Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Mereu perfecta pentru sotul tau? din 25 mai 2007 09:51 de mya
O femeie este intr-adevar frumoasa, daca iti face placere ca o ai alaturi de tine, dimineata, pranz, dupa ce se trezeste, la masa, la dus, in oras, la birou. O femeie nu ar trebui sa abuzeze de atata make-up, naturaletea poate fi tare ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum d din 24 mai 2007 14:05 de nicoleta
:))))tare asta de ami sus....oricui i se poate intampla si gandestete ca am facut greseala asta avand prea mare incredere in iubiti asta e...lam intrebat pe doctor daca doare si mia zis k nu e asa placut k un act sexual dar e o durere suportabila k ...
Re: sa o mai iert mult ? din 24 mai 2007 11:12 de stefanoski
Si de ce nu vorbesti cu ea ? i-ai spus ca te deranjeaza ? ai intrebat-o de ce face astea ?
Daca iti spune cineva sa o parasesti, nu trebuie sa asculti de toata lumea. in cazuri ca asta trebuie sa te gandesti bine si sa faci ceea ce simti. Cum ...
Re: Postinor2, sarcina din 24 mai 2007 02:23 de ExoticDream
In principiu poti sta linistita: nu erai in perioada fertila, el a ejaculat afara si ai mai si luat Postinor. Sansele sa fi ramas insarcinata sunt minime. Daca insa nu ai rabdare pana in 4 iunie, ia-ti un test de sarcina, au trecut doua saptamani ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 23 mai 2007 14:21 de nicoleta
da andreea:((trebuie..am fost ieri la ginecolog sa fac dar mia zis k:(am doar 4 saptamani si inca nu poate sami faca ca nus umblata(adik sunt prea mica acolo:D)sunt din galati:((cati ani ai tu?
a si cu anestezia mie mia zis doctorul co sami faca ...
Postinor2, sarcina din 23 mai 2007 12:34 de pisic
am facut sex fara prezervativ cu prietenul meu...era in a doua zi(11 mai) dupa ciclu si el a ejaculat afara ...problema e ca cateva picaturi de sperma au ajuns si la intrarea in vagin...am luat postinor2 dupa...acum trebuie sa imi vina pe 4 ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 22 mai 2007 20:33 de Andreutza
nicoleta si tu trebuie sa faci chiuretaj?din ce oras esti? Eu am fost la medic si mi-a zis ca o sa`mi faca anestezie in mana..si am intrebat daca e totala..si a spus ca nu..dar nu o sa simt nimic..si nu inteleg..ce anestezie e in vena..
Re: Acnee pe spate din 22 mai 2007 19:00 de Nekunoskuta
O metoda care da roade la fratele si la prietenul meu este sa se bronzeze cand prind ocazia, mai ales la inceputul verii. Ei aleg locuri mai retrase (in special la tara unde nu te vede multa lume). Soarele usuca cosurile. Alta metoda aplicata de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 22 mai 2007 14:07 de nicoleta
mie mia spus o persoana nu tocmai invarsta care a facut chiuretaj...k anestezia ia facut inauntru:((de aceea imi este foarte frica si mie...peste vro 3 ori maxim se va decide:((soarta mea...mie frik..da asta e sa intamplat si trebuie sa suport ...
Re: Re: La fete- Incaltaminte cu toc sau adidasi? din 21 mai 2007 22:35 de verdiuc
Varianta pantaloni 3 sferturi si adidasi, pe nuante spre bej mi se par si mie ideale pentru o fata,atunci cand nu e nevoie de "gateala".
:cat::cat::cat:
Re: La fete- Incaltaminte cu toc sau adidasi? din 21 mai 2007 14:55 de ExoticDream
Incaltamintea si imbracamintea trebuie sa fie in ton cu ocazia si, daca este cazul, cu incaltamintea si imbracamintea partenerului, soooo..... la chestii simandicoase (gen prezentari la conferinte, interviuri, examene, teatru, nunta, botez bla bla ...
Re: Pe fata sau pe ascuns, ce conteaza? din 20 mai 2007 18:23 de Nekunoskuta
Nu stiu...e destul de complex ceea ce vreau sa exprim si mi-e teama ca nu se poate intelege. Nu e inselat, nu se leaga deloc de lipsa iubirii, a increderii sau a sentimentelor foarte profunde dintre cei 2 ci e mai degraba o libertate in asa fel incat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Referendum din 20 mai 2007 13:17 de Nekunoskuta
Normal ca nu sunt finale. Trebuie centralizate cele din toata tara si din strainatate apoi validat votul de Curtea Constitutionala si abia apoi aflam exact.
Oricum...eu cred ca va castiga cu peste 80% din voturi.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: off din 20 mai 2007 12:35 de stefanoski
Nu multumesc, am unul si nu-mi trebuie altul :lol:
Re: Re: Re: La fete- Incaltaminte cu toc sau adida din 20 mai 2007 12:28 de stefanoski
Nu-mi plac fetele/femeile care poarta incaltaminte cu toc. In primul rand stilul ei vestimentar trebuie sa se potriveasca cu al meu, iar mie nu imi place sa port pantofi :,
Re: About the first date din 20 mai 2007 12:24 de stefanoski
chestia cu "vrei sa fii prietena mea ?" o spuneam prin clasa a 4-a. Tu cati ani ai ? Sarutul vine de la sine daca exista atractie intre parteneri. Nu trebuie prestabilit. se intampla pur si simplu ;)
Exista fete care nu concep un sarut la prima ...
Re: Re: Re: Definitia iubiirii -iubirea prin prism din 19 mai 2007 16:18 de stefanoski
aceasta definitie incepe atat de frumos si se termina atat de jalnic !! :lol::lol::lol:
Re: Cum decurge un avort? din 19 mai 2007 16:09 de Andreutza
Buna..am vazut mai sus..ca si alte fete au intrat pe acest forum..din aceeasi cauza ca si mine..azi am aflat ca sunt insarcinata:(mi-e foarte frica..mama ma bombardeaza cu intrebari gen " de ce nu`ti vine menstruatia? ai facut ceva? ai face bine ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posesivitatea partener din 19 mai 2007 15:18 de sweetgirl1
Asta am incercat sa spun si eu.Nu am spus ca inseamna acelasi lucru dar de obicei una fara cealalta nu se poate.:ok:
Re: Re: Orgasmul:((( din 19 mai 2007 00:10 de BlueEyes
Pentru orgasmul in cuplu, nu ezita sa folosesti un vibrator. Fetele trebuie sa-si convinga "barbatii" sa-l accepte! In preludiu, vibratorul este ideal si fetele cunosc stari de excitare maxime (puteti incerca Conul Placerilor). In timpul actului ...
Pagina 671 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |