Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Libertate?

din 26 feb 2007 02:02 de ExoticDream

Oare se simte sufocat de iubirea ta, esti cumva o persoana insistenta, care incearca sa se impuna, sa domine in cadrul relatiei, esti geloasa? Ciudat mi se pare faptul ca tu consideri nevoia lui de spatiu ca fiind justificata si nu te simti ...

Carpe diem. Culege trandafirii cat mai poti!

din 26 feb 2007 01:53 de mya

Daca as putea dilata timpul, sa mi-l alaturi, sa rastorn clepsidra minimala intr-o rascruce de infinte drumuri. Daca m-as transporta, as culege petalele fragilei fiinte, numite omul, din paienjenisuri oculte, as creiona priviri, zambete, as schita ...

Re: Re: Re: Concubinajul

din 26 feb 2007 01:17 de mya

Nu cred ca valoarea sentimentelor ti-o da fastul nuntii in sine, nici banii aruncati pe geam pentru o "nunta ca in povesti" sau pompozitate dusa la extreme. Dar fiecare intelege ce vrede de cuviinta prin "nunta ca-n povesti". Si nu, nu trebuie sa ...

Re: Flatata sau tradata ordinar?

din 25 feb 2007 21:43 de bebysa

casatorie?11 ani?te-a inselat?tu ceri parerea cui?ca majoritatea celor care au raspuns sunt niste pusti sau pustoaice si nu o sa realizeze niciodata prin ce treci tu.Una e sa ai o relatie de 11 ani sa fii si casatorit pe deasupra,si alta e sa ai ...

Re: Tradarea...

din 25 feb 2007 20:50 de bebysa

nu am ce sfat sa iti dau...pur si simplu nu mai incerca sa te impaci cu el oricat de mult l-ai iubi(desi dupa ce ai facut asta ma indoiesc de lucrul asta) nu trebuie sa vrei sa te intorci la el pentru ca barbati exista.nu e unicul.daca l-ai ...

Re: Re: Concubinajul

din 25 feb 2007 20:11 de bebysa

da e adevarat.no comment aici.dar sunt impotriva concubinajului.de ce sa nu te casatoresti?de ce sa nu ai parte de o nunta ca-n povesti si sa stie toata lumea ca voi doi v-ati legat destinele oficial in fata oamenilor si in fata lui Dumnezeu?De ...

Re: Casatoriti, dar locuind cu rudele

din 25 feb 2007 20:03 de bebysa

nu!clar nu!niciodata.decat sa stau cu rudele mele mai bine imi trag un glont in cap.sub nici o forma nu accept asta.Nici macar pana ne cumparam noi un locsor doar al nostru.Clar!nu avem casa nu ne casatorim si punct.se poate face imprumut exista ...

Re: Concubinajul

din 25 feb 2007 19:14 de ExoticDream

Nu am nimic cu persoanele care prefera sa traiasca in concubinaje lungi, in fond o foaie de hartie semnata la Primarie nu schimba multe in relatia dintre doi oameni decat daca au personalitati si caractere slabe si au nevoie de legaturi oficiale ...

din 25 feb 2007 19:05 de ExoticDream

Dupa parerea mea, casatoria ar trebui sa aiba loc dupa ce cuplul si-a rezolvat problema apartamentului, iar eventuala convietuire cu rudele ar reprezenta cel mult o perioada de tranzitie de cateva luni pana cand apartamentul este gata. Nu ma ...

din 25 feb 2007 16:14 de Nekunoskuta

DA!!! Dupa casatorie cred ca cel mai important aspect este casa, un loc numai al lor in care sa locuiasca. Accept locuitul cu parintii/socrii o perioada (pana in...3 ani sa zicem), perioada in care cei doi sa caute o cale pentru a isi cumpara un ...

Re: Re: Re: Re: Pentru masculi

din 25 feb 2007 14:02 de stefanoski

Pai conteaza comportamentul si felul ei de-a fi. foarte mult. Sa fie draguta la fatza ( daca e frumoasa rau, foarte probabil sa fie narcisista ) Si de ce sa nu recunosc, trebuie sa aiba si ceva sani ( nu imensi ) si un fund potrivit si rotunjor ...

Re: Re: Libertate?

din 25 feb 2007 11:09 de Ericiref

Ahm, exact la aspectul asta m-am gandit si eu , ca vorbeste cu toti prietenii lui si el este "altfel" decat ei.Normal ca nu o sa astept cu bratele deschise sa vina inapoi dupa ce se distreaza cu alte fete, dar am avut o discutie despre asta si ...

Re: Cum sa agat o tipa pe strada?

din 25 feb 2007 02:48 de Bursucu

mai da` ce agatat esti...mai ai loc de un carlig?:devil::devil::devil::lol::lol:

Casatoriti, dar locuind cu rudele

din 25 feb 2007 01:56 de mya

Considerati ca dupa o casatorie cuplul trebuie sa se mute intr-un loc doar al lor? Cu ce ochi vedeti convietuirea cu parintii/ socrii/ surorile, cand un cuplu trece de casatorie?

Re: Casatoria...cand si de ce?

din 25 feb 2007 01:45 de mya

Inelul reprezinta o traditie care s-a urmat de-a lungul timpului, momentul prin care oficial se marcheaza logodna, si de la care se poate gandi catre casatorie. Insa, privind dincolo de un simplu obiect, primordiale sunt sentimentele celor ...

Re: Sfaturi pentru frigiditate!

din 25 feb 2007 01:10 de alinpoe

Am un sfat simplu pentru tine care vine chiar din enuntul tau:nu trebuie sa te gandesti in primul rand in timpul sexului ci trebuie sa iti lasi mintea libera(nu e o partida de sah:))sau mai bine zis sa te gandesti doar ca trebuie sa te simti bine ...

Re: Cand spui

din 25 feb 2007 01:01 de mya

Cand esti absolut sigur si constient de existenta unor sentimente puternice fata de el/ea. Cand esti capabil sa-ti asumi responsabilitatea unei asemenea declaratii. Privindu-l/o adanc in ochii, si nu in alta parte, pentru ca ochii sunt oglinda ...

Re: Re: Baietii nu-s buni de nimic!

din 24 feb 2007 20:07 de ExoticDream

Este adevarat ca uneori, indiferent daca esti fata sau baiat, plangi din cauza unei fiinte nenorocite, care si-a batut joc de sentimentele tale (acesta fiind, sa-i zicem, "plansul negativ", de ciuda, de suparare pe tine insati/insuti pentru ca ...

Re: Re: Fete induiosate

din 24 feb 2007 09:03 de bebysa

hey chiar ai dreptate.ca sa gasesti o fata inteligenta trebuie sa cauti si trebuie sa sti sa cauti.nu orice stoarfa de pe strada care lasa o impresie buna cand trece pe langa tine are si ceva in cap.parerea mea e ca ar trebui sa mai caute si sa ...

Re: Baietii nu-s buni de nimic!

din 24 feb 2007 08:57 de bebysa

E adevarat.Nu trebuie sa suferi sau sa versi o lacrima pentru nimeni.Dar gandeste altfel: poate lacrima e varsata din si pentru dragoste si nu pentru un amarat d baiat.Eu asa consider.Si apoi crede-ma ca sunt foarte multi baieti care plang.Am ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 694 din 1098
«   1 ... 691   692   693   694   695   696   697 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare