Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: help.pls. din 23 mar 2007 21:21 de mya
Virtual, ma tem ca vei vedea doar ... scrisul. Dar hai sa-ti fac pe plac, sa ne aratam farmecele in fata monsieur-ului:
In primul rand, la doar 15 ani, nu mi se pare o problema colosala, cum o expui tu, este doar un mic impediement amplificat de ...
Re: Re: Re: help.pls. din 23 mar 2007 19:04 de Pasaroi_Cuminte
ok ai marimea A la bust , tie iti trebuie un baiat de 1.70 m.
Prin cercul tau ai baieti de 1.70 ?
Machiza-te (dar nu strident) parul sa fie in bucle, imbraca-te in culori pastelate, zambeste tot timpul.
Daca iti place un tip , flirteaza cu el ...
Re: Re: Baietii timizi si viziunea fetelor despre din 23 mar 2007 18:48 de Nekunoskuta
Mie una imi place sa fiu cucerita, sa-l simt ca se straduieste sa ma atraga langa el, imi place "jocul", flirtul nevinovat de inceput care devine din ce in ce mai "vinovat". Nu am cunoscut baieti timizi (sau poate, involuntar, m-am ferit de ei) ...
Re: Definitia iubiirii -iubirea prin prisma suflet din 23 mar 2007 18:48 de verdiuc
Iubirea e atunci cand iti fug gandurile numai la ea,cand ai face orice lucru pentru ea,cand tremuri numai la gandul ca nu vei fi cu ea pana la sfarsitul vietii.
Re: help.pls. din 23 mar 2007 17:40 de Pasaroi_Cuminte
Pai cum arati ( descriere fizica)
Cum sa fac sa fiu bagata in seama de baieti? din 23 mar 2007 17:34 de mamaia
imi pun des problema ca nu ma pe nimeni la 15ani toate prietenele mele au boyfriend.cum sa fac sa ma bage cineva in seama? sa-mi propuna intilnire? cum trebuie sa ma port?
Definitia iubiirii -iubirea prin prisma sufletului din 23 mar 2007 15:36 de mya
Propun un exercitiu de imaginatie, creativitate, gandire, in care toata lumea este invitata sa-si manifeste o parere. Nu trebuie sa fii Einstein sau Eminescu, pentru a avea o viziune asupra iubirii, si oricare ar fii ea, este binevenita, citita si ...
Re: Re: Re: Iesire in oras, in 2, cine plateste? din 23 mar 2007 14:06 de Pasaroi_Cuminte
perfect Adevarat.
Iar daca este un barbat adevarat ( nu "fatalau" :lol: sau papusa masculina ) n-ar trebui sa te lase sa platesti ci ar trebui sa insiste sa plateasca el
Dar totusi in acesta situatie deja exista "ceva incomod".
perfect ...
Re: Re: Re: Lipsa atentiei partenerului din 23 mar 2007 13:53 de dazza
bebysa,te contrazic aici.
Bine ar fi sa fie asa...Sa avem solutia in tot momentul pt a nu lasa flacara sa scada.
Dar,daca ma raportez la momentul in care traim acum...as zice ca nu mai merge asa.
Monotonia loveste orice relatie,dupa un ...
Re: Iesire in oras, in 2, cine plateste? din 23 mar 2007 13:49 de ExoticDream
In general, cand vine vorba de chestiuni materiale, eu sunt de principiul ca fiecare sa-si plateasca partea, este cel mai bine asa, nu se creeaza nici un fel de obligatii, fie ca te intalnesti cu prieteni, colegi, rude bla bla bla. Cand vine ...
Re: Re: Baietii timizi si viziunea fetelor despre din 23 mar 2007 13:42 de dazza
Si ai mei :love:
Re: Baietii timizi si viziunea fetelor despre ei din 23 mar 2007 13:34 de ExoticDream
Intre baiatul (relativ) timid si tupeistul care isi da importanta in fel si chip, prefer timidul, dar cu conditia ca dedesubt sa nu se ascunda lipsa de ambitie, slabiciunea de care se vorbea aici. Timiditatea poate fi doar o faza in maturizare, ...
Re: Re: Lipsa atentiei partenerului din 23 mar 2007 13:11 de bebysa
Pe langa comunicare,in primul rand cred ca nu ar trebui sa se ajunga la asta.Daca e iubire intr-adevar ar trebuie sa puneti lemne pe foc cat timp e inca aprins,daca puneti atunci cand jarul e aproape stins se va aprinde cam greu focul,si daca puneti ...
Re: Re: Re: Iesire in oras, in 2, cine plateste? din 23 mar 2007 13:08 de bebysa
:ok::ok::ok:bine punctat.Sunt intru totul de acord cu tine;)
Re: Re: De ce au nevoie femeile de barbati? din 23 mar 2007 13:01 de bebysa
iar ii dau dreptate Nekunoskutei.Sunt foarte de acord cu ce spune.Avem nevoie de barbati ca sa ne completam(amintiti-va ca noua ne lipseste ceva si ei au ceva in plus),trebuie sa fim acel tot,acea pereche primordiala.
Re: Lipsa atentiei partenerului din 23 mar 2007 12:54 de Nekunoskuta
Nu inseamna nimic, nu trebuie sa presupui atat timp cat ai o gura sa vorbesti. Comunicarea face totul, e simplu sa-l intrebi " ce se intampla" si daca sunteti "educati" pe parcursul relatiei sa va vorbiti si sa va spuneti orice vei afla raspunsul ...
Re: Iubirea invinge orice ?!? din 23 mar 2007 12:52 de Nekunoskuta
Iubirea nu invinge orice, poate doar sa ajute dar trebuie sa existe intelegere si ajutor si din partea partenerilor. Degeaba zic eu: "totul va fi bine, il iubesc si iubirea invinge orice" daca el vine seara de seara tarziu, cu miros de parfum de ...
Re: Baietii timizi si viziunea fetelor despre ei din 23 mar 2007 12:45 de Nekunoskuta
Sa nu amestecam barbatii timizi cu cei slabi! Daca e timid nu inseamna ca trebuie impins de la spate, acela e un barbat fara ambitie.
Mie una nu-mi plac timizii pentru ca pentru inceput trebuie sa ma cucereasca si cum o va face daca e timid? ...
Re: Re: Iesire in oras, in 2, cine plateste? din 23 mar 2007 12:39 de Nekunoskuta
Concluzia: obligatie! ;)
Trecand peste asta...depinde de relatia dintre cei doi. La primele intalniri mie ca fata mi-ar place sa plateasca el desi ma ofer sa-mi platesc partea. Acum vine alta faza: daca el accepta sa-mi platesc partea nu ma ...
Re: Nunta la minut!!! din 23 mar 2007 12:29 de Nekunoskuta
In primul rand cred ca este ceva putred la mijloc din moment ce nu te poti casatori civil decat dupa ce trec 10 zile de la depunerea actelor. Deci....ori fac totul "la misto" la cununia civila (dar apoi nu inteleg de ce ii cununa preotul) ori ...
Pagina 685 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
59 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |