Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 iun 2007 11:02 de Andreutza
Nu am auzit pana acum sa semneze prietena sau iubitul...stiam ca unul din parinti trebuie sa semneze pt tine..oricum bafta ;)
Re: Re: Re: Re: cheaguri de sange la dezvirginare? din 4 iun 2007 18:43 de Nekunoskuta
Poate nu a fost ea suficient de lubrifiata. Sau poate...pur si simplu a duru-o mai tare decat pe alte fete......asta e....nu trebuie invinuit el sub nici un fel.
Avatarul meu din 4 iun 2007 08:43 de SORIN28
Aha,abia acum s-a schimbat, ii vad si eu pe indragostiti.
Sincer...nu-mi place, sunt satul de astfel de avatare. Chestia e ca nu trebuie sa-mi placa mie:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 iun 2007 20:29 de Nekunoskuta
Da, normal. Trebuie doar ca sa stii sa le iei drept lectii de viata, nu infrangeri.
Re: Re: Sex neobisnuit? din 3 iun 2007 19:23 de Nekunoskuta
Da, sunt ale noastre :D
Eu nu inteleg de ce ai plecat acasa cu acele "chestii albe", alea SE SPALA! :blink: Nu mai inteleg de ce privesti cu atat adegajare faza cu concursul orgasmic dintre ea si prietena ei. :blink: Perioada de ...
Sex neobisnuit? din 2 iun 2007 06:40 de crisrazvi
Am de ceva vreme o noua prietena, si am avut acum cateva zile prima "partida" cu ea, foarte frumoasa, intre 10 seara si 4 dimineata, a fost super...
Sunt insa niste chestii care nu stiu cat de normale sunt...Ea spune ca a avut 11 orgasme. Le-a ...
Re: vrajeala la inceput din 1 iun 2007 23:49 de dorinda
Fii tu insuti...asta o sa-ti spuna toata lumea. Trebuie sa te placa asa cum esti. A-ti crea o imagine falsa nu te ajuta cu nimic. Succes! O sa te descurci:)
Re: Re: Pe fata sau pe ascuns, ce conteaza? din 1 iun 2007 23:31 de za'one
Mda... Felicitari! Incearca sa citesti mai multa literatura - ceva greu - sa dai pe la teatru si pe la opera, sa vizitezi o expozitie... Ai un potential enorm, dar este prizonierul unui univers prea mic...
Nepotismul din 1 iun 2007 10:51 de Nekunoskuta
Nu pot fi impotriva din moment ce iubitul meu lucreaza la firma unde tata e director dar........oare competenta nu conteaza?
Am o noua colega (de fapt e de 3 luni in firma si doar dupa o luna a "avansat" in departamentul unde lucrez si eu) care ...
Marime vagin! din 31 mai 2007 16:09 de virginica
Buna... am si eu o intrebare cam cat de adcant trebuie sa fie vaginul unei fete la 16 ani???
Re: Re: Re: teama din 30 mai 2007 18:43 de Nekunoskuta
Nu ai raspuns la o intrebare: parintii tai stiu despre situatia asta?
Sincer nu prea vad ce poti sa faci. Doar sa te feresti cat poti. Nu umbla noaptea prea mult pe strada, eventual sa te aduca cineva pana in fata portii (daca se poate cu o ...
Re: Paris Hilton la inchisoare? din 30 mai 2007 15:54 de Nekunoskuta
Cu ce "cap" trebuie sa gandim?
Imi cer scuze daca am gandit cu cel de sus si am votat prima varianta :D
Re: Re: teama din 30 mai 2007 15:04 de geo
msi mult de tot ...chiar o sa imi achizitionez un pepper spray...am auzit ca nu trebuie sa justifici achizitionarea lui...si as vrea sa ma simt mai in siguranta...nu stau la bloc stau la curte...si stau intr-un loc atat de groaznic incat taxiurile ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 mai 2007 02:17 de katherine
trebuie sa se mai gandeasca si la el: e barbat tanar si e tata, sotia lui a decis acum 8 ani ca el nu mai face parte din viata ei - poate sunt prea transanta, dar e doar parerea mea - nu cred ca mai e cale de intoarcere.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: si daca totusi nu ma i din 30 mai 2007 01:35 de ExoticDream
Daca "ocupatii ar fi", ce mai astepti? Lasa deoparte gandurile depresive, o fractiune insemnata din univers te-ar invidia pentru relatia frumoasa pe care o ai cu prietenul tau, nu poate fi totul perfect mereu! Gandeste-te ca alte cupluri nu au ...
Re: Re: Re: Re: De-a dreptul enervant din 29 mai 2007 19:55 de Nekunoskuta
Era o mirare absolut nelegata de persoana ta ci de lumea inconjuratoare. Se pare insa ca "desteptaciunea" nu te-a lasat sa o pricepi ca atare. Asta e...nu toti se pot compara cu tine.
Per a contrario...tu crezi ca "desteptaciunea" nu se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: De-a dreptul enervant din 29 mai 2007 01:07 de ExoticDream
Tu cu cine te certi aici? Vezi ca ultima persoana care ti-a raspuns nu este aceeasi cu cea care ti-a povestit despre jungla. Luati-o usurel, fetelor.... sa nu faceti riduri, OK?
:devil::devil::devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Inselat timp de opt ani... din 28 mai 2007 20:38 de katherine
de fapt absolventa de limbi straine, studenta si masteranda
Re: Re: Re: Re: Re: De-a dreptul enervant din 28 mai 2007 20:17 de katherine
Ce face invidia din femei...TREBUIE ca esti de-o acreala RARA...nu-mi trimte mie mesaje care necesita cenzura daca tie ti-a trecut vremea - nu stiu daca sa scriu un ,,draga" la sfarsit pentru ca ai o varsta respectabila, cu toate ca esti unul ...
Re: Re: Re: Despartire aiurea, el nu ma vrea inapo din 28 mai 2007 16:45 de ExoticDream
Nici nu stiu in cate fractiuni sa segmentez mesajul tau ca sa te contrazic mai bine (nu pentru ca as avea ceva cu tine, ci pentru ca.... sunt relamente siderata de "stilul" in care gandesti!)
Cum adica a gresit raspunzandu-i la telefon ...
Pagina 669 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |