Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Dezvirginare fara a curge sange din 28 mai 2007 15:26 de carmen
-
ba uite ca se poate.. si se mai poate ca himenul tau sa arate ca si cum ar fi intact dupa o penetrare.. acum depinde cat de elastic e:p
Re: Re: Re: Re: De-a dreptul enervant din 28 mai 2007 13:48 de Dada
:blink::blink::blink::blink:
Trebuie ca esti cu totul si cu totul deosebita!
[i][Cenzurat de ExoticDream][/i], stai draga in casa, ca s'ar putea sa declansezi razboaie!
Re: Re: Despartire aiurea, el nu ma vrea inapoi din 28 mai 2007 07:43 de verdiuc
A fost o greseala foarte mare de-a ta:
-ori sa ii raspunzi la telefon in fata lui;
-ori sa ii spui asta;
Daca pe tine nu te interesa cu adevarat,tineai acolo pentru tine.Unele persoane sunt hiperreactive la asa ceva.Asa sunt ele nascute: cum aud ...
Re: Re: Re: Re: Inselat timp de opt ani... din 27 mai 2007 16:37 de Nekunoskuta
...dar presupune probe temeinice. Pentru a proba infidelitatea trebuie flagrant delict sau probe materiale concrete ce provin de la infidel/a sau de la amant/a (scrisori, biletele).
Niciodata. In procesul de divort nu este implicat copilul ...
Re: si daca totusi nu ma insala din 27 mai 2007 13:03 de sweetgirl1
O relatie la distanta...e destul de complicat.Cred ca depinde mult de caracterul fiecaruia si de asemenea conteaza si cat de des va vedeti, daca ati facut dragoste.Sunt si exceptii, stiu cazuri in care el i-a fost fidel tot timpul desi erau la ...
Re: Am ales olandezii zburatori! din 27 mai 2007 09:21 de verdiuc
Propunere: cand mai anunti astfel de evenimente,fa-o mai devreme.
Eu intru destul de des pe site si nu am vazut anuntul,dar cei care intra mai rar?!
Oricum,ne bucuram ca a fost placut,cat mai multe lucruri de bun gust sunt ...
Re: Ii povestim actualului despre fostii? din 27 mai 2007 02:44 de ExoticDream
Comunicarea si sinceritatea sunt esentiale in cadrul unei relatii. Asta nu inseamna sa intocmim si sa pretindem o dare de seama detaliata a trecutului si nici sa dam raportul orar in legatura cu fiecare pas pe care il facem. In privinta ...
Re: Postinor cand si de ce? din 27 mai 2007 02:18 de ExoticDream
In primul rand, pastilele acelea se numesc POSTINOR. Te sfatuiesc ca, in pauza dintre doua acte sexuale, sa faci o cautare printre topicurile de la sectiunea "Viata sexuala", vei gasi o gramada care trateaza problema Postinor. Daca ti-e prea ...
Postinor cand si de ce? din 26 mai 2007 23:52 de anonima
hmm eu sunt paranoia ca asa m a facut mama natura,,asa si am si eu o intrebare,,daca crede ti insa ca topicul e prostesc stergeti l va rog :rolleyes: ..asa de exemplu...daca mie si iubitului meu mi se sparge prerzvativu,,asa iar prostinor2 ...
Re: On-line gamming si feltele... din 26 mai 2007 21:56 de DarkAngel
Man la stilul de viata pe care il ai si felul tau de a fi si avend in vedere faptul ca iubesti jocurile tu nu poti avea o prietena... pt ca daca te interesezi ce inseamna sa ai si ce presupune ca trebuie sa faci (si nu ca trebuie ci iti vine si vrei) ...
Re: Re: Re: Re: Re: E bine sa inghiti sperma barb din 26 mai 2007 21:24 de dATII INAINT
:zorro:
Re: Reprezinta din 26 mai 2007 17:43 de sweetgirl1
Eu cred ca oricum ar trebui sa existe si niste diferente intre noi si partener.Ar trebui gasit un echilibru pentru ca daca este prea diferit nu ne vom intelege, el zice da si tu nu si asa nu se rezolva nimic.Iar daca caracterele sunt la fel, de ...
Re: Re: Re: Posesivitatea partenerului din 26 mai 2007 12:44 de katherine
esti foarte draguta cand te aprinzi asa...sper ca la anisorii tai fragezi sa nu ai prea multa,,experienta"; o persoana posesiva si geloasa nu poate fi schimbata fundamental, dar poti obtine o varianta ,,usor imbunatatita a ei" - asta daca NU ii ...
Re: N-avem! din 26 mai 2007 03:14 de ExoticDream
Ca bine zici..... :ok::ok::ok:
Re: Re: Re: De-a dreptul enervant din 26 mai 2007 00:19 de katherine
traiesc in aceeasi jungla ca si tine,, draga mea, numai se pare ca tu nu ai ,,norocul" sa le sari in ochi mai tuturor pe strada...si daca tu crezi ca ,,desteptaciunea" se masoara in priviri sfredelitoare ar insemna ca eu sunt Einstein sau o ...
N-avem! din 25 mai 2007 23:18 de mya
Pentru ca au cu siguranta altceva mai bun si util de facut, decat sa piarda vremea :ok: Stii tu, timpul e pretios, trebuie valorificat!
Nu-ti spunem, nu-ti spunem, nici la intimitate nu mai are dreptul omu'? :huh::huh:
90-60-90 te ...
Re: Re: Re: inaltimea din 25 mai 2007 18:31 de katherine
Fii atent: trebuie sa incerci asta! Exista o interventie chirurgicala (foarte foarte controversata si chiar interzisa in multe zone ale Globului, dar cui ii pasa cand vrei cu orice pret sa castigi cativa cm in plus, nu?)In sfarsit: here's what they ...
Re: Re: Re: Inselat timp de opt ani... din 25 mai 2007 15:48 de katherine
Divorteaza...fara ezitari,nu sta pe ganduri. sigur nu faci parte din generatia - ,,nu conteaza cat de nefericit sunt eu, copilului sa-i fie bine"; bineinteles ca te poti concentra asupra copilului, dar asta nu inseamna ca trebuie sa o tolerezi si pe ...
Re: Reprezinta din 25 mai 2007 13:55 de ExoticDream
Am facut prostia asta o data si am jurat sa nu o repet! Indiferent cat de mult te-ar atrage o persoana foarte diferita de tine, nu merita sa lupti pentru ea DECAT in cazul in care unul dintre voi sau ambii sunt dispusi si capabili sa opereze ...
Ii povestim actualului despre fostii? din 25 mai 2007 10:36 de mya
Am avut o conversatie recent cu o prietena care a trecut printr-o experienta nefericita. Imi povestea ca a inceput o noua relatie, si sta foarte bine la capitolul comunicare in cadrul relatiei. Atat de bine, incat a devenit motiv de cearta acum. Ea ...
Pagina 670 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |