Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 13 iun 2007 19:29 de stefanoski

tu ce ai facut cu fata aia ??

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 iun 2007 17:14 de ExoticDream

Tabloul este expus la Muzeul Mauritshuis din Haga. Data viitoare cand mai organizam o expeditie seXpert, trebuie neaparat sa trecem pe acolo, Stefanoski si gogu intra gratis, in timp ce pe noi, astia mai batrani, ne costa arta asta.... cred ca ...

Nervi de iunie...

din 13 iun 2007 16:49 de ExoticDream

Mi-e soooooooooomn...... nu-mi ies niste programe........ mi-e somn.... am intrat in criza acuta de timp..... mi-e somn..... vreau sa plec la capatul pamantului (ma non e posibile)..... mi-e somn.... trebuie sa scriu cativa kilometri de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 13 iun 2007 11:26 de omu_negru

faza e ca trebuie sa vb zilnic cu ea, sa nu o lasi balta adik trebuie sa te tii de ea

Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 12 iun 2007 14:52 de ioana

Re: curge de 5 luni

din 11 iun 2007 23:05 de lil_pierce

raspunsul la intrebarile tale nu ti-l poate oferi decat un medic specializat.nu are rost sa intrebi despre aceste aspecte pe un forum.noi nu suntem in masura sa-ti oferim aceste raspunsuri. Si...sanatate tatalui tau

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posesivitatea

din 11 iun 2007 22:14 de katherine

ceea ce pentru unii inseamna ingradire si constrangere pentru niste oameni care au o relatie bazata pe respect inseamna compromis. bineinteles ca motivele pentru care unul din parteneri nu are voie - de exemplu - sa participe la o petrecere in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posesivitatea

din 11 iun 2007 21:23 de Nekunoskuta

Ce as face? Eu una prefer sa prevad decat sa combat asa ca voi alege de la bun inceput sa nu stau langa un barbat posesiv. Daca totusi as fi in situatia asta m-as duce la intalnirea respectiva, indiferent de parerea lui, chiar daca ne certam. ...

Re: pilule anticonceptionale

din 11 iun 2007 21:10 de Nekunoskuta

Din cate pot sa-mi inchipui, nu. Un consult de specialitate tot trebuie sa-ti faci. Deci pe la ginecolog dai. Sunt doua posibilitati: te duci la unul particular si iti va prescrie el anticonceptionalele in urma unui consult sau te duci la unul de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mostenirea

din 11 iun 2007 20:51 de Nekunoskuta

Da, e clar! Trebuie sa se "dezlege" de familia ei. Dupa tot ce spui inseamna ca te iubeste mult, sau macar indeajuns de mult insa cadrul familial in care a crescut o impiedica sa aiba o relatie "normala". E ceva inconstient de acum la ea.

OSTEOMELITA FISTULIZATA

din 11 iun 2007 15:47 de DIDADI

Tatal meu a fost operat de 5 luni la picior de un asa zis polip, care se afla in partea de sus(la pulpa).i-a aparut o pata rosie apoi s-a invietit si a inceput ca coaca.Dar in interior.Am fost la dr, l-a operat si de 5 luni tot curge.operatia a fost ...

Re: Re: Re: Re: merita sa lupti ?

din 11 iun 2007 14:27 de lil_pierce

^tu stii teorie...

Despre Postinor...

din 11 iun 2007 11:14 de verdiuc

Cele ce le voi scrie sunt legate de Postinor, foarte des vorbindu-se de el.In cele scrise nu este pomenit explicit numele pastilelor,dar ele fac parte din una din clasele de medicamente mentionate mai jos. Iata ce se scrie in cartea de ...

Re: Re: Re: merita sa lupti ?

din 11 iun 2007 10:17 de stefanoski

Si de unde stii tu ca baiatul nu are acea vointa ?? Daca ea nu il ajuta si face cum a facut cea dinainte ( nu marea iubire, cea care a renuntat ) normal ca baiatu nu reuseste. trebuie ajutat !

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posesivitatea part

din 11 iun 2007 08:45 de mya

Cuplu ?? :blink::blink::blink: Nu, nu se numeste cuplu, se numeste ingradire, constrangere. Daca incepi o relatie, nu inseamna ca toate actiunile tale trebuie sa se invarta in jurul celuilalt. Mai exista familie, prieteni. Daca se organizeaza X ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posesivitatea partener

din 11 iun 2007 07:31 de SORIN28

Eu sunt convins ca nu stii. Eu sunt exemplu de persoana posesiva si nu prea sunt gelos sau sunt gelos daca flirteaza cu altul in prezenta mea. Cum ar trebui sa reactionez la [b]orice incercare de iesire cu altcineva in afara de el/ea va deveni ...

Re: Re: Re: merita sa lupti ?

din 11 iun 2007 07:30 de verdiuc

"sa aiba"... :~*

Intalnire...

din 11 iun 2007 01:00 de the_gogu

da` daca mi-ai citit jurnalul, stii despre ce e vorba aici o sa detaliez...:rolleyes: de fapt...nici nu stiu ce sa zic intrebati-ma si voi. acuma...de ce am deschis topicul asta...sincer nu stiu dar vreau sa-mi dati sfaturi ce sa fac...stiu trebuie ...

Re: Re: merita sa lupti ?

din 10 iun 2007 23:16 de bebysa

te contrazic! degeaba se sacrifica ea....trebuie depus un minim de efort si din partea lui...trebuie sa aibe si vointa sa treaca peste...sa uite...sa abandoneze cu adevarat fosta relatie...daca el nu reuseste asta nu te-as sfatui sa mai lupti...e ...

Re: Re: Re: Re: Posesivitatea partenerului

din 10 iun 2007 23:13 de bebysa

nu pot sa afirm ca am prea multa experienta...dar o relatie de aproape 2 ani de zile in care am tot avut de suferit de pe urma geloziei si posesivitatii partenerului e ceva...a fost ca o palma care mi s-a dat pentru a nu repeta aceeasi ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 667 din 1098
«   1 ... 664   665   666   667   668   669   670 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare