Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Cum este cu ata???

din 10 iun 2007 21:04 de dorinda

Nu toata lumea se naste invatata. Lasa baiatul in pace. :p Ce atza ma pe bune zi draq ....cum pwla mea...??unde e?care e :d ? Iar tu...mai treci pe la scoala...ca acolo o sa te invete ca se numeste penis..si lasa-l in pace, nu te mai lega ...

Re: M-a lasat....

din 8 iun 2007 16:29 de dorinda

Parerea mea este ca tipul asta nu stie nici el ce vrea. La el iubirea=posesivitate, ori asta nu e dragoste, e tortura pentru cei din jur. Dragostea adevarata inseamna respect, altruism...Poate este o persoana excesiv de geloasa, dar oricum ar fi, ...

Re: Re: Re: Re: Posesivitatea partenerului

din 8 iun 2007 14:35 de me_debat3

ai dreptate cu violenta...poti sa stai cu acea persoana care te supravegheaza non-stop,dar pe mine,gandul ca ma subestimeaza(prin gelozia tampeasca ca m-as da la primul venit,etc)imi scade increderea in el si relatie...este un aspect neplacut al ...

Re: Re: Re: Re: merita sa lupti ?

din 8 iun 2007 12:07 de verdiuc

Eu zic sa te mai interesezi! Ori fac eu facultatea, spre onoarea mea,in limba engleaza,ori am dreptate! Si spun asta pentru ca la mine la facultate aud, la materii ff diferite,de verbul "a competitiona". Acest verb este folosit,iti spun si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 8 iun 2007 11:35 de dazza

Da,parerea ta. Fiecare cu principiile lui de viata. Ale mele sunt altele.Am si eu alte prioritati la varsta asta,darrr daca s-ar intampla eu as pastra copilul ! Eu insa am o relatie f buna cu parintii si daca la inceput s-ar fi opus,cu ...

din 7 iun 2007 22:59 de MarYan

823. misto:,:,

din 7 iun 2007 22:21 de the_gogu

822.belea tel.mobil e o mare belea pt.mine nu pot sa fac nimic ca parintii trebuie sa ma sune la fiecare jumatate de ora si ma dispera!!!, deci...imi pare rau ca am asa ceva):(

Re: merita sa lupti ?

din 7 iun 2007 20:02 de stefanoski

Trebuie sa lupti, chiar daca asta implica sacrificii. Daca tii la el cu adevarat, nu-l lasa balta si nu-l condamna. Incearca sa nu te mai gandesti la lucrul asta si nu mai vorbiti despre ea. Asta nu face decat sa-i improspateze memoria. De cat ...

Re: de la fete un ajutor

din 7 iun 2007 18:11 de Nekunoskuta

Am inteles ca ai fost la ginecolog si ti-a dat capsule. Pentru ce? O baza pentru tratament trebuie sa aiba. Ce diagnostic ti-a pus? Nu inteleg cum de stii ca e mereu doar pe partea stanga a vaginului. O scurgere vaginala este normala, mai ales ...

din 7 iun 2007 14:58 de Andreutza

Eu din pacate nu sunt atat de curajoasa ca tine..si n-as fi indraznit sa pastrez copilul..sa le spun alor mei..sa nasc in cls a 12-a..vreau sa`mi termin scoala sa`mi fac un viitor si dupa aceea copil..pt ca daca as fi pastrat acum..nu`i puteam oferii ...

din 7 iun 2007 11:56 de dazza

Andreutza,daca citeai cateva pagini in urma,iti dadeai seama,ca era sa fiu si eu pusa in situatia asta. Dar nu as fi putut sa fac avort niciodata ! Am fost la medic atunci,sa vad daca am copilul.Si crede-ma,cand am intrat in cabinet..si ...

din 6 iun 2007 22:17 de Andreutza

dazza..sincer imi doresc sa am un copil ..dar cand o sa fie timpul..acum am 18 ani..nu este momentul pt asta..nu sunt pregatita.Nu stiu cati ani ai..dar daca ai avea 18 ani si ai vedea ca`ti intarzie menstruatia..crede`ma ca nu te-ai mai gandii ca ...

Re: Re: Re: Re: Corpul conteaza?

din 6 iun 2007 11:18 de stefanoski

De ce sa nu recunosc ? Prima data ma uit la fizic, dar pentru a ma indragosti de ea trebuie sa fie si desteapta, intelegatoare, isteata etc. Acestea fiind spuse, semnez postul cu numarul 1000 :rolleyes:

Re: Mostenirea

din 5 iun 2007 21:39 de Nekunoskuta

Asa se intampla in orice familie. Sau cam asa. Nu numai in ce priveste relatia mama-fiica ci si copil-familie. Mentalitatea copilului se modeleaza in functie de familia in care traieste. Daca vede ca relatia dintre parinti scartaie nu va dori sa se ...

din 5 iun 2007 20:28 de Andreutza

eu am facut chiuretajul sambata si aveam 5-6 saptamani..oricum mi-a spus doamna doctor ca,cu cat este mai mica sarcina este mai greu pt pacienta pt ca se dilata mai greu uterul deoarece nu este pregatit organismul pt o sarcina si doare si mai ...

Re: Cum sa il fac sa vada ceea ce vreau?cum il sed

din 5 iun 2007 20:19 de stefanoski

Trebuie doar sa ajungeti singuri la tine sau la el acasa si totul va veni de la sine. E mai frumos asa decat sa-i spui : "vreau sa facem sex !" sau sa stabiliti "pe data de xy.xx.xooy la ora n facem sex" ;) Si acum intrebari : - cati ani ai ...

Re: Re: Re: Sex neobisnuit?

din 5 iun 2007 17:53 de crisrazvi

Pai imi inchipui ca o gramada de oameni s-ar simti aiurea daca ar fi vazut un sms de genul ala, insa mie mi s-a parut un compliment nemaipomenit, mai ales ca vine de la cine trebuie :love: Poate chestiile astea ciudate vin de la faptul ca ne-am ...

Re: Relatie serioasa la 18-22 de ani?

din 5 iun 2007 15:06 de ExoticDream

Da, merita... uneori. A propos, corect este [i]"merita"[/i], nu [i]"se merita"[/i]. La varsta asta, dupa parerea mea, este indicat ca baiatul sa aiba cel putin un an-doi mai mult decat fata, cred ca esti la curent cu diferenta de maturizare ...

Re: intrebare legata de

din 5 iun 2007 14:02 de DarkAngel

Pai tu nu prea trebe sa-i zici ei mare lucru nu te pune sa-i tii teorii filosofii si mai stiu eu ce ci in primul rand deomsnstreaza-i contrariul pe care il crede de la mama sa... ct despre viata sexuala poate deveni mai activa in timp cu putina ...

Mostenirea "mama-fiica"

din 5 iun 2007 12:42 de DonJuan

Salut. Am o problema legata de prietena mea(are acusi 18 ani iar eu 20).Incerc sa o rezolv, dar nu stiu mai exact cum. Prietena mea nu prea este activa sexual (trebuie sa iau eu mereu initiativa,sunt primul baiat din viata ei si avem jumate de an de ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 668 din 1098
«   1 ... 665   666   667   668   669   670   671 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare