Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 14 mai 2007 16:58 de Against

Fa ceea ce trebuie sa faci si nu te mai uita in gura tuturor "desteptilor", chiar daca, intr-un anumit fel, este putin cam tarziu. Baiatul asta, Sorin, cred ca are origini talibane (eufemistic spus). De ce, Sorine, nu adopti vreo 10-15 copii ori ...

din 14 mai 2007 16:51 de o parere

Is satula de al de tine care cred ca femeia trebuie sa stea la cratita si facut copii si nici macar "malc" sa nu zica iar el sa isi faca mendrele cu toane certuri si amenintari cu batai sau divort. Cu o nopate inainte face sex cu mine si a doua zi ...

din 14 mai 2007 07:25 de SORIN28

Hai nu zau, ce vina are copilul(nenascut) ca te-ai maritat cu cineva cu care nu te intelegi? Iti urasti copilul?!:blink: Sangele tau?! Atunci chiar [b]nu meriti sa fii mama[/b]. Nu stiu unde ai citit tu ca desconsider femeia, desconsider doar ...

Re: La fete- Incaltaminte cu toc sau adidasi?

din 14 mai 2007 00:11 de mya

Inainte de toate, permite-mi: :lol::lol::lol: (prietenii stiu de ce) Revenind la intrebarea ta: am avut perioade in care eram adepta incaltarilor fara toc, intrucat aveam si un stil (datorita si practicarii sportului frecvent) mai sport. Insa, ...

din 13 mai 2007 20:50 de o parere

hai sa iti zic povestea mea...am 36 de ani am un copil sunt maritata ...Cu toate ca sotul m-a amenintat de sute de ori cu divortul si m-a tratat ca pe ultimul caine ,u am acceptat sa divortez sa nu imi ia copilul (nu am serviciu caci de curand ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Limerence

din 13 mai 2007 03:00 de ExoticDream

Nu stiu daca este vorba de limerence in acest caz, mie imi face impresia ca limerence reprezinta o stare intermediara aflata intre indragostire si iubire, adica iti place foarte mult cineva, insa nu te afli inca intr-o relatie cu acea persoana, ...

Re: nu inteleg ce se intampla...a mai patit-o cine

din 12 mai 2007 16:02 de Nekunoskuta

Ai un himen elastic, mai rezistent sau lipsa. Poate ti s-a rupt in copilarie din cauza unei cazaturi sau a unui joc copilaresc, poate il ai elastic si permite intrarea penisului fara a se rupe, poate il mai mai rezistent si se va rupe mai tarziu. Sau ...

Sex prea rar...

din 12 mai 2007 08:23 de Aiurea:(

Salut ..am si eu o problema..cum spune si in titlu. O fac prea rar cu prietena..am facut-o de 6-7 ori in 6 luni de zile !!! din motive ca nu avem loc..timp este..In privinta locului daca m-as zbatea..as gasi eu.dar prietena nu trage si ea ..sa o vad ...

Re: Re: need help

din 11 mai 2007 22:15 de lavy_17

pai k trebuie sa imi vina..nu?...

Re: Re: Ce fel de haine preferati sa vedeti la bar

din 11 mai 2007 18:24 de Nekunoskuta

Mie imi plac barbatii care stiu sa se imbrace, nu sa se acopere. Ca sa intelegeti nu va spun ce fel prefer sa se imbrace ci ce fel prefer sa nu-l vad imbracat. Deci...nu-mi plac barbatii care nu se imbraca potrivit cu ocazia (sa vina la costum la un ...

Re: ceva

din 11 mai 2007 18:15 de Nekunoskuta

Rationamentul tau nu are valoare daca te gandesti asa: la 23-24 de ani vei gasi o fata de 22-25 de ani care mai mult ca sigur nu va fi virgina. Nu spun ca va sari imediat in patul tau insa nu-i va fi atat de greu sa se decida asupra unei relatii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatie serioasa

din 11 mai 2007 17:08 de Ammon

Eu zic ca fiecare om are jumatatea lui acolo, undeva. Trebuie si el sa o caute, sa incerce sa o gaseasca, dar sunt ferm convins ca si Dumnezeu, care a facut femeia pentru ca a zis "nu este bine sa fie omul singur pe pamant !", iti scoate inainte ...

Re: Re: Re: Re: ceva

din 11 mai 2007 14:04 de Stranger_to_love

Ce raspuns :lol: Voi vedea mai multa lumina in calea mea asta e cea mai tare. Adevarul e ca habar nu ai cum ma simt.Esti si fata si mai mica.

Re: Ce fel de haine preferati sa vedeti la barbati

din 11 mai 2007 11:40 de mya

Depinde de ocazie. Imi place si un barbat la costum, insa numai cand se cere. Mi se pare misterios, cu prestanta, impozant. Tinutele sport mi se par adecvate la baieti. Insa nu ce este mulat, chiar daca tipul este un pachet de muschi, si nici ...

Re: Re: Re: ceva

din 11 mai 2007 06:37 de mya

Unde-i increderea in tine? Vezi doar partea neagra a lucrurilor, incearca sa te detasezi putin de lucruri. In realitate, nu este inttodeauna ca in teorie. Lucrurile pot fi foarte diferite in pratica, se pot aseza altfel, la ce bun sa te framanti ...

Re: Re: ceva

din 11 mai 2007 01:39 de Stranger_to_love

Nu m-am facut inteles.Nu consider deloc rusinos ca sunt virgin,dar nu ajuta deloc situatia in care sunt.Inteleg ca daca ea vede acest aspect ca pe o problema atunci nu este EA. Eu vroiam sa fiu realist.Astept iubirea vietii? ce naiba sa fim ...

Re: ceva

din 11 mai 2007 00:23 de mya

Ia nu mai analiza tu atat de mult. Risti sa risipesti tot farmecul clipelor. Lasa atatea corelari, conexiuni, legaturi, situatii ipotetice. Ia viata in piept, si lupta pentru ce iti doresti intr-adevar. Dar inainte de asta, descopera ce iti ...

Re: Re: Re: Re: Re: O mare nevoie de orice!

din 10 mai 2007 20:04 de DarkAngel

Hmm mai bine te duci sa cauti in lumea reala ce iti trebuie

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum e posibil?

din 10 mai 2007 18:40 de Nekunoskuta

Obsesie....hmmmmm....poate fi insa cea mai urata parte a lui iese la iveala daca va impacati apoi dupa o luna-doua isi da seama ca te-a primit inapoi desi tu ai facut ce ai facut. Atunci sa te tii!!! Obsesia trece dar trebuie sa ai si tu o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Schimbare?

din 10 mai 2007 18:38 de stefanoski

Imi dau seama singur daca trebuie sa ma maturizez sau nu. Nu e nevoie sa-mi spuna fata. iar daca ar fi cea potrivita pentru mine, cea pe care o astept de o viata, sigur nu mi-ar spune "esti imatur" ;)

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 673 din 1098
«   1 ... 670   671   672   673   674   675   676 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare