Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: mi-e frica de prima data din c din 11 iul 2007 15:15 de katherine
Nu DRAGA! Casca aici ochii si invata - tu si ExoticDream ORICUM va faceti vinovate de un mare faux pas din zilele astea: EL trebuie sa fie mai inalt sau mai scund - chiar nu conteaza, cu o burta care ar putea acomoda cu usurinta tripleti, ...
Re: Re: Re: mi-e frica de prima data din c auza co din 11 iul 2007 12:15 de dorinda
Da..aveam si eu o colega prin liceu care era foarte slaba..dar avea burta si oricat s-a chinuit, n-a reusit sa scape de ea.
Re: Re: mi-e frica de prima data din c auza corpul din 11 iul 2007 02:02 de ExoticDream
Este adevarat ca o femeie cu (putina!) burtica nu este la fel de dizgratioasa ca un barbat in aceeasi situatie, dar.... mai ales foarte tanara fiind (si sanatoasa), de ce sa te complaci cu surplusul acela pe tine? Daca ai un pic de vointa sa te ...
Re: Re: Tradata, inselata... din 10 iul 2007 23:29 de raluca
eu nu cred nimic din ce spune,poate de vina o fi experientele mele anterioare..am patit si eu la fel..de fapt mai rau,dar nu dsp asta vreau sa vb acum.Trebuie neaparat sa te hotarasti ce vrei de la el.dak crezi ca il iubesti,lupta pt el,acum e ...
Cum sa fac sa nu plece!!!Oare ma iubeste? din 10 iul 2007 23:27 de angela
Dak te iubeste se va intoarce la tine. Iar dak el este sortitul va veni dupa tine si de la capatul celalalt al lumii. Problema e ca trebuie sa fii si tu mai matura in decizii si in relatia voastra. Normal k iti va fi greu fara el, dar gandeste-te k ...
raspuns din 10 iul 2007 22:13 de angela
Cred k ar trebui sa iti pui problema dak nu faci asta pentru k el insista. Si eu am fost virgina pana nu demult si nu am facut dragoste cu prietenul meu decat dupa un an jumatate si asta pentru k am vrut eu, nu pentru ca el ar fi insistat. Dak ...
raspuns din 10 iul 2007 21:55 de angela
Probabil o exista o tehnica a sexului oral dar la fiecare femeie e altfel. K sa o faci fericita si sa ajunga la orgasm trebuie putina practica. Iar dupa ce vei face asta de mai multe ori va descoperi care sunt punctele fierbinti si cum simte mai ...
Re: Re: Haina il face pe om??? din 10 iul 2007 17:57 de Nekunoskuta
Nu haina face pe om dar din cauza asta nu trebuie sa dam in ridicol si prost gust.
Re: Re: Re: Re: Marijuana si pastila de a 2-a zi din 10 iul 2007 16:44 de Dudu
Nu stiu in ce sens le-a distrus viata.. dar daca consuma moderat ocazional.. nu are ce rau sa faca, eu sunt exemplu viu :-`.
Eu vorbesc din proprie experienta.. pe cand tu din ce ai vazut/auzit, cred ca am o mai mare credibilitate ;):ok:
Re: Re: Re: Marijuana si pastila de a 2-a zi din 10 iul 2007 16:23 de dorinda
Trebuie sa vorbesc numai din propria experienta? Eu una nici macar nu fumez, iar droguri...n-am luat in viata mea. Dar am avut destule persoane in jurul meu pe care le-am vazut cum si-au distrus viata. Nu e prea placuta chestia asta.
Re: Tradata, inselata... din 10 iul 2007 15:15 de roxana
eu nu cred nimic din ce spune,poate de vina o fi experientele mele anterioare..am patit si eu la fel..de fapt mai rau,dar nu dsp asta vreau sa vb acum.Trebuie neaparat sa te hotarasti ce vrei de la el.dak crezi ca il iubesti,lupta pt el,acum e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex versus dragoste in ano din 10 iul 2007 13:27 de ExoticDream
You're right, I'm already doing it! Pe vremuri citeam relativ haotic (dincolo de literatura recomandata la scoala), a existat apoi o perioada nefericita de vreo doi ani in care m-am ratacit de tot si toate, dar m-am regasit intr-un tarziu si am ...
Re: raspuns din 10 iul 2007 10:55 de Dudu
Il poate incomoda prezervativul, eventual poate nu se excita la fel de tare.
E doar una din variante, oricum problema e psihica, trebuie sa ii areti ca te simti bine samd si asta o sa-i dea incredere.
Cum am zis, e o problema de timp si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sex versus dragoste in anotimp din 10 iul 2007 03:32 de katherine
DON'T!Nu e absolut necesar sa incepi sa citesti totul ca la carte in ordine cronologica. Imi amintesc faptul ca am citit ,,Un veac de singuratate" in germana cu mult inainte sa fi citit orice critica sau opera a unor autori care sa imi fi format ...
Re: Re: Re: De ce nu poate mentine erectia? din 9 iul 2007 19:48 de Dudu
O intrebare.. o faceti cu/fara caciulita?
Re: Re: De ce nu poate mentine erectia? din 9 iul 2007 19:40 de angela
Se ajunge la penetrare dar apoi i se intampla un blocaj si nu mai e excitat. Uneori trebuie multe stimulente pentru ca penisul sa intre in erectie.Ce putem face pentru ca ne dorim asta foarte mult?
De ce nu poate mentine erectia? din 9 iul 2007 18:12 de angela
De curand mi-am inceput viata sexuala. Suntem impreuna de un an si jumatate si il iubesc foarte mult de aceea am vrut sa fac acest lucru cu el. Inainte sa se intample asta aveam relatii sexuale orale si ne simteam bine amandoi.
El nu era virgin si ...
: : Re: greata de la sex oral. din 8 iul 2007 12:26 de eu
Hm..chiar nu stiu cu ce sa incep..
Deci.. sex oral aproximativ 1 data pe saptamana..sex normal 1-2 ori pe luna..s-a mai intamplat si doar de 1 singura data pe luna..
Eu rezist..am rezistat si cand era virgina si am asteptat-o ..o mai astept si ...
Re: Re: Re: Re: : Re: greata de la sex oral. din 8 iul 2007 01:57 de ExoticDream
Ar fi interesant de stiut cati ani are prietena ta. Daca ai insistat sa faceti sex inainte ca ea "sa fie pregatita", cum se spune, nu este de mirare ca nu tine inca pasul cu dorintele/nevoile tale. Se prea poate sa fie o fiinta ceva mai rece in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: greata de la sex ora din 7 iul 2007 21:55 de dorinda
Ce religie au parintii ei? Si ce varste au?
Crede-ma, pana si bunica mea, care are 80 de ani este in pas cu "moda" asta. Mie mereu mi-au zis ca pot sa fac ce vreau, cu cine vreau, dar sa fie persoana iubita...si sa nu le aduc nepoti prea ...
Pagina 662 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
21 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |