Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Limerence din 24 apr 2007 03:28 de ExoticDream
Ce sens mai are sa-l invinuiesti cand se simte deja atras cu cel putin unul din elementele multimii {minte, suflet, trup} de altcineva? Intre tine si el s-a creat acel defazaj delta_fi, de obicei ireversibil, el este cu un pas inaintea ta, de la ...
Re: Limerence din 24 apr 2007 01:18 de nemesis
Nu cred ca-l poti invinui. Tot ce poti face, atunci cand iti este partener si simte ceva pentru o alta persoana, este sa intelegi natura atractiei si radacina problemei.
Cred ca numai o persoana imatura ar reactiona intr-un mod tampit - replici ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatie serioa din 22 apr 2007 18:36 de Guest
Mi-am amintit. Cristina se numea tipa,(sotia, care-si suspecta sotul) din editia respectiva si familia era din Mangalia.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatie serioa din 22 apr 2007 17:57 de Guest
Am vazut si eu idiotenia aceia. Tipul cauta cu agenta de la imobiliare un apartament, si s-au toti, Ernesto, detectivi, nevasta, si Ernest punea bine paie pe foc, si-ntrebari ca la tampiti, gen: "Cum adica, doar, atat ea-i agenta de la imobilare, si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatie serioasa din 22 apr 2007 15:36 de Nekunoskuta
Imi amintesc de o editie veche din "Tradati in dragoste" in care ea ii pune pe detectivi pe urmele lui iar la sfarsit se descopera ca de fapt el voia doar sa-i faca o surpriza de Craciun (parca). Uite de-aia nu trebuie uneori sa vrem mai multe ...
Re: Re: Re: Ups! Am uitat ... din 22 apr 2007 02:55 de ExoticDream
Daca este vorba de ziua ta sau data casatoriei, este FOARTE deranjant.... Il poti ierta, insa uitarea aceea este strans legata de sentimentele lui fata de tine, de respect.... Nu numai ca ar trebui sa-si aminteasca, ci sa incerce sa-ti fie ...
Re: Re: Ups! Am uitat ... din 21 apr 2007 22:49 de LonelyGirl
Poate ca pur si simplu a uitat.trebuie iertat desi e ... deranjant si cu siguranta dezamagirea e pe masura.
Re: Relatie cu un baiat din alta tara! din 20 apr 2007 16:06 de ExoticDream
Pana aici, toate bune si normale, adica o relatie la distanta, cu intermezzouri acceptabile de intalniri, parteneri care inteleg sa-si vada in continuare de scoala (facultate, master), sentimente impartasite, asemanari, planuri de viitor... ...
Re: ajutor din 20 apr 2007 10:40 de Guest
Buna! Stii, cand am anuntat-o pe maica-mea ca ma casatoresc, in 1991(traia, pe-atunci si ea), n-a fost tocmai incantata, dar i-am explicat ca daca nu merge mariajul, exista si divort, ceea ce s-a si intamplat dupa aproape 13 ani de casnicie.
Re: Re: Re: Re: Oare e sau nu e? din 20 apr 2007 10:01 de Nekunoskuta
Eheeeeee......tu nu prea stii pe ce lume traiesti! In primul post ai scris clar "ea are de 2 ori pe luna menstruatie", cum sa ghicim noi ca de fapt "are" este "avea"? :blink:
Daca acum zici ca-i vine regulat ea trebuie sa stie daca atunci cand ...
Relatie cu un baiat din alta tara! din 19 apr 2007 21:27 de maeka
buna tuturor..cred ca deja suna a alcoolici anonimi..in fine...am o problema...am aproape 21 de ani si de aproape 2 ani am o relatie serioasa, stabila cu un baiat din alta tara..are 23 de ani...facem cu randul..eu ma duc la el, el vine la mine o data ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 apr 2007 18:37 de wave
hm ce criteriiii?????
daca dupa 2 luni de blablagit pe mess nici nu ne-am cunoscut destul si nici nu vrea sa ne-ntalnimRe: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum este cu at din 19 apr 2007 17:47 de VSM
nici eu nu stiu :)) oare stie cineva ? :))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum este cu ata??? din 18 apr 2007 15:50 de JuiceBoy
Atza incoa... atza incolo... da oare ce rol are atza aia daca e sau nu ?... e ceva diferenta ?... ti se lungeste penisu ?... sau wtf is with that bloody atza ? :))
Re: Ups! Am uitat ... din 18 apr 2007 02:05 de ExoticDream
Cea mai fireasca reactie ar fi tristetea.... Exceptand cazurile speciale (in care el este fff ocupat, bolnav etc.), consider ca partenerul ar trebui sa-si aminteasca date esentiale - zilele de nastere si eventual onomastice ale lui si ale mele, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum fac barbat din 17 apr 2007 18:01 de Guest
Trebuie sa-ti mai spun doar, ca membru asociat, ceea ce este Romania, din 1995, nu-i tot aia cu membru cu drepturi depline, ceea ce este Romania, din 2007, adica, are dreptul sa fie reprezentata in Parlamentul European si sa voteze, evident. In ...
Re: Mereu perfecta pentru sotul tau? din 17 apr 2007 11:34 de Guest
Da. Asa se spune si cred ca-i adevarat, ca o femeie este frumoasa, daca celui de langa ea, ii face placere, dimineata, cand se trezeste, s-o priveasca. Probabil, ca mama colegei, isi aplica un make-up si seara, inainte de culcare, astfel, incat, ...
Mereu perfecta pentru sotul tau? din 17 apr 2007 11:12 de Nekunoskuta
Imi povestea o colega acum ceva timp ca mama ei nu s-a aratat niciodata in fata tatalui ei nemachiata si necoafata. Asta in conditiile in care cel mai mare copil al lor are 24 de ani deci sunt casatoriti pe putin de 25 de ani. Vi se pare normal? ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum fac barbatii ca femeil din 17 apr 2007 09:49 de Guest
Face parte, simpatico, facea parte din UE, si-n 2005, dar, ce vrei, trebuie sa ajungi pe-acolo sa vezi ce bani folosesc ei. Si noi facem parte din UE, spiritualo, de la 1 ian 2007.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 apr 2007 08:50 de wave
:p deja sunt la inceputul unei relatii:D ......l-am gasit prin intermediul internetului:,:rolleyes:
:love::love:
Pagina 678 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |