Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

De ce intra atat de usor?

din 18 mar 2007 00:01 de mitica88

ultima oara cand am facut sex cu ea parca nu a mai fost aceasi senzatie din alte dati..ea zice k nu mai simtea asa bn penisu meu...si penisu meu a intrat f usor in vaginu ei...o fi de la prea multa lubrifiere? i s-a largit vaginu? sau care e cauza? ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #D

din 17 mar 2007 13:47 de ExoticDream

Nici una nu-ti scapa, monsieur Verdiuc! :D:D:D P.S.1. Varianta corecta este "open minded", insa "detalii in plus" suna a pleonasm, OK? In plus, "O tempora, omores" este de fapt "O tempora, o mores".... P.S.2. Reglarile de conturi nu-si au ...

Re: Re: ce riscuri sunt?

din 17 mar 2007 13:17 de mimi

zilele cele mai fertile sunt calculate incepand cu prima zi de ciclu menstrual...zilele 12,13,14...este adevarat ca nu trebuie intretinute relatii in zilele acestea?

Re: Re: Virgina.....la 20 de ani

din 17 mar 2007 11:04 de lolita

O sa caut alta planeta, dak tu spui k pt noi nu este loc. Nu am zis k nu am fost agatata si nu am avut prieten, doar k nu mi-am inc viatza sexuala. acum sunt intr-o relatie si cred k el este "alesul". si apropo.....eu am fost cea care l-am ...

Re: Re: Re: ...

din 17 mar 2007 07:20 de mya

Romeo si Julieta, ce sa mai incolo si incoace, cand erau la capitolul reproducere! :~*:D:x

Re: Rani proaspete

din 17 mar 2007 02:33 de ExoticDream

Daca a pus distractia lui inaintea iubirii, atunci nu merita sa fie langa tine, ratiunea iti spune asta si ai un punct pozitiv in calea catre vindecare. Dupa parerea mea, in momentul in care intervine o despartire, doi sunt factorii esentiali: ...

Re: Re: ...

din 17 mar 2007 01:31 de ExoticDream

Trebuie sa recunoastem ca melodia de mai sus este extrem de.... romantica.... nu te duce cu gandul la cavaleri medievali si printese delicate? :x:x:x

La ce se refera compatibilitatea intr-o relatie?

din 17 mar 2007 00:33 de mya

Compatibilitatea intre parteneri, un subiect despre care se poate discuta la infinit. O tema ce a nascut polemici, din multe puncte de vedere inca neinteleasa. Ce intelegeti prin compatibilitate intre doua persoane intr-o relatie? Trebuie sa fie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O intrebare

din 16 mar 2007 15:18 de tot yo

frumos rasp. mersi:rolleyes: si in legatura cu teama de parinti, ma tem..pt ca intre mine si parintii mei e o stransa legatura.imi ofera multe si le place sa fiu deschisa., dar problema e ca eu nu as putea sa le zic ca m-am culcat cu un baiat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: O intrebare

din 16 mar 2007 10:58 de stefanoski

pai bine mai, si la 18 ani te mai temi de parinti ? Oricum, nu trebuie sa afle. Cine sa le spuna ? Nu trebuie sa stiti decat tu si cu baiatul respectiv, si da !! trebuie sa fie unul pentru care simti mai mult decat atractie fizica si in care poti ...

Re: Re: Bancuri

din 15 mar 2007 15:08 de bebysa

Pe vremea lui Ceausescu, burlacii trebuiau sa plateasca tribut pana la 25 de ani. Un tip era foarte sucarit deoarece era impotent si s-a hotarat sa ii trimita scrisoare lui Ceausescu: "Ma numesc Ion Caciula, om al muncii fara scula. De ce trebuie sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: #De Ce Se Strica O Relatie

din 15 mar 2007 13:41 de LonelyGirl

Din punctul meu de vedere, astea sunt mai degraba calitatile pe care trebuie sa le aiba femeia ideala. O fata de treaba e o persoana pe care te poti baza, o persoana sincera care iti va spune o parere sincera, care iti va da un sfat bun nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 15 mar 2007 13:35 de LonelyGirl

De ce sa te schimbi?Daca-ti place cum esti ramai asa.Nu trebuie sa ne placa noua ;) Nu ti-a cerut nimeni sa te schimbi ci doar sa incerci sa intelegi si "perspectivele" celorlalti.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 15 mar 2007 09:31 de verdiuc

Nu atac deloc,aici este vorba doar de revenirea la realitate. Realitatea presupune si aplicarea principiului actiunii si reactiunii,si nu acelui a "sacului de box",ca in trecut.Acum privim lucrurile cum trebuie,ca niste baieti obiectivi ce ...

Pumnalul din intregul uman

din 15 mar 2007 02:07 de mya

M-as tari din incetitudine in haosul inimii zburdalnice si voioase, doar de-as putea ... Sau de-as mai vrea! Imi pastrez multe dintre credinte ce nu-mi sunt zdruncinate, si puternic sustinute, cu voce matura, si infatisare puerila. Asa si trebuie sa ...

Re: Re: Re: Re: #De Ce Se Strica O Relatie ??

din 13 mar 2007 21:03 de bebysa

te contrazic.Nu ai ce sa alegi pentru ca nu stii sa cauti.Mya are dreptate,generalizezi prea mult.Ok daca vrei ceva bun trebuie sa astepti pentru ca nu totul vine pe tava.Evident tu ai facut niste alegeri gresite care te-au dezamagit dar nu trebuie ...

Re: Re: Re: #De Ce Se Strica O Relatie ??

din 13 mar 2007 18:30 de verdiuc

Ei,uite aici un punct de vedere matur.Astfel de replici sunt pe cele care trebuie sa le primesc. Accept in totalitate cele scrise de tine,LonelyGirl! Pe de alta parte: generalizez,pentru ca asta vad! Este un forum,si fiecare isi da cu parerea. ...

Mi-as incepe viata sexuala, dar.....

din 13 mar 2007 00:44 de tot yo

oare toti au trecut prin perioada prin care trec eu?! adica perioada in care poti avea relatii sexuale si din mai multe motive nu poti incepe inca asa ceva: 1. parintii(ce o sa zica, sau mai bine spus ei trebuie sa afle sau nu, iar daca afla ce ...

Re: Re: Re: Inteligenta: femeie vs barbat

din 12 mar 2007 20:51 de YLoveCamelia

nu incerc sa fiu rau. pe masura ce expui din ideile tale ne dam ca si barbati ca tu esti femeie si in acelasi timp bagam mana in foc ca n ai mintit deloc pe acolo prin profilul tau. ne crezi ?

Re: Re: Re: Re: Alcoolul si parinti..

din 12 mar 2007 19:13 de VladX

nope is baiat de orash..si lucrez in constructii ( ca inginer ).. aicea se castiga binisor ( cam 10 iarna..15-20 vara ) ... iar fetele astea care ma accepta .. se gandesc la faptul ca omul cand e beat/ametit are "buzunaru" mai deschis ... dar na eu ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 688 din 1098
«   1 ... 685   686   687   688   689   690   691 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare