Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Casatoria...cand si de ce? din 24 feb 2007 02:07 de ExoticDream
La acel subiect se discuta despre schimbarile in personalitate, nu de parteneri. Dupa parerea mea, schimbarile in personalitate se produc... aproape niciodata, iar cele de partener depinzand de la caz la caz, dar daca vorbim de sentimente de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este rusinos sa fi din 24 feb 2007 01:49 de Mady
[i]Din punctul meu de vedere, nu sunt de acord cu tine si cu toti cei care gandesc ca tine.In ziua de azi lumea traieste in curvie fara sa-si dea seama sau(dupa cate ai sp tu) incearca sa ocoleasca adevarul p alte cai mai usoare,mai ...
Re: Re: Re: Prea timida? din 24 feb 2007 00:18 de Mady
[b]sti...nu toate persoanele sunt la fel!cu siguranta persoanele care sunt timide au avut un trecut mai particular fata de cei care sunt dezghetati.Eu sunt o fata tacuta timida(in unele ocazii),nesigura pe mine(in multe atitudini:sa vb cu ...
Re: Sfaturi pentru frigiditate! din 23 feb 2007 07:58 de SORIN28
De ce te gandesti ca ai putea ramane insarcinata? La ce sa te gandesti cand faci dragoste? La nimic, traieste "clipa". Prietenul tau stie de frica ta? Ai vorbit cu el? Poate problema este la el, poate nu te aduce pana acolo incat sa ajungi la ...
Re: Fete induiosate din 22 feb 2007 23:04 de SuperBombi
ma..treaba e ca si tu esti un pic fraier daca stai cu o astfel de tipa. Adica, tu vrei o tipa mai desteapta, si totusi te limitezi la atat.
Si la a doua parte, depinde si de educatia primita si anturajul in care a crescut (si astea doua includ ...
Re: Re: Marimea conteaza? din 22 feb 2007 22:41 de Snake
tipica intrebare " marimea conteaza " sincer asta e doar in capul unei tipe/tip chestia k marimea dak nu ati stiut 15 cm sunt de ajuns pt penetrare si satisfacere nu o spun eu ci au spus-o savanti insa conteaza mult si proprietarul jucariei dak sa ...
Sfaturi pentru frigiditate! din 22 feb 2007 21:40 de stephanie
Am citit articolul de pe acest site despre frigiditate si cred ca ma incadrez in profil. Singura data cand am avut orgasm a fost cu primul meu prieten la 20 de ani si de atunci nu am mai reusit. Simt placere dar mi-e teama sa nu raman insarcinata si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama din 22 feb 2007 18:13 de bebysa
da ai dreptate...cred ca am incercat chiar tot...n-a fost sa fie:(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama ca i din 22 feb 2007 17:33 de Guest
Nu cred ca, ai fi putut face mai mult. Daca in 2 ani de zile, n-a invatat ca poate avea incredere in tine, n-a priceput ca, nu ajunge nicaieri, cu minciuna( iau de baza, doar aceste doua aspecte ale relatiei), in rest, cea cu diploma de ospatar, ma ...
Re: Casatoria...cand si de ce? din 22 feb 2007 15:41 de ExoticDream
Cand este vorba de iubire (nu discut decat despre aceasta motivatie pentru casatorie) si cuplul decide ca s-au indeplinit conditiile pentru "a se trece la o noua etapa" in cadrul relatiei, se pune problema casatoriei. Sigur ca se poate trai bine ...
Re: Cum tratati cosurile de pe nas si umeri? din 22 feb 2007 10:23 de Nekunoskuta
La o anumita varsta sunt normale si apoi trec de la sine. In primul rand nu trebuie sa le maltratezi pentru ca risti sa ramai cu semne. Incearca produse speciale.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama din 22 feb 2007 07:10 de bebysa
Da e posibil sa nu fi fost iubire.Nici eu nu stiu ce sa mai cred.deja eram satula sa incerc sa il ajut sa se maturizeze pentru ca eu deja imi doream o relatie stabila,poate char un viitor alaturi de el.stia asta,dar cu toate acestea a preferat ...
Re: Re: Re: #Fata Mamii din 21 feb 2007 22:28 de shooter
asta asa e. eu am trecut si inca mai trec prin asa ceva. si pe undeva pot sa-i inteleg de ce reactioneaza asa. de multe ori m-am sacrificat eu, si am plecat capul la toate ce mi-au fost interzise, si asta din mai multe motive. de exemlplu, ...
Re: sex oral din 21 feb 2007 14:13 de SORIN28
Nu ramane insarcinata:ok:
Adica daca avea linie dreapta (fara schimbare in Faurei) pana in stomac ramnea insarcinata?!
De ce e draga asa scarbos?!
Re: sex oral din 21 feb 2007 13:31 de katysor20
nu este posibilitatea asta
nu are cum sa ramana gravida doar ca a inghitit sperma, pt ca pana a ajunge jos trebuie sa treaca prin multe locuri ale stomacului.
dar ce ia venit de a inghitit sperma, este cel mai scarbos lucru :x
Re: Corpul conteaza? din 21 feb 2007 10:59 de Nekunoskuta
Da, conteaza intr-o anumita masura. Pentru mine nu e ceva intentionat, daca ma atrage intregul e bine. Nu imi fac un scop in a cauta cel mai cel musculos care sa ma urce in brate 4 etaje, ar fi stupid. Trebuie ca intreg "ansamblul" sa ma atraga.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama ca i din 21 feb 2007 02:49 de ExoticDream
Eu am impresia ca tu si fostul tau prieten nu ati trait ceea ce se numeste [b]iubire[/b] (sunt de acord cu userul [b]...[/b] in privinta definirii iubirii), recunosc ca pe parcursul celor 2 ani ai incercat sa-l aduci pe calea cea buna, insa se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Corpul conteaza? din 21 feb 2007 02:11 de ExoticDream
S-a mai discutat subiectul asta, dar in fine..... Mie nu-mi place ca baiatul sa fie foarte bine "conturat", nu ma intereseaza un corp cladit la sala de forta, insa cred ca ar trebui sa aiba un pic de alura sportiva, adica baiatul sa faca un pic ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce sa fac?Sa o iert? din 20 feb 2007 23:57 de stefanoski
Asta banuiesc ca ii era adresat lui Funky...Dar ai raspuns la ce am scris eu. so...no thnaks am iertat si m-am ars a doua oara...
Pentru funky : tu nu trebuie sa nu o ierti pentru ca eu am fost mai putin norocos. Ti-am mai spus si iti repet : ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce sa fac?Sa o iert? din 20 feb 2007 23:45 de bebysa
iart-o in mod sigur trebuie sa o ierti...daca stay bine si te gandesti nu ti-a gresit asa mult.Poate daca se ajungea mai departe.Erati la inceput,ea nu avea de unde sa stie ca o sa ajunga sa tina la tine
Nu are rost sa va despartiti,nu o lua asa ...
Pagina 695 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |