Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: ce sa fac???

din 6 mai 2007 22:25 de mya

Nu trebuie sa sti, trebuie sa simti, si sa tragi niste concluzii. Daca iti place, trebuie sa lupti pentru ea, ca pentru orice iti doresti in viata. Fi ambitions, nu orgolios! Daca inca te suna si te cauta, indiferent nu cred ca ii esti. Refuzul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati risca relu

din 6 mai 2007 22:17 de bebysa

nu...sub nici o forma...daca s-a incheiat inseamna ca incheiat trebuie sa ramana...nu are rost sa reiei relatia...ptr ca o sa fie un nod pe sfoara relatie voastre

Sfaturi pt prima data

din 6 mai 2007 21:54 de Dan1123

Salut am si eu niste mici probleme... ash vrea sa imi dati niste sfaturi pt prima data... suntem aman2 virgini..:-s si vreau sa stiu km ce trebuie sa fac k sa nu simta acea durere... stiu k suna km penibi dar am nev d help...ce ash putea sa fac sa ...

Re: Re: Re: Despre detalii...

din 6 mai 2007 11:14 de SORIN28

Ti-ai dat foc la valiza :lol: "TU" trebuie doar sa apreciezi:lol:

Problema

din 6 mai 2007 00:19 de Bucuresti

Nu am facuto niciodata pana acuma si am 22 de ani. Problema mea este nu stiu de ce nu pot sa imi decalotez penisu cu totu decat o parte. Adica cand incerc si e in erectie sa il decalotez nu pot decat putin din el iese restu numai vrea e ca strans si ...

Re: Sotul meu nu vrea copii

din 4 mai 2007 10:54 de Nekunoskuta

Inainte si imediat dupa casatorie toti spun multe, trebuie doar sa stii ce alegi sa crezi :) Oricum, imaturitate scrie pe fruntea lui. Nici mie nu-mi plac copii dar cand spun "da" unui barbat sunt hotarata sa-mi fac viata cu el, ceea ce ...

Re: Bobite galbene pe testicule

din 4 mai 2007 10:39 de Nekunoskuta

De ce spui ca nu sunt cosuri? S-ar putea sa fie tocmai puncte d egrasime sub piele, tot un fel de cosuri. Trebuie doar sa astepti si se absorb singure. E posibil insa ca 1-2-3 sa-ti ramana permenent. Nu e nici o ingrijorare.

Un sfat...

din 3 mai 2007 23:04 de JuiceBoy

Hmm... Ia incearca sa mergi la baie, cat timp nu iti trebuie sa te pisi... o mai scoti afara... stai asa... sa te obisnuiesti cu ea p`afara... cat timp e lumea dincolo de separeu ala... pasu doi... o sa sune aiurea, dar eu zic ca ar ajuta... ...

Re: Re: Re: Luceafarul xxx

din 3 mai 2007 08:11 de SORIN28

Verdiuc, ce spui de Toparceanu?! Iti place? Poftim ceva scris de el: " [b]Balada pizdei[/b] Motto: Pizda-i blana de samur Asezata linga cur, Ce serveste drept caciula Pentru prea cinstita pula. Prolog: Unii spun de nu ma-nsel Ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Primul voiaj afara din tar

din 2 mai 2007 17:41 de the_gogu

daca ai bani de aruncat...e treaba ta...oricum exista si o mica posibilitate ca el sa nu te fi mintit deloc si sa fie totul adevarat dar...acest dar e prea mare, oricui ii vei spune poveste ta nimeni nu o sa-ti spuna sa te duci fara nici o ezitare ...

Re: Re: Re: Re: ???

din 2 mai 2007 16:25 de the_gogu

daca am noroc... asta se poate intampla chiar maine sau peste 10 ani, cu cat astepti mai mult cu atat trece mai greu timpul...

Re: Re: Re: Re: Primul voiaj afara din tara

din 2 mai 2007 11:53 de Guest

Stii ce, eu n-am crezut povestea cu grecul om de afaceri, cunoscut pe net si tot asa. N-am crezut. Asta e, sunt eu, un fel de Toma Necredinciosul. Tipa a cerut, informatii despre calatorie. A cerut informatiile, intrun loc nepotrivit. Eu i le-am ...

Re: Re: Re: Virgin la 116 ani !

din 2 mai 2007 11:38 de Guest

Adica, ce ti s-a parut ca-i fac lui CityStar?!? Am intrebat, cu ce varsta de virginitate va deschide urmatorul topic. A mai dechis un topic, tot aici la sexspert, cu virginitatea la 26 ani...[i][Editat de Nekunoskuta][/i]

Re: As vrea sa stiu daca...

din 2 mai 2007 10:55 de Nekunoskuta

Din ce stiam eu Postinorul nu se ia asa, adica ambele pastile in acelasi timp. Pe prospect nu ai citit? In fine...incearca sa calculezi perioada fertila sa vezi pe unde te situezi (asta daca ai un ciclu menstrual regulat). Teoretic menstruatia acum ...

Re: Re: Re: Re: Sex in toaleta...

din 2 mai 2007 10:46 de Nekunoskuta

Nu toate actele sexuale dintre parteneri trebuie sa contina ceva romantic ;) Uneori pot fi doar salbatice, fierbinti sau doar "una mica". Pot fi senzatii tari in cazul in care o faci in locuri publice si risti sa fii prins sau doar punerea in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Mai sunt virgina sau nu? Pls h

din 2 mai 2007 02:31 de ExoticDream

Am precizat ca nu cumva fata sa creada ca i-as sugera sa persiste in jocul cu pixul! Nu stiu daca "arde" sa gaseasca un mascul numai ca sa "o faca" altfel decat cu pixul, nu au intrat zilel in sac, iar prioritatea ar trebui sa fie nu ...

Re: Re: Re: Re: Primul voiaj afara din tara

din 2 mai 2007 02:12 de ExoticDream

Dureros?!? In cazul de fata este ESENTIAL!!! Una este sa cunosti pe cineva ca lumea (fie si pe Internet), sa capeti incredere in persoana respectiva, si alta sa te arunci la un voiaj in strainatate, gandindu-te doar la partea romantica a ...

Re: Re: Re: ???

din 2 mai 2007 02:02 de ExoticDream

Fetele [i]acelea[/i] stiu sa vrajeasca un baiat, se pricep sa arate exact ceea ce trebuie ca sa-l incite si sa-i pastreze interesul treaz pentru ele un timp, spre deosebire de fetele cuminti care nu sunt pricepute la arta seductiei, motiv pentru ...

Re: Re: Re: Primul voiaj afara din tara

din 2 mai 2007 00:39 de the_gogu

pana la urma stiu ca e putin dureros cateodata dar trebuie sa te gandesti si la asta

Re: Re: ???

din 1 mai 2007 22:53 de the_gogu

de ce trebuie intotdeauna sa sufar eu?:(, are cineva un raspuns la toate intrebarile mele?-stiu ca nu sunt singurul in situatia asta

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 675 din 1098
«   1 ... 672   673   674   675   676   677   678 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare