Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Iesire in oras, in 2, cine plateste? din 23 mar 2007 11:36 de verdiuc
Din punctul meu de vedere,cei doi trebuie sa isi plateasca partea.Baiatul va fi doar cel care,in fata chelnerului,va plati.
Momentul mai dificil este la prima intalnire cand baiatul trebuie in mod evident sa plateasca.Aceasta se poate intampla ...
Iesire in oras, in 2, cine plateste? din 23 mar 2007 09:57 de mya
Am constatat nenumarate tipuri de mentalitati la aceasta intrebare, ca raspuns. Cum considerati de cuviinta ca trebuie sa se efectueze plata, cand doua persoane (cuplu, urmeaza a fi cuplu etc) ies in oras?
1) unii sunt de parere ca trebuie sa se ...
Re: Nunta la minut!!! din 23 mar 2007 03:50 de dazza
ExoticoDream,am vazut si eu emisiunea de vreo 2 ori.
Tin minte ca odata una a luat lumanarile pt biserica de la pompe funebre :lol:,de alta culoare,roz si bleu..in loc de albe :lol: Cica era graba mare.
Pe urma,mi se pare ridicol show`ul.Fuge ...
Nunta la minut!!! din 23 mar 2007 02:06 de ExoticDream
Noi discutam aici de organizarea unui nunti pe parcursul unui an intreg, dar ce parere aveti de acel reality-show de la Prima TV, [b]"Nunta in 48 de ore"[/b], care va pune la dispozitie 10000 de lei (noi) si 48 de ore pentru a pune la punct toate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ca din 22 mar 2007 19:02 de ExoticDream
Se poate incerca eventual cu AutoCADul.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Casatoria...ca din 22 mar 2007 18:54 de ExoticDream
2-4 saptamani mi se par un timp prea scurt. Tinuta ti-o alegi din timp pentru ca gusturile nu se schimba de azi pe maine in materie de asa ceva, stii de la inceput daca vrei rochie alba, lunga, cu trena sau fara, pentru restaurant si eventual ...
Re: Audienta la ingeri din 22 mar 2007 16:50 de ExoticDream
"Multumesc" pentru ceea ce se ghiceste in spatele cuvintelor, esti amuzant ca de obicei (sau... "amuzant"?!?)!
By the way: n-ai sa vezi! :devil::devil::devil:
Exact ce spuneam la btw!!! ;););)
Re: Audienta la ingeri din 22 mar 2007 16:02 de Pasaroi_Cuminte
Ca sa vezi o sfanta trebuie sa-ti speli pacatele :cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Casato din 22 mar 2007 11:54 de Pasaroi_Cuminte
e si asta o metoda de a stoca banii in afara de banci :lol:
btw :diamantul sinterizat e 80.000 euro
Vorba aceea :
".....o comoara in adancuri infundata
Un sirag de piatra rara pe mosie revarsata"
spunea cineva din trecut demult
Stai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Casatoria. din 22 mar 2007 11:33 de dazza
Crede`ma ca nu e diamant de kkt.E de prima calitate.Luat din Spania cu cateva sute de euro.E f micut, si a costat o caruta de bani.
Daca citeai pana la capat fraza,intelegeai altceva.Sau trebuia sa`ti desenez?
Nu ne ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Casatoria...ca din 22 mar 2007 10:25 de Pasaroi_Cuminte
E un drum in viata ce duce catre o piata
Diamant Sinterizat ? apropo de cate grame inelul ?
hmm daca tu ai maturitate si gandesti ca la 17 ani iti poti da seama , well mai gandeste odata (dar adanc
de tot )
Aha deci va inchiriati ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Casatoria...cand s din 22 mar 2007 09:50 de Nekunoskuta
Exotic, cat de "din timp" crezi ca poti lua/comanda rochia si costumul? Asta se face cu 2-4 saptamani inainte tocmai pentru a evita eventualele regerete cand vezi ceva mai frumos si pentru a evita ca nu cumva inainte de nunta sa nu-ti mai vina (cel ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Casatoria...cand si de din 22 mar 2007 01:26 de dazza
Exotic,notele nu le`am avut sub nici o forma de trecere.Au fost dintre cele mai bune.
Eu am reusit sa le impac pe amandoua si sunt f multumita de cum au decurs lucrurile pana acum.
Ma pufneste rasul...stii de ce...:~*
Vorbesti de un inel ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Casatoria...cand si de ce? din 21 mar 2007 21:01 de ExoticDream
Cu asta am fost de acord de la inceput, aranjam din timp (un an sau cat este necesar) ceea ce trebuie ca sa nu avem surprize.
Sigur ca anumite prioritati se schimba, dar n-o sa ne gandim non stop la nunta! Mobila poate nu o schimbam, dar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai buna priet din 21 mar 2007 18:47 de Anca28
Incerc sa o aduc pe calea cea de buna inca de cand ne-am cunoscut.Ea e o fire mai rebela si mai copilaroasa...si de cele mai multe ori eu sunt cu cea cu picioarele pe pamant pentru ca ea e in aer..si am senzatia ca acolo va ramane.M-am obisnuit ...
Re: Re: Re: Re: Re: Casatoria...cand si de ce? din 21 mar 2007 17:57 de Nekunoskuta
Ooooooooooo...nu spune nimeni sa stai 7 ore pe zi, 365 de zile cu nasul in planuri si meniuri. Acest "an" se refera in special la lucrurile care trebuie planificate atat de devreme si pur si simplu la ideea de nunta. Daca stii ca "anul viitor pe ...
Re: Re: Re: Re: Casatoria...cand si de ce? din 21 mar 2007 16:50 de ExoticDream
Citeste cu atentie: am scris ca [i]"se aranjeaza din timp inchirierea salii si eventual tinuta"[/i], stiu ca planificarea locatiei este necesara cu luni de zile inainte, ma gandeam doar ca "muzica" nu trebuie sa fie obligatoriu cine stie ce ...
Re: Casatoriti, dar locuind cu rudele din 21 mar 2007 11:33 de YLoveCamelia
evident. ar trebui sa existe casatorie in secret in situatia in care nu pot sa se separe de familie sau sa nu existe deloc vorba de casatorie.
e ca si cum ai spune "branza" atunci cand ti se face o poza in loc sa spui "cheese".
Re: Re: Re: Casatoria...cand si de ce? din 21 mar 2007 10:06 de dazza
[b]Si eu prefer lucrurile spontane,dar ca sa iasa bine,ai nevoie de mai mult.Graba...strica treaba..si o casatorie...nu e totusi un drum la piata.
Iar in privinta inelului,nu vreau sub nici o forma ceva simbolic.
Eu am primit ca inel de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai buna prietena. din 21 mar 2007 02:46 de ExoticDream
Nu trebuie sa te debarasezi de ea, este posibil ca prietena ta sa treaca printr-o perioada mai dificila, sa aiba necazuri, iar reactia ei sa fie doar o incercare de a-si masca slabiciunea, de aceea am spus sa fii tu cea intelegatoare, sa incerci ...
Pagina 686 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
24 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |