Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 17 apr 2007 01:19 de mya

Atotcunoscatorule, slow down cu excesele astea de zel. Nu trebuie sa-ti faci o prietena din grupul social din care faci parte, nu e o regula, se poate ivi de oriunde o ocazie. Daca sentimentele nu reprezinta nimic pentru tine, nu inseamna ca ele ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati risca reluarea unei re

din 16 apr 2007 22:32 de BeyondGirl

Ca mi se pare mai normal sa vb la persoana mea, decat la a 3-a, pe care nici macar nu o cunosc. Ai luat-o prea personal, desi nu era cazul!

Limerence (partea I)

din 16 apr 2007 14:08 de ExoticDream

Termenul [b][i]limerence[/i][/b] este definit de psihologul Dorothy Tennov ca fiind o stare cognitiva si emotionala involuntara, in care o persoana simte o puternica dorinta romantica fata de alta persoana, un fel de "a-i pica cineva cu tronc". ...

Re: 100% protejat

din 16 apr 2007 12:12 de Nekunoskuta

Prezervativul protejeaza cam 98% impotriva BTS-urilor si a unei sarcini nedorite. Trebuie doar sa-l folosesti corect.

Re: Ups! Am uitat ...

din 16 apr 2007 12:05 de Nekunoskuta

Depinde...daca trece printr-o situatie mai stresanta care l-a facut sa uite un asemenea amanunt desi pana acum nu a uitat ii amintesc eu si nu ma supar. Oricum, la inceputul relatiei trebuie invatat :D Eu l-am invatat data de cand suntem impreuna ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ati risca reluarea unei relati

din 16 apr 2007 11:08 de Guest

Dar cine ti-a spus ca-i vorba despre tine in a 3-a reluare, ca trebuie sa faci compromisuri/cate compromisuri sa sa mai faci?

Re: Re: Cum fac barbatii ca femeile sa se indragos

din 15 apr 2007 17:57 de Guest

Sa stii ca mi s-a-ntamplat chestia asta, cu banca. Ma rog, termenii, difera putin, adica, eram pe-o banca in Bergen - Norvegia, intr-o pauza, scurta, coborasem pt. un telefon acasa. Doar ca cel cu vrajeala stia, deja, cand e ziua mea. Acum, fara ...

Re: Re: Re: Ati risca reluarea unei relatii inchei

din 15 apr 2007 16:19 de Guest

N-ar trebui sa te surprinda pasivitatea. E ceva, c-ai inteles ca a facut prea multe pt. tine. Dar stii ce, tu pe unde-ai fost cand ea facea destule pt. tine si care-i, totusi motivul, pt. care ao hotarat despartirea, prima si-a doua oara, sau asta ...

Re: Re: Re: O problema...careia nu i-am gasit rasp

din 15 apr 2007 13:54 de lolo

3 ani...........muaaa ce baiat.asta da baiat:P insa de ce iti este frica??daca el te iubeste va fi ok,,trebuie numai sa ai incredere si sa folositi un mijloc de protectie:D

din 15 apr 2007 13:01 de Stranger_to_love

In primul rand : NU SUNT TIMID.Una e sa ai "tupeu" si una e sa stii ce sa zici. Nu vreau neaparat sentimente,dar as vrea cat de cat personalitate.O fatza draguta nu ma incanta cu nimic daca nu are si ceva in cap. In "grupul sau ...

Re: Re: Iertare

din 15 apr 2007 11:45 de JuiceBoy

Adevarat... eu sunt in pozitia acelui baiat, care dupa ce a dat cu picioru`, acu tre sa stea deoparte putin... sa fie foarte intelegator ca nu poate fi inca ca si la inceput, si care trebuie sa lupte din greu pentru increderea ei... Cunosc deci ...

Re: Re: Ati risca reluarea unei relatii incheiate?

din 15 apr 2007 11:42 de JuiceBoy

Eu momentan am reluat a 3`a oara aceeasi relatie, si sincer a fost cu despartire de 8 luni... in timp in care eu mi`am dat seama cat inseamna pt mine, cate a facut si etc. Eu am fost cel care a hotarat despartirea... si acu eu trebuie sa sufar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Lichidul preejaculator contine

din 15 apr 2007 03:25 de ExoticDream

Nu stiu ce zice vecina de la 4, dar regulile pe care le-am citit eu zic asa: * [i]un seminar - doua seminarii[/i] (inclusiv ala de la Socola) * [i]o joaca - doua....[/i] (asta n-are plural!) * [i]prono[/i] - chestia aia unde dai bani si nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Lichidul preejaculator contine

din 14 apr 2007 23:18 de Nekunoskuta

Pe bune! Esti de belea! Citesc de 5 minute posturile tale (de fapt le recitesc pentru ca-mi trebuie cateva minute sa le inteleg) si ma prapadesc de ras!! :lol:

din 14 apr 2007 21:35 de Bockscar

Dar u nu ai un grup de prieteni unde sa fie si niste tipe pe acolo? Cand spun asta cred ca stii la ce ma refer,ca sa iti faci o iubita sau prietena cum vrei sa ii spui trebuie sa fii parte dintr-un grup social presupun. Si nu mai incerca sa ...

din 14 apr 2007 21:27 de Bockscar

Chiar asa de mult sa te chinui? Intr-o relatie mai bine nu trebuie sa fie distractie,sau cel putin sa lesi chestiile ascestea in dulap,si sa traiesti viata din plin? P.S. Sau poate e mintea mea prea tanara......(dar nu prea cred)

Re: Re: Re: Re: Lichidul preejaculator contine spe

din 14 apr 2007 20:09 de lacrimaioara

din pacate nu s-a inselat delok...verificat ca lichidul preejaculator contine spermatoizi care duk la ingreunarea femeii...De ce oare in reguli scrie dupa jocile astea prono ajung foarte multi copii fara motive...iar cuplurile nu stiu de unde s-au ...

Re: Iertare

din 14 apr 2007 15:05 de mya

Tradarea, alaturi de minciuna, sunt greu de iertat pentru mine. Trebuie sa fie aproape "Dumnezeu" pt mine tipul, ca sa ajung sa-l iert. Si chiar daca trec peste respectivul incident, in suflet va urma o urma dureroasa, care ma va face sa fiu ...

Re: Re: Re: Re:O intrebar

din 14 apr 2007 13:23 de stefanoski

Nu !! asta trebuie sa fie secretul tau ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: As vrea si eu o parere

din 13 apr 2007 22:34 de koryna

verdiuc... nu c-as vrea sa te dezamagesc...dar, vezi f bine ca am prieten...dak vrei sa fim amici da... dar sper ca nu te gandesti la altele

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 679 din 1098
«   1 ... 676   677   678   679   680   681   682 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare