Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Fete mari,baieti mici din 2 mar 2007 19:52 de the_gogu
depinde, daca ai bani, daca le minti in legatura cu varsta(mie mia mers chiar foarte mult,avantajat si de faptul ca sunt inalt), rar gasesti fete cuminti, nu pentru ca ar fi extrem de rare(sunt rare dar nu chiar cum zic altii), nu le cunosti pt. ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu am din 2 mar 2007 18:20 de Stranger_to_love
Acum pe bune: sa fie macar din acelasi oras si sa nu asculte manele.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu am avut din 2 mar 2007 18:07 de ExoticDream
Cand ai spus ca esti pretentios, eu am inteles ca vrei o fata cu anumite calitati, nu cu domiciliul intr-o zona de raza nu mai mare decat....! Come on! Nu-ti convine nici daca trebuie sa iei un autobuz pana la ea?!? Daca ti-ai dori sincer sa fii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avantaj ea! din 2 mar 2007 17:51 de ExoticDream
My God...... tu chiar o bati, nu te joci! Presupunand prin absurd ca scapa cu viata si ea, si copilul, daca in urma tratamentului aplicat ala micu' se naste cu oarece malformatii, cum te vei simti?
O fi bataia rupta din rai, dar nu rezolva ...
Re: Re: Re: Re: Re: Avantaj ea! din 2 mar 2007 07:49 de SORIN28
Care copil? Ce instanta? N-a facut avort? Ahhh, a scapat nenorocita.
Normal ca despre asta discutam...parca :-`
Dohh, normal ca daca am batut-o nici o instanta nu-mi va acorda custodia copilului numai ca....atunci cand se va ajunge la asta ...
Re: Re: Re: Sunteti multumiti de drumul ales? din 2 mar 2007 00:12 de za'one
...mai mult cu acel "concept" numit [i]open minded[/i].
Exact! Influenta este reciproca... Eu criticam deciziie luate de unul singur, iar tu-mi dai ca exemplu o decizie care este luata [b]in doi[/b]...
Repet: [b]consens[/b], nu "fac asa pt ca ...
Aburi din 1 mar 2007 22:03 de camelot
Vad prin lentile o lume altfel,care imi da incredere. Orbului i s-a adus lumina,si Doamne!,cate face omul cu ochii sai...Beau o bere "Bavaria",de data asta fara lentile,caci ma pregatesc de un dus izbavitor.Impart iaurt oamenilor de toate ...
Re: Re: Sunteti multumiti de drumul ales? din 1 mar 2007 12:52 de ExoticDream
Cu toate ca avem o gandire oarecum disciplinata, unii dintre noi dau din cand in cand dovada de infantilism si lipsa de maturitate prin ale lor accese aberante de egoism, incapatanare, refuz de a accepta opinii esential obiective. Probleme cu ...
Re: Ecografia dragostei din 1 mar 2007 11:53 de ...
oamenii au "darul" sa complice mereu treburile...de aceia exista si aceste cercetari si forumuri si zeci de copiii vin se isi varsa amarul aici ca nu sunt in stare sa dezvirgineze o fata.
sexul, un lucru asa normal si simplu a ajuns la rang de ...
Vino iubire ... dar mai stai putin! din 1 mar 2007 08:16 de mya
1 Martie, vreau sa ninga primavaratic! Hai odata! Inecandu-ma in miresemele florilor, o sa fac o schimbare. Can't wait! Soldurile mi se misca nebune in batai rapide ale inimii. Parca-am renascut si trebuie sa alerg, sa-mi incerc pasii si miscarile. ...
Re: Re: Re: Re: Nu am avut niciodata prietena din 28 feb 2007 23:01 de wave
Mai.:-`mi se pare ca esti cam confuz...:`:-`:-`in tot ceai tastat pana acu .......adica ce alte solutii s-ar mai putea gasi la problema ta?....Pai scuza-ma ca-ti zic da mi se pare ca esti prea preocupat de ........:huh: ....traim intr-o lume in ...
Re: Nu ma lasa sa-mi traiesc viata din 28 feb 2007 20:13 de Nekunoskuta
Cum adica ce parere avem? Te duci singura! Trebuie sa inteleaga faptul ca o relatie nu inseamna ca te tine legata de calorifer. Daca se supara...pierderea lui, tu ti-ai exprimat dorinta sa megeti impreuna, el nu a vrut dar ti-a dat voie sa te ...
Re: Re: Re: Re: Re: din 28 feb 2007 19:07 de SORIN28
De ce nu? Oricum nu ai profesat, poate doar ai o idee mai bine formata, atata tot.:ok:
De ce nu? Bataia s-a inventat. Nu vrei sa-l pastrezi chiar daca vreau eu?! Nu-i nimic, iti dau bataita pana faci avort spontan O:)
Re: Re: Re: Nu am avut niciodata prietena din 28 feb 2007 18:24 de Stranger_to_love
Ce spui tu se aplica doar la femeile din Romania.Nemtoaicele nu sunt asa.Stiu din propria experienta.Plus ca nu stiu romancele au asa un aer de fitoase.
Oricum esti amuzant sa crezi ca ai control asupra propriei vieti.
Esti ...
Re: Fete induiosate din 28 feb 2007 18:04 de Mady
[i]nu stiu cu ce fete ai stat sau ai avut de facut,dar sa sti k nu toate sunt asa.De exemplu,eu pun mereu inainte razionalitatea si incerc sa nu ma abandonez sentimentelor,pt k suntem oameni(apa,oase,muschi,sisteme nervoase si asa mai departe) ...
Re: Re: Nu am avut niciodata prietena din 28 feb 2007 17:54 de abel
Eu nu cred deloc in ghinion, noroc, zei si alte rahaturi care ai zice ca va controleaza viata.
Tu esti in centrul universului. Ca doar de aia esti barbat.
Chiar cred ca un barbat e in situatia in care e, din cauza ca el a decis astfel. Daca nu ...
Re: 1 martie si 8 martie din 28 feb 2007 17:26 de ExoticDream
Sa stati voi cu unul care bea 40 de pahare intr-o zi! De gustat poate sa guste un pahar, doua, sau mai bine il stropesc eu, e mai senzual asa.... sange si putere de munca garantate!
:p:p:p
Re: Re: Re: Re: din 28 feb 2007 17:09 de Nekunoskuta
:lol:Imi explici tu mie despre tribunal? Trebuie dovezi intemeiate, foarte intemeiete sa demonstrezi asa ceva, nu doar pentru ca vrea tatal.
Dar eu credeam ca e vorba de nasterea copilului, nu de cresterea si educarea lui. :blink:
Barbati ...
Re: Nu am avut niciodata prietena din 28 feb 2007 11:57 de DarkAngel
Deci fi atent:\
1. Nu ai nici o problema... ii doar o problema de atitudine si de modul de a vedea treaba asta.
2. Trebuie sa-ti schimbi atitudinea si sa incepi sa actionezi (in adevaratul sens al cuvantului)
Ai mentionat ca nu vrei sa seduci o ...
Re: Veteranilor din 28 feb 2007 11:43 de DarkAngel
Mi se pare normal ca posturile off-topic (adica mistourile insultele etc) sa fie sterse.... si poate unii useri ar trebui sa se mai abtina cand e cazul..... :-`
Pagina 691 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |