Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt fete

din 3 iul 2007 19:48 de dorinda

Nu e singura modalitate, mai sunt si altele. Dar nu trebuie sa-ti dovedesc tie ca nu sunt urata. N-am nevoie sa-ti placa de mine. Sunt doar un alt user si atat. Restul nu te intereseaza.

Re: Vinul potrivit pentru o intalnire romantica?

din 2 iul 2007 19:13 de dorinda

Eu prefer vinul alb...demisec. Si sa nu fie vreo posirca...scuze, dar Murfatlarul sau cum ii mai spune acum...e..:x

Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt fete

din 2 iul 2007 02:13 de ExoticDream

Oricat de priceput si bine intentionat ai fi, nu-i poti da cuiva ceea ce nu are, este ca si cum, in loc sa cureti temeinic peretele, ai incerca sa tragi o pensula peste vopseaua scorojita de ani de zile..., pana la urma tot crapa si smecheria ...

Re: Re: Nu am avut niciodata prietena

din 1 iul 2007 19:43 de dorinda

Pentru unele persoane, da. Eu, ca fata am asteptat destul de mult sa gasesc un baiat care sa-mi placa in toate privintele, nu doar fizic. Trebuie sa gasesti o persoana potrivita, chiar daca este pentru putin timp.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 1 iul 2007 03:52 de valentine

Exista cazuri in care este invers si femeia isi da toata silinta pentru a isi face fericit barbatul...dar in aceste cazuri,iarai de cele mai multe ori se intampla ca cineva sa isi ia lumea in cap,numai ca acum e vorba despre barbat... Greseala ...

Re: Re: Re: Relatie sau razboi?

din 1 iul 2007 03:42 de ExoticDream

Presimti gresit, fetele de la care am primit pana acum "plangeri" sunt in primul rand inteligente si sufletiste, si in al doilea rand dragute (cel putin mie asa mi se par). Cele mai multe dintre ele au suferit din cauza unor baieti cam necopti la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 30 iun 2007 19:36 de katherine

Am inteles ca tu crezi ca intr-o relatie doar barbatul este acela care se da de ceasul mortii sa-si faca fericita partenera, astfel incat,chiar si in cazul in care ea ar fi dezavantajata fata de el intr-un fe lsau altul tot s-ar ,,substitui" in ...

Re: Re: Re: pt fete

din 30 iun 2007 19:06 de valentine

Tocilara clasei de obicei ori este urata ori nu stie de intalniri,dragoste,relatii ci doar de scoala...deci putin probabil ca baiatul sa scoata in oras tocilara clasei,insa daca totusi o scoate (intre timp am aflat ca intradevar nu e vorba de ...

Re: Re: Relatie sau razboi?

din 30 iun 2007 17:54 de valentine

Presimt ca majoritatea fetelor de la care primesti astfel de plangeri sunt fete cam uratele daca nu chiar urate,pe care barbatii,porci fiind la faza asta,isi fac o iubita pentru multe alte chestii,in afara de o relatie in sine... Eu personal nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Relatie sau razboi?

din 30 iun 2007 02:57 de ExoticDream

Vreau algoritmul cu care ai calculat procentul de mai sus! :devil::devil::devil: Nu sunt de acord cu asta, lucrurile sunt albe sau negre aici: daca il iubesti, nu te mai joci de-a soarecele si pisica. Daca faci totusi asta, ceva este ...

Re: Re: Re: Re: Relatie sau razboi?

din 30 iun 2007 02:41 de xxx

Ideea este ca in momentul cand un barbat doreste sa existe egalitate intr-o relatie (si foarte multi isi doresc chestia asta,desii ori nu se observa,ori nu o arata),nu stiu cum se face ca o fata care desii pare cu capul pe umeri dintr-o data o ia ...

Re: Relatie sau razboi?

din 30 iun 2007 02:22 de ExoticDream

Si eu primesc astfel de "plangeri", in general din partea fetelor (asta ca sa vezi ca lucrurile se vad la fel si din partea cealalta a baricadei). Din nou..... este valabil si invers! Nu asta este adevarul, tu judeci facand sondaj ...

Re: Re: pt fete

din 30 iun 2007 01:38 de ExoticDream

Asta nu este o regula! Sa presupunem ca fata pe care vrei sa o cuceresti este tocilara clasei, iar tu, conform ideii de mai sus, te apuci sa bati campii despre SF, masini, moda, machiaj, filme, cand pe ea o intereseaza inainte de orice scoala! ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tratament eficieent

din 30 iun 2007 01:04 de ExoticDream

Cand este vorba de sanatate, lasi rusinea la o parte, atat in privinta mersului la doctor, cat si in cea a informarii celor implicati. Chiar daca esti persoana publica, trebuie sa ai un prieten doctor.... nu te-as sfatui sa risti incercand un ...

din 29 iun 2007 02:52 de xxx

Interesante puncte de vedere, dar prezentate din punct de vedere teoretic si nu practic... Sunt mult prea "ofilit" la ora asta sa dezbat pe larg raspunsurile voastre,dar promit sa explic mai pe larg ceea ce vreau sa spun cu primul alineat. Pt ...

Re: pt fete

din 29 iun 2007 02:41 de xxx

In primul rand incearca sa eviti sa discuti despre scoala...decat eventual despre grupuri,colegi de la scoala,dar nu despre invatat in sine. Acum...nu exista o formula exacta referitoare la ce sa discuti cu o femeie,pentru ca eu asa as putea sa iti ...

Re: haina facem pe om:-??

din 28 iun 2007 22:06 de omu_negru

e discutabila tema asta. de exemplu: daca esti la o pretrecere/show si vrei sa faci o prima impresie buna trebuie sa iei "toale cool si foarte tari" :lol: nu ? daca nu cunosti persoana respectiva ce vezi pt prima data la ea ...hainele...si daca ele ...

din 28 iun 2007 19:19 de dorinda

Wow! Am avut rabdare sa citesc tot! Nu ca ai fi scris mult, eu sunt de vina. De obicei citesc muult mai mult... Interesanta observatie, dar, cum ai spus si tu, nu toate femeile sunt la fel. Eu nu consider barbatii un obiect, nici nu-s ...

din 28 iun 2007 18:55 de dorinda

Pare interesant dar...azi n-am rabdare sa-l citesc..ma intorc la romana si geografie:wacko:

din 28 iun 2007 18:47 de katherine

Trebuie sa te felicit sincer pentru alegerea si postarea acestui subiect pe forum -este foarte ,,gras" si va fi dezbatut, sper, mult timp.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 664 din 1098
«   1 ... 661   662   663   664   665   666   667 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare