Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIRGINA SAU NU? din 28 apr 2007 18:35 de SORIN28
E de nashpa, m-ai prins fara sireturi la pantof.
Nu o cunosc(personal) pe Exotic dar nici nu am sa-ti permit tie sau altcuiva sa vorbeasca asa despre un alt user(cel putin acolo unde eu pot edita mesajele). Exotic, eu, Nekunoskuta...etc si ...
Re: Ratiune&cultura vs sentiment in iubire din 28 apr 2007 14:45 de DarkAngel
NU conteaza asa de mult cultura si educatia daca persoanele in cauza sunt de exemplu reci sau plictisitoare sau celalalt caz cnd sunt spontane si se lasa duse de val dar nu uita de o anumita bariera care este bine sa nu o treci... Totul depinde de ...
Re: Re: Re: Re: mai vreti ?:D din 28 apr 2007 14:04 de Guest
Nu. Sexul nu e toata viata. Spre exemplu, in perioadele ian 2004-20iun.2005(deci un an si jumatate, n-am facut sex, in ideea ca si-o reveni un bivol). Apoi, din 20 iulie2005- pana astazi, iar n-am facut sex, in ideea ca acelasi bivol, isi va ...
Re: Re: Re: mai vreti ?:D din 27 apr 2007 23:25 de guest
mai terminati-va odata cu indemnurile astea "live your life !". ce naiba, sexul e totul in viata ? este important, dar nu trebuie sa iti pierzi mintile daca nu te-ai f...t pana la o anumita varsta ! Conteaza foarte mult sa fie persoana potrivita ...
Re: Mai sunt sau nu virgina? din 27 apr 2007 19:37 de altair
da inca esti virgina nu conteaza de sange daca nu te-ai culcat cu nimeni inseamna ca nu esti! crezi ca esti singura care se masturbeaza, gandestete mai ales si la baieti, nu ca noi ne-am masturba mai des dar fiecare au modul lor de masturbare, ...
Re: Re: Re: Re: Dezvirginare fara protectie => ris din 27 apr 2007 13:52 de babytza
aoleu nici nu mai stiu de mine:((:((sincera sa fiu nu am vrut sa o fc cu el dar sa intamplat:((dupa cal mele trebuie sa-mi vina pe 8mai dar dak intreb pe cineva spun k nu poti sa ramai prima data chiar dak o fc neprotejat;) dar nu stiu :((sper sa fie ...
Re: Re: Pentru Nemesis sau ExoticDream din 27 apr 2007 11:01 de Guest
Nowwwwwwwwwww. Daca-mi mai dispare, sau este modificat vreun mesaj iti zbor, chestia aia de pe umeri. Sa nu fie nevoie sa repet, Bantea.
Re: EROS Show in Bucuresti! din 26 apr 2007 20:24 de SORIN28
Parca as vrea sa "salivez" putin pe acolo, o animatoare, un tatuaj, un model de lenjerie:-`
Ahhh, deja am pierdut un din cele 5zile):( si trebuie sa car si C.I dupa mine(asta e vestea proasta pentru mine, nu ce scrii tu Exotic :P ):D
Re: Bancuri din 26 apr 2007 12:28 de SORIN28
Legea nr.1: Cu cat femeia care te iubeste este mai frumoasa, cu atat iti va fi mai usor sa o parasesti fara regrete.
Legea nr. 2: Nimic nu se amelioreaza cu varsta.
Legea nr. 3: Sexul nu ingrasa.
Legea nr. 4: Sexul ocupa cel mai putin timp ...
Re: Re: Re: Re: Limerence din 26 apr 2007 01:37 de ExoticDream
Din nefericire, nu [i]estem[/i] toti [i]jenii[/i], cu IQ de Einstein sau Sharon Stone, poate de aceea "lojica" noastra apare uneori cam dilatata (in lungime), desi nu este dependenta de context, oricat ar parea. Trebuie sa recunosc faptul ca nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ce suma de din 25 apr 2007 22:08 de gfht
:ok::unsure::pirate::heart::flowers:
Re: Re: Re: da sau nu? din 25 apr 2007 20:12 de Nekunoskuta
Obsesii...neintemeiate, bineinteles. Oricum, Postinorul nu avea nici un rost daca ti se terminase menstruatia de numai 2 zile. Sanii normal ca te dor din cauza perioadei premenstruale.
Re: Re: da sau nu? din 25 apr 2007 19:54 de micutzica
da...dar ideea e ca in 5 zile mie trebuie sa imi vina si ma dor sanii ....oare ma dor ca trebuie sa`mi vina sau???...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 apr 2007 11:05 de SORIN28
Atunci cand este necesar, cand viata copilului nu ar fi normala, cand ar pune viata mamei in pericol, cand copilul s-ar naste cu malformatii...da, sunt de acord.
Nu sunt de acord cu avortul cand motivele sunt :"a fost o greseala, nu sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 apr 2007 09:27 de miza
Sunt situatii in care e nevoie de un avort,nu trebuie sa fim aspri cu cei ce-l fac sau cu cei ce iau o asemenea hotarare.
am trecut prin 2 avorturi pt ca prima data a fost o sarcina oprita in evolutie si era necesar chiuretajul,apoi dupa un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 apr 2007 01:14 de ExoticDream
Poate nu as face nunta religioasa, cine stie?!? Nu sunt foarte evlavioasa si in mod sigur nu as merge la biserica doar pentru ca asa vor rudele sau prietenii, singurul care ar conta in aceasta ecuatie ar fi partenerul. Presupunand ca as face ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 apr 2007 23:27 de Nekunoskuta
Cu tine stiu ca nu ma pot "bate" in acest subiect. Tu faci parte din catgoria "nebuni" (nu, nu tipa, nu ma refer la sensul rau al cuvantului). Tu ti-ai bate prietena daca ar vrea sa faca avort, nu? Tu ai fi in stare sa o obligi sa pastreze ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 apr 2007 14:39 de SORIN28
Nu poti :P
Te-ai "luat" de o anumita varsta, te-ai "legat" de ceva ce nu are nici o relevanta(sa folosesc termeni pe care-i cunosti)... crezi tu ca, conteaza varsta ca sa poti gandi?
Vorbesti de planuri(casatorie\casa...etc) si poate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 apr 2007 13:11 de stefanoski
nu m-am suparat, ai dreptate si din aceasta cauza am zis ca subiectul trebuie tratat de voi, care aveti o varsta mai inaintata si o experienta net superioara ;)
Anticonceptionalele erau prescrise de medic ? :unsure:
sa ma fereasca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie cu un baia din 24 apr 2007 09:12 de verdiuc
Bine-bine, dar nu auzi ca tipul nu ii mai raspunde. Probabil un sfat bun ar fi legat de...daca sa il mai caute sau nu.Si apoi, ce reactie sa aiba in fata lui dupa ce s-ar vedea/auzi.
Parerea mea este ca trebuie detasare incet-incet.Tipul are un ...
Pagina 677 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |