Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: O intrebare din 23 iul 2007 22:35 de dorinda
Din pacate trebuie sa fiu de acord cu tine, dar nu este un lucru universal valabil. Dupa casatorie se schimba amandoi, dispare putin cate putin tot romantismul, toata pasiunea, te trezesti intr-o zi ca stai langa o persoana straina si te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O intrebare din 23 iul 2007 21:05 de VladX
mya draga din profil reiese ca ai 18 anisori..asa ca eu consider ca vb in necunostinta de cauza.. acu aveti bacu sau alte prostii de cap..dar incearca sa privesti putin mai sus..cand e o relatie de mai multi ani..poate e si un copil .. si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: O intrebare din 23 iul 2007 02:44 de dorinda
Vrei nu vrei, in cazul in care n-ai observat in ultima vreme in orice casa canta "gaina"
Re: este normal sa faci sex oral? din 22 iul 2007 23:42 de Dunno
Ti se face greata in general sau el isi ingriseste mai putin decat trebuie corpul ?
Postinor! din 22 iul 2007 19:20 de angelika
poti nu ai reactii adverse imediat de la adimistrarea primei pastile?
am facut ragoste cu iubitul. nu ne-am protejat...nu a ejaculat. dar sunt cu 7-8 zile inainte de mestruatie si la cat de excitati eram am zis ca poate s-a scapat ceva.
am mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: O intrebare din 22 iul 2007 05:31 de verdiuc
Ar trebui nu sa o bata, dar sa stie sa isi impuna punctul de vedere. Ideea e ca nu trebuie ca intr-o casnicie sa cante gaina,ci ori sa stie amandoi faptul ca o casnicie e un dans in doi, ori "sa guverneze" el,si sa nuanteze ea.
Omul in cauza are ...
Re: Re: O intrebare din 21 iul 2007 21:32 de ExoticDream
Corect, nici una (si este valabil si invers), altfel vorbim de animale. Limitat in gandire?!? Scoate limita si pune semnul negatiei atat la gandire, cat si la educatie, caracter, sentimente etc.! Din nefericire, avem destui limitati din astia.... ...
Re: dragoste....oare? din 19 iul 2007 20:15 de dorinda
:D
Imi suna cunoscut subiectul asta...am patit-o si eu acum ceva vreme.
Tipul ala tine la tine pana la genunchiul broastei, adica deloc. Nu te lua dupa el. Zice ca te iubeste si de fapt nu e asa. Poate se amageste singur...Oricum, daca tii ...
Dragoste....oare? din 19 iul 2007 19:02 de joanna
Am o relatie de aproape 4 luni cu un tip...el e putin mai mic ca mine (cu 6 luni), dar nu este o problema..pe mine chiar ma incita acest lucru :rolleyes:
"relatie" ii pot spune numai daca ma gandesc la intalniri...care sunt de fapt o data sau de 2 ...
Re: Re: Re: Re: Himen rupt = sange? din 19 iul 2007 13:30 de Dunno
:)))))))))) Omg
Re: Re: Re: problema mare ,need help din 19 iul 2007 08:53 de JuiceBoy
Frate... daca nu ai ejaculat in ea, nu trebuie sa te mai sperii... pentru ca in exterior ea n`are ovule care sa fecundeze... deci clar nu e insarcinata. ca sa te asiguri tu totusi, mai fa`i un test de sarcina peste o saptamana :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum fac fetele diferen din 18 iul 2007 12:45 de dorinda
Asta nu e o solutie
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum fac fetele diferenta i din 18 iul 2007 12:20 de VladX
dar daca.. cu urmatoare fata care ma intalnesc..incep sa ii fac cadouri..sa o rasfat la maxim.. apoi cand o pacalesc sa ajung in pat la ea..din greseala..ma scapa.. si ii fac un bebe.. teoretic..ar trebuie sa invete sa ma iubesca intr-un final no? ...
Re: Intrebari despre penis din 18 iul 2007 01:52 de za'one
1) Sa-nteleg ca tie nu ti-a crescut deloc, pana acum?
2) Ti-as spune cat de mare tb sa fie, dar ma tem ca nu te-ar ajuta prea mult... eu stiu marimea aia doar in inch. :ninja:
Re: Re: Re: Re: Re: Cum fac fetele diferenta intre din 17 iul 2007 20:48 de Nekunoskuta
Tu, asa cum te-ai "format" de-a lungul anilor nu mai ai ce face. Ori astepti nebuna care face o mare pasinue pentru tine dupa numai o intalnire si in timp te indragostesti de ea ori astepti nebuna care vede dincolo de aparente.
Un barbat care a ...
Re: Incredibil si foarte Dureros!! Dragostea te Om din 17 iul 2007 20:38 de Nekunoskuta
Prin penetrare de obicei se ajunge la orgasm veginal pentru ca nu este stimulat clitorisul. Ea este obisnuita cu stimularea clitorisului, implicit cu orgasmul clitoridian deci ii e greu sa se acomodeze cu penetrarea si obtinerea orgasmului prin acest ...
Re: Marime vagin! din 17 iul 2007 18:42 de Dudu
Sa inteleg ca l-ai.. masurat? :lol::rolleyes::-`
Re: Intrebari despre penis din 17 iul 2007 17:44 de ExoticDream
[b][i]Diseara "penisul" va pleca la sectiunea "Adolescenta", ne-am inteles?[/i][/b]
;););)
Re: Cum sa fac sa nu plece!!!Oare ma iubeste? din 17 iul 2007 17:34 de ExoticDream
Esti tare rasfatata.... Toata lumea te-a sfatuit sa-l lasi sa-si vada parintii fara sa-l terorizezi cu scene de gelozie nebuna. Daca avea de gand sa te insele, nu ti-ar fi propus sa plecati impreuna (ar fi o idee sa incerci sa fortezi un pic ...
Re: Cum sa fac sa nu plece!!!Oare ma iubeste? din 16 iul 2007 23:58 de yo_
Ms pt incurajare..
Pagina 660 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |