Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Mai sunt virgina sau nu? Pls help

din 1 mai 2007 19:29 de Ammon

Am priceput gluma, ExoticDream ! Insa daca incearca sa o faca in realitate, si prietenul isi pune prezervativ, e mai bine decat cu pixul, pentru ca e o senzatie naturala. Iar de BTS nu trebuie sa isi faca griji ! Numa depinde si peste ce ...

Re: Re: Primul voiaj afara din tara

din 1 mai 2007 15:31 de iulya

mersi de informatii.nu sunt minora si nici naiva.ma duc akolo k bqnii mei imi iau o camera de hotel mai precis un pachet de la o agentie ceva.nu cred ca tipul vrea sa ma fraiereasca.avenit in romania are si afaceri dar nam apukat sa ne vedem.nu ...

Re: Re: Re: Virgin la 116 ani !

din 1 mai 2007 13:56 de VladX

neah..voi aveti sanse sa muriti mai repede.. :D

Re: Primul voiaj afara din tara

din 1 mai 2007 12:15 de Guest

Astfel de detalii despre calatorie(cat costa biletul), poti afla de le agentia de voiaj. Costul biletului, depinde de compania Aeriana cu, care alegi sa calatoresti, de clasa pt. care-ti cumperi biletul). Taxe de aeroport?!? Daca ai bagaj de cala ...

Re: Re: Ce spuneti...baieti?

din 1 mai 2007 02:20 de ExoticDream

Nooooooooooo, de ce sa ne ferim ca doar vrem sa umplem casa cu cateva echipe de fotbal, mai ceva ca la adventisti! Cati o da Dumnezeu, nu? :wacko::blink::wacko:

Re: Ce spuneti...baieti?

din 30 apr 2007 22:05 de Ammon

Draga, eu sunt gata si acuma, dar nu am cu cine sa-mi intemeiez o familie. Inca nu am gasit persoana potrivita. Si da, cred ca trebuie sa ai o situatie materiala buna, pe cat posibil, inainte de casatorie, si un job care sa-ti permita sa-ti ...

Re: Prietenul meu nu mai vrea sa facem sex....!

din 30 apr 2007 21:57 de Ammon

Eu zic ca trebuie sa te lamuresti daca te iubeste intr-adevar. am vazut ce au zis altii, a se citi Verdiuc, cum ca e un "vrajitor". Totusi, eu imi mentin parerea ca si tu l-ai cam obosit. Asa ca, vorba lui Bursucu: mai rarutz, ca-i mai dragutz ...

Re: Re: Virgin la 116 ani !

din 30 apr 2007 21:40 de Ammon

lasa-l, draga, pe citystar, ca isi plange singur de mila ! Si eu sunt virgin, sunt ceva mai tanar decat el - am numai 24 de ani, dar nu ma plang. Am rabdare ! Diferenta intre mine si el este ca se profileaza ceva la orizont ! O tipa k lumea ! Dar ...

Re: Re: : Tip virgin la 26 de ani cum il abordez?

din 30 apr 2007 21:07 de Guest

O fi vorba de Citystar. A citit fata pe forum si-a luat-o de buna ca-i virgin si are 26 ani. Se mai lauda cineva in topicul asta, c-un virgin la 28 ani. Fel de fel de virgini si virgine pe forumul asta. Si cu varste, care mai de care. Aiurea, ...

Re: : Tip virgin la 26 de ani cum il abordez?

din 30 apr 2007 20:54 de doctoru

:devil: pai pana la 26 de ani ce afacut a fost la manastire. la 26 de ani nu iti mai trebuie abordare draguto, ala la 26 de ani abia asteapta sa o faca dar are o frica in el de moare ca nu stie cum, asa ca daca ai onoarea sa-l dezvirginezi tu, ...

Re: Menstruatie dupa Postinor, pot fi gravida?

din 30 apr 2007 20:37 de kiti

[b]dc vrei sa evitzi sarcina intrerupand ciclul cu pastile trebuie sa o faci in mod corect.Pentru a folosi corect metoda asta si a obtine rezultate eficiente trebuie ca pastilele sa fie luate zilnic(sa nu sari nicio zi)la o anumita ora(stabilita de ...

Re: Re: Re: 2 cicluri la interval de 7 zile

din 30 apr 2007 20:15 de Nekunoskuta

Asta e imposibil. Pe luna ai o singura menstruatie, celelalte sunt sangerari anormale si trebuie sa ajungi la medic. ;)

Re: Re: Tip virgin la 26 de ani cum il abordez?

din 30 apr 2007 17:21 de kiti

[b]eu cred k trebuie sa incerci sa intzelegi ce vrea el cu adevarat.Mi s-a intamplat cam acelasi lucru.Adik nu chiar mie!!!!!!!!!Am stat cu un baiat care s-a comportat cu pretena precedenta intr-un fel similar,dar din fericire eu am reusit sa-l fac ...

Re: Problema Erectila

din 30 apr 2007 16:48 de Nekunoskuta

Initial am vrut sa rad in hohote dar apoi mi-am dat seama ca nu e deloc de ras! Tu te-ai documentat macar putin despre ce inseamna sexul? E PERFECT NORMAL ca un barbat sa-si piarda erectia dupa o ejaculare si sa poata avea alta erectie abia ...

Re: Re: Re: Acesta, nu mai este avertisment! E pe

din 30 apr 2007 11:44 de Guest

[i][Cenzurat de ExoticDream][/i] Fara regrete, cum spuneam.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 29 apr 2007 19:26 de Bockscar

Imi dau si eu cu parerea,ce nu am voie? Te-am jignit cumva? Daca tie iti plac tipii care fac si spun dupa voia ta,foarte bine,aia nu sunt barbati.Da si tu dovada ca esti "femeie" si accepta parerile celorlalti.Da,ma cred barbat.

Re: vreau sa stiu totul despre sex

din 29 apr 2007 13:06 de stefanoski

Prima data nu stii, prima data experimentezi. a doua oara incepi sa inveti si tot asa... Nu doar prima data trebuie sa folosesti prezervativ, il folosesti atunci cand vrei sa te protejezi de o sarcina nedorita dar si de BTS-uri ( boli cu ...

Re: Re: Nu mai suport!!! Ajutati-ma cumva!

din 29 apr 2007 12:52 de stefanoski

trebuie neaparat sa raspunzi la intrebarile astea. conteaza foarte mult. Cred ca este mica de varsta pentru ca priveste fapta lui cu atata scarba si despret. Si nici sex nu cred ca au facut...

Re: Re: Acesta, nu mai este avertisment! E pe bune

din 29 apr 2007 02:51 de ExoticDream

Este [b]ULTIMA[/b] oara cand imi mai pierd timpul sa-ti explic: Toti userii acestui forum (si ai altora, dar nu e treaba noastra) au inteles ca suferi de [i]grave dezordini cerebrale[/i] (nu stim care este diagnosticul exact, ar trebui ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: mai vreti ?:D

din 28 apr 2007 21:49 de geo

Eu sunt cel cu mesajul de ieri, in care ziceam ca am 24 de ani, sunt virgin si n-am complexe din cauza asta B):rolleyes: Lasand la o parte limbajul "colorat" pe care l-am folosit ieri (scuze dak a fost prea dur pentru voi :unsure:), ceea ce ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 676 din 1098
«   1 ... 673   674   675   676   677   678   679 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare