Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Definitia iubiirii -iubirea prin prisma su din 18 mai 2007 18:14 de Ciucur Maria
[b]Iubirea[/b]este un Dar de la Dumnezeu pe care noi oamenii trebuie sa il pastram viu caci altfel nu am fii altceva decat un os pentru ciorba.
Re: Definitia iubiirii -iubirea prin prisma suflet din 18 mai 2007 18:10 de Covaci Maria
Re: Definitia iubiirii -iubirea prin prisma suflet din 18 mai 2007 18:10 de Covaci Maria
Re: Alunita pe penis din 18 mai 2007 17:40 de sebytza
Salut,Am 16 ani si eu am o alunita pe penis (penisul meu masurand aprox. 16 cm),de fapt nu doare absolut deloc...am vazut in filmele XXX,niste tipi care aveau alunite pe penis..si dupa ce am vazut nu aveau absolut nicio o problema la actul ...
Re: :P din 18 mai 2007 17:26 de the_gogu
am si eu o intrebare, in afara de versuri.ro mai exista si alt site cu versuri ca am vreo 5-6 melodii la care nu le gasesc versurile, sau trebuie sa stau sa le fac yo singur da` mi-e lene...:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: logodna?! din 18 mai 2007 15:38 de bebysa
pai...el a fost cel care mi-a recomandat sa ne logodim...hai sa iti mai spun si eu ceva...eu inainte sa fiu cu prietenul meu nu credeam deloc in Dumnezeu...si ce zici tu ca bei fumezi si la un examen te duci la biserica,ok nici macar atunci nu ma ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Primul voiaj afara din din 18 mai 2007 14:27 de iulya
exotic dream cum sa uit toata povestea si sa ma fac ca nu vad cum el ia 10 fete din romania sa le duca akolo pt asa ceva.am vb pe net ieri si mi a zis k sunt o ''curva'' desteapta k nici una nu l a refuzat pana aku.poate toate amaratele nu l au ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: logodna?! din 18 mai 2007 13:29 de Nekunoskuta
Hai sa-ti spun ceva: daca tu spui ca ai credinta si ca doresti purificare nu te culcai cu nici un baiat pana acum, asteptai noaptea nuntii. Dar daca aceasta "credinta" apare doar cand iti e profitabil tie nu se mai cheama credinta. E ca atunci ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Primul voiaj afara din tar din 18 mai 2007 12:54 de ExoticDream
Norocul tau ca te-ai/te-am trezit la timp!!! Nu stiu cum de reusiti sa va amorezati de "strainezi" care doar "arata OK" si va invita sa petreceti un sejur in zari de soare pline? Sa fie pentru ca sunt ei versati in arta pacalirii sufletelor ...
Atentie la sistemele de operare :D din 18 mai 2007 11:15 de SORIN28
CLIENTUL:
Acum un an am schimbat versiunea Logodnica 7.0 cu Nevasta 1.0 si am observat ca programul a lansat o optiune subita Bebelus1.0, care ocupa mult spatiu pe hard. In instructiuni nu era nimic mentionat. Pe de alta parte, Nevasta 1.0 se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum e posibil? din 18 mai 2007 07:46 de verdiuc
La indragostelile acestea...obsesive,trebuie ca indragostitului sa i se intample un declick.Ceva care sa il faca sa isi dea seama ca...gata! Persoana,fara acest declick,va considera mereu ca totul poate renaste,iar decizia partenerului de a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum e posibil? din 17 mai 2007 22:59 de bebysa
si daca nu il mai caut?daca chiar nu ii mai dau apa la moara...daca timp de 2 luni eu nu am nici un contact cu el...apoi ma cauta iar cu aceleasi texte...dragoste ...dragoste dar pana unde??pana cand?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posesivitatea partenerului din 17 mai 2007 22:34 de bebysa
hey crede-ma ca stiu...chiar stiu ce inseamna fiecare doar ca o persoana posesiva de multe ori (daca nu mereu) va fi si geloasa?de ce?pai...din moment ce persoana respectiva crede ca ii apartii automat orice incercare de iesire cu altcineva in ...
Re: din 17 mai 2007 15:50 de sweetgirl1
Nimeni nu trebuie sa-si traiasca viata prin intermediul altei persoane.Daca esti casatorit sau implicat intr-o relatie nu inseamna ca nu mai poti sa faci nimic sau ceea ce faci trebuie sa faci in prezenta acelei persoane.Fiecare ar trebui sa aiba ...
Re: Posesivitatea partenerului din 17 mai 2007 15:44 de sweetgirl1
In orice relatie, oricata iubire ar exista intre parteneri, fiecare are nevoie si de libertate.El poate sa iasa cu baietii la o bere si ea la fel.Nu trebuie sa fie mereu impreuna pentru ca pana la urma or sa se sature.Eu vad posesivitatea ca pe ...
Re: Re: Re: Marimea conteaza? din 16 mai 2007 21:31 de bebysa
ok si daca are sani mici poate are fundul mare...si daca are sani mici poate are o fata draguta sau multe alte calitati...nu marimea conteaza:`:flowers::flowers:
Re: din 16 mai 2007 18:55 de Nekunoskuta
POFTIM????????? :blink:
:lol:
Esti veriga slaba, la revedere, drum bun! ;)
"Obligatii" si restrictii intr-o relatie din 16 mai 2007 10:17 de mya
Considerati ca o relatie este constituita din restrictii? Daca esti in cadrul unei relatii, nu mai ai voie sa ai in apropierea ta persoane de sex opus, pentru a nu trezi suspiciunile partenerei/partenerului? Trebuie sa-ti schimbi stilul de viata pe ...
Re: Re: Re: din 15 mai 2007 10:57 de Nekunoskuta
Am chef sa lenevesccccccccccc. E ziua mea libera si as sta in pat, cu ochii in televizor vreo cateva ore, apoi as manca si as dormi toata ziua. Insa de la plan pana la fapta...offff...trebuie sa fiu la munca intr-o ora, apoi ma duc la cumparaturi cu ...
Re: Re: Marimea conteaza? din 15 mai 2007 10:44 de stefanoski
hai nu zau !! nu conteaza nu ?? ia pune problema in felul urmator. [b]sa zicem[/b] ca ai niste sani micuti. toate femeile isi doresc sa aiba sanii maricei si frumosi. chiar daca stii sa te misti in timpul actului sexual si creierasul functioneaza ...
Pagina 672 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |