Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Alcoolul si parinti.. din 12 mar 2007 18:56 de Nekunoskuta
Ok, eu din vorbele tale inteleg faptul ca nu ti se pare deloc ciudat sa bei peste masura.
Femeile alea care isi accepta barbatul betiv sunt niste mari TAMPITE. Asta in cazul in care exista astfel de femei (ma refer la oras, nu la tara, avand ...
Re: Re: #De Ce Se Strica O Relatie ?? din 12 mar 2007 18:13 de LonelyGirl
Uneori ma mir de tine si de stilul de gandire pe care-l adopti.MISOGIN iti scrie in frunte la partile astea.Din punctul meu de vedere voi, baietii, va credeti super vedete.Fetele sunt mult mai sentimentale si mai sensibile decat baietii.Nu stiu ...
Re: Re: #De Ce Se Strica O Relatie ?? din 12 mar 2007 18:02 de mya
Vai, a grait misoginul din monsieur Verdiuc. Excuze-moi, mon cher. Permite-mi (sau nu tin mortis, imi iau singura permisiunea) de a te corecta. O relatie se poate strica la fel de bine si din pricina unui baiat, nu mai eticheta fetele ca niste ...
Re: #De Ce Se Strica O Relatie ?? din 12 mar 2007 07:54 de verdiuc
Se strica pentru ca fetele din ziua de azi si-au luat lumea in cap si se cred super-vedete.
De fapt,este vorba de cerere si oferta. Din moment ce ele sunt atat de ofertate,ele ajung sa aiba tot felul de mofturi,ajungand la ceva de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ce suma de bani din 11 mar 2007 09:48 de Bursucu
asta e drept...sunt de aceeasi parere!:lol:
Re: rani proaspete din 10 mar 2007 22:05 de stefanoski
Astfel de rani se vindeca in timp. Chiar tu ai spus : nimeni si nimic nu te va face sa uiti. Nu poti sterge 2 ani cu buretele si tu o stii mai bine decat mine. Atatea amintiri frumoase vor ramane in mintea ta foarte mult timp.
Nu face greseala ...
Re: Prea timida? din 10 mar 2007 03:44 de Bursucu
FI TU INSUSI SI NU TE MAI LASA COMPLEXATE DE PERS DIN JUR...UNEORI E BINE SA LE IGNORI...
Re: Re: Re: M-am indragostit, desi iubesc pe altul din 10 mar 2007 03:19 de Bursucu
marturiseste-i inainte sa afle din alte surse...a fost doar o scapare..am inteles dar daca chiar zici ca iti iubesti prietenul dc ai facut-o?ai cedat unor avansuri din partea unui am care era baut si poate el a obtinut ceea ce vroia atunci de la ...
Re: Sex la 17 ani - prea devreme? din 10 mar 2007 02:52 de Bursucu
lasa-ti parintii in pace si urmeaza calea ta nu-i lasa sa te conduca si sa hotarasca ei pt tine.e viata ta si faci ce vrei cu ea.nu trebuie sa traiesti cu teama asta de parinti,ignora tot si urmeaza-ti inima.nu lasa pe nimeni sa se amestece in ...
Re: O seara romantica de sex nebun fara protectie? din 9 mar 2007 12:33 de okidoki
Sinucide-te ! Si ai scapat desarcina si de cearta parintilor!
Re: Re: Re: Re: o fost sau nu o fost virgina? din 9 mar 2007 12:26 de Okidoki
Frate, ai spus ca a intrat greu ... deci putea fi virgina...
Cu o virgina te chinui cam cel putin 15 minute/juma de ora pana cand intra :)
Dar totusi a zis ca gigi ala de la inainte a incercat-o :) Asa fac multe am avut una care ma futea la ...
Re: Cum sa ma port cu ea? din 8 mar 2007 20:47 de Snake
Sincer nu sunt adeptul relatilor lungi insa ar fi bine sa te gandesti inainte sa faci ceva:
1 pune-ti intrebarea dak o mai iubesti si nu cumva vrei sa ai o alta prietena
2 dak inca mai ti la ea ar fi bine sa incepeti sa vorbiti mai mult mai ales ...
Re: Re: Re: 8 martie! din 8 mar 2007 15:38 de Nekunoskuta
Sa fiti fericite fetelor, sa nu uitati sa fiti mandre ca sunteti femei, sa nu uitati ca aveti un cuvant de spus pe lumea asta, sa nu uitati ca nimeni nu are voie sa va faca sa va simtiti prost ca sunteti "sexul slab".
Sa aveti puterea sa spuneti ...
Re: dilema/problem din 8 mar 2007 14:14 de LonelyGirl
De unde stie?Nici prezervativul nu te protejeaza 100% de sarcina asa ca ce sa mai vorbim de sanseel care sunt sa ramai insarcinata daca nu il folositi.
Asta e o adevarata inconstienta!fa ce vrei si cum crezi dar tu vei suporta consecintele unei ...
O seara romantica de sex nebun fara protectie? din 8 mar 2007 13:00 de mimi
am un prieten de ceva timp...si ne gandeam/vorbeam cum am petrece noi o seara romantica...de sex nebun.
si suntem pe aceeasi unda, numai ca este o problema. eu nu iau anticonceptionale, iar el nu suporta prezervativul si ca nu o sa simt nimic cu ...
Re: ce se afla sub apendice?? din 7 mar 2007 12:16 de stefanoski
Doctorul trebuie sa-ti puna un diagnostic ! Nu noi :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ce suma de bani ati din 6 mar 2007 21:38 de the_gogu
da` de ce trebuie sa le dam noi bani fetelor pentru sex, sa ne dea si ele noua ca si ele se simt satisfacute nu?:p:p:p:D:D:D:lol::lol::lol:
Re: Nu stiu cum sa o cuceresc!! Help pls! din 6 mar 2007 19:11 de Nekunoskuta
Deci...eu azi am ajuns la o concluzie: atunci cand vrei ceva[b]CU ADEVARAT[/b] poti sa-l spui fara probleme. Asa se intampla cu "Te iubesc", cu "Vrei sa fii sotia mea?" cu "Da, vreau sa fiu sotia ta"...cu multe alte decizii si lucruri care trebuie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 mar 2007 17:06 de Stranger_to_love
Aceste persoane au avut prima relatie la 22+ ani?
Alta intrebare: cunoasteti personal pe cineva in situatia mea?
Daca da cum s-a intamplat sa-si cunoasca prima prietena?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 mar 2007 15:56 de ExoticDream
Nu, in general sunt atenta si, inainte de a raspunde, citesc posturile anterioare. Eu ma refeream la tine, manele si distanta dintre tine si posibila iubita. Ai scris mai devreme ca nu vrei manele si distanta mare, eu am vorbit de ...
Pagina 689 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |