Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Se numeste dragoste? din 4 apr 2007 16:18 de ExoticDream
Ti-e teama sa te atasezi nu numai trup, ci si suflet, de o alta fiinta umana? Daca baiatul este OK, simte la fel si merita, de ce nu? Este normal sa-l vrei langa tine, senzatiile de care vorbesti fac parte din partea magica a iubirii, cea care ...
Re: Re: Se numeste dragoste? din 4 apr 2007 15:58 de bebysa
nu...nu e din cauza ca am facut sex cu el:lol:si nu il idolatrizez...doar ca e prima data cand ii simt lipsa unei persoane atunci cand nu e langa mine(in sensul de iubit).si ma simt oarecum ciudat...nu stiu daca trebuie sa fie asa...e un sentiment ...
Re: M-am indragostit, desi iubesc pe altul... din 4 apr 2007 12:17 de Guest
Pentru mine, nu-i acelasi lucru. Dar, nici nu ma pot indragosti de altul, in vreme ce-l iubesc pe unul. Simplu fapt ca ai marturisit pe forum e echivalent cu o confesiune publica. De unde stii ca printre forumisti nu se afla si cei 2? Cel pe care-l ...
Re: Acte pt cununie??? din 3 apr 2007 14:30 de ExoticDream
Daca va intereseaza si cununie la biserica, aveti nevoie de certificatul de casatorie civila si adeverinta de botez (in cazul in care una din parti nu face parte din parohia unde va avea loc cununia).
Trebuie sa stiti ca exista perioade in ...
Re: Re: acte pt cununie??? din 3 apr 2007 13:36 de kale
multumesc frumos pt raspuns
Re: acte pt cununie??? din 3 apr 2007 13:11 de Nekunoskuta
Actele de identitate (original si copie), certificatele de nastere (original si copie), certificatele medicale prenuptiale care trebuie sa contina mentiunea expresa ca cel in cauza se poate casatori si care sunt valabile 14 zile de la data emiterii ...
Re: Re: Re: Greutatea :D din 2 apr 2007 09:00 de ...
inaltimea si greutatea nu sunt relevante, poti sa arati bine la 1.80 si 80, sau poti sa arati ca o galusca.
asa vin si eu si spun, am 1.83 si 118kg...oare arat bine?:lol: majoritatea poate ar zice nu, crezand ca am o greutate prea mare, dar daca as ...
Re: Greutatea :D din 1 apr 2007 00:10 de BeyondGirl
Esti complexat pentru ca ti-au spus altii sau mai exact altele? :D Important e cum te simti tu cu tine si daca ii placi cui trebuie sa-i placi ;)
Re: Re: probleme cu erectia prima oara din 31 mar 2007 23:11 de pump
Ok.Am bagat la cap. :)
daca mai va vine vro idee, astept :D
mersi
Re: Re: Muzica - balsam sau poluare a sufletului? din 31 mar 2007 14:55 de ExoticDream
Vangelis la orice ora din zi si din noapte si la orica scara a intensitatii sentimentelor, ATB si Cafe del Mar la nivelul imediat inferior, muzica clasica precum o infasuratoare (anvelopa - prietenii stiu de ce!), ceva oldies (muzica italieneasca ...
Re: Ce spuneti...baieti? din 30 mar 2007 19:36 de stefanoski
Nu-mi fac astfel de planuri. Toate se intampla atunci cand trebuie sa se intample :rolleyes:
Re: Re: Re: Virgina(ă) pana la casatorie ?!?! din 30 mar 2007 18:53 de carrie
chiar daca au fost persoane care nu au raspuns, ideea principala este ca majoritatea (fie ca sunt de acord cu sexul cu sau fara prea multe sentimente, ca mine, sau leaga sexul doar de iubire, ca exotic) considera aceasta idee este mult exagerata, ...
Re: Este civilizat sa refuzi un cadou? din 30 mar 2007 18:17 de verdiuc
Am facut asemenea cadouri, si persoana le-a primit desi nu insemnam nimic pentru ea.
Eu intr-o relatie cu o fata, sau o tentativa de asa ceva, fac cadouri in functie de implicare.Daca nu ma implic, nu fac nici un cadou. Au fost putine acele ocazii ...
Re: probleme cu erectia prima oara din 30 mar 2007 16:12 de DarkAngel
Pai la varsta ta nu cred ca ai cum sa ai probleme de alta natura decat cele provocate de emotii si stres mai ales daca zici ca e prima oara...Calmeaza-te nu te grabi si ai incredere in prietena ta ca iti va arata ce si cum trebuie... in mod normal ...
Re: Virgina(ă) pana la casatorie ?!?! din 30 mar 2007 11:07 de stefanoski
Chestia cu "fata mare la altar" m-i se pare de-a dreptul o prostie. de ce sa se pastreze pentru un singur barbat ? Adica barbatul are voie sa-si piarda virginitatea inainte de casatorie, iar femeia trebuie sa astepte. Nu e bine !!
Re: M-am indragostit, desi iubesc pe altul... din 30 mar 2007 09:41 de Bockscar
Cred ca ai avut un crush cu "acel coleg beat" si inca mai ai,dar il iubesti pe prietenul tau enorm.Din cauza asta te simti vinovata si nu vrei sa ii marturiesti ceea ce ai facut.Ti-a ramas pe constiinta chestia asta,si s-ar putea ca de fiecare ...
Re: Prietena mea nu mai este atrasa de mine ca ina din 30 mar 2007 09:35 de Bockscar
In primul rand nu te mai iubeste daca nu mai e atrasa de tine,sau poate nici nu te-a iubit.Ca sa o atragi ca la inceput,incearca vrajeli de genul : comportate cum erai in prima zi cand v-ati intalnit,cand v-ati sarutat etc,dupa aceea ziua ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa ma port cu ea? din 29 mar 2007 21:08 de Guest
Este una dintre cele mai tembele intrebari, pe care le-am citit pe forumuri, si nu, doar, o singura data. Prin asta vreau sa spun ca am citit o gramada de intrebari, fara noima, in context - "o iubesc foarte mult, stiu ca si eu ma iubeste, nu stiu ...
Re: Memento mori din 28 mar 2007 21:12 de Guest
Da. Si de-abia astept sa-mi stearga cuplul valentine-exotic, si acest mesaj. Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Sunt heterosexuala, nu sunt internata-n spital, nu ma numesc printesa Diana, nici, Cream(Claudia Pavel), nici, ...
Re: mi-a intarziat din 28 mar 2007 13:33 de ExcuseMe
Sexul neprotejat, chiar si fara ejaculare nu exclude aparitia unei sarcini. Metoda coitului intrerupt are eficienta de sub 80%. Deci statistic, o data din 5 d-astea nu conteaza daca a ejaculat sau nu.. Folositi prezervativul!
Pagina 682 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |