votul adminilor e binevenit!!! din 23 iul 2007 23:59 de dorinda
Nu sunt admin, dar parerea mea este s-o lasi in pace. De ce trebuie tu sa-ti asumi responsabilitati care nu-s ale tale? Daca as fi fost in locul tau, eu nu m-as fi incurcat cu o astfel de fata. E genul de persoana care nu se va schimba prea curand. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O intrebare din 23 iul 2007 22:47 de MarYan
Tu sincer acum realizezi ceea ce vorbesti ? ... vorbesti de copilul acela care ar putea fi la mijloc , dar prin acest tratament pe care tu il consideri normal in unele situatii (desi este cel mai josnic cu putinta in orice situatie) ce fel de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O intrebare din 23 iul 2007 22:40 de dorinda
Sa stii ca fata are dreptate, dar si tu. Sunt unele persoane pentru care o cearta sau o mustrare doar mai mult decat nu stiu cate palme. Eu sunt una dintre acele persoane.
Si nu mai face atata caz pe seama varstei prea fragede. Poate e mai ...
Pagina 659 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |