Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Prieten prost din 15 feb 2007 21:11 de Funky
eu zic sa vb cu el serios p tema asta...zii k u nu mai suporti...si dak tot nu vrea si nu te intelege......papucii%%-
Re: Pentru baieti din 15 feb 2007 20:53 de Funky
eu zic k la prima intalnire trebuie sa fii kte putzin din toate...sa fii putin timind/indraznet........:,
Re: Eu virgin...ea nu, ea stie nu sunt virgin! din 15 feb 2007 20:38 de Funky
parerea mea este k ar trebui sa vb cu ea serios si sa ii spui adevarul k esti virgin....nu cred k se va supara...chiar din contra cred k va fi vreicita k dak vei face dragoste cu ea....k te va "dezvirgina".........Dak vrei sa o tii pe a u...si nu ...
Re: Re: Subiecte de abordare pe Messenger din 15 feb 2007 19:57 de stefanoski
A trecut Valentine's day. era cea mai buna ocazie sa-i oferi un cadou, un trandafir rosu sau sa-i faci o invitatie la un suc. Nu e timpul pierdut. Nu mai sta atat pe ganduri, nu cumva sa ti-o fure altu' :unsure:
So, de ce nu vorbesti cu ea fata in ...
Re: Subiecte de abordare pe Messenger din 15 feb 2007 18:50 de Nekunoskuta
Pai de ce nu o abordezi mai des la scoala? Incepe un subiect care sa aiba nevoie de continuare "live": cere-i o carte...ceva de genul asta si asa trebuie sa va intalniti sa ti-o dea. Apoi poti sa alegi: va intalniti undeva in oras si profiti sa o ...
Re: Re: Sex la o petrecere? din 15 feb 2007 18:27 de okidoki
Eu dezbracai odata pe una intr-un club , mare gen discoteca! :)) lol i-am dat jos blogi si-am bagat mana in chilotzi , etc :D S-au uitat aia parareli la noi ! toata discoteca a facut cerc! DUpa aia am dus-o in baie si i-am ... asa am mai facut ...
Re: Re: Sex oral din 15 feb 2007 17:45 de Iheartw33d
Practice makes perfect! :D
Nu te ingrijora daca nu-i nimeresti "butonasele" din prima. Asculta, experimenteaza si exerseaza. Invata sa-i simti nivelul excitatiei si sa-l mentii. Femeile nu raspund in mod similar la stimuli identici... asa ca nu-ti ...
Re: Re: Nu am avut niciodata prietena din 15 feb 2007 17:03 de Danny_DaBoss
Exact. Trebuie sa ii spui unei fete ca tu o aprecieze pentru ce e este nu pentru cum arata. Asta si vrea defapt. Cineva sa o placa asa cum este nu dupa cum arata si cum se imbraca.. :ok:
Re: Nu am avut niciodata prietena din 15 feb 2007 15:38 de Serban18
Da, este cel mai bine sa-i spui realitatea. Sunt destule fete care apreciaza faptul ca esti "neatins". Nu trebuie sa-ti fie rusine de asta sub nici o forma.
Re: Melancolie din 15 feb 2007 15:06 de ExoticDream
Uffff, vreau si eu niste cuvinte mai.... "inspiratoare"!!!
Oare pana si compunerea unei poezii trebuie sa aiba o motivatie materialista?!?
:devil::devil::devil:
Knowledge is.... not power..... din 15 feb 2007 15:02 de ExoticDream
Daca te-au fericit ursitoarele cu o sensibilitate aflata pe o lungime de unda mult diferita de cea a lumii in care traim, inseamna ca trebuie sa [i]move on[/i] de la paguboasele calatorii interioare la o varianta moderna a celebrului "NOSCE TE ...
Simptomele menstruatiei din 15 feb 2007 13:30 de bebysa
am si eu o intrebare...trebuie sa ai neaparat simptome inainte sa iti vina menstruatia...adik daca ai avut pana acum de fiecare data si o singura data nu ai deloc...ar trebui sa intri la banuieli....i need help pls..
Re: o problema... din 15 feb 2007 12:04 de SORIN28
Nu, nu este acelasi lucru
Pana de curand ai facut parte din categoria femeilor, acum au urcat o treapta spre beci. Trebui sa te gandesti inainte de a-l insela, trebuia sa iti dai seama ca il iubesti inainte de a te culca cu altu, ...
Re: o problema... din 15 feb 2007 11:13 de Dada
Incearca sa-i marturisesti.Sau nu.
In orice caz s-a ales cu o iubita fidela pe vecie! B)
Daca i-ai putea spune doar asta!
Succes!
"A l'amour comme a la guerre" din 15 feb 2007 10:56 de Dada
Te inteleg perfect criss, am fost si eu in situatia ta si stiu ca iti poti curma suferinta si nesiguranta care te bantuie...este simplu... la urma urmelor esti femeie si cu ceva mai multa incredere in tine poti schimba lucrurile.
Daca-l vrei cu ...
Re: De cate ori iubim? din 15 feb 2007 07:39 de SORIN28
De ce sa respectam traditia de peste ocean cand putem respecta traditia niponilor(ca tot am vazut ieri la tv) unde de V.D. doamnele\domnisoarele fac cadouri sotilor\iubitilor?
De ce sa-i cumpar cadou pentru a-i arata cat de mult o iubesc?
...
M-am indragostit, desi iubesc pe altul... din 15 feb 2007 01:14 de o ea...
In primul rand o intrebare: pentru voi a fi indragostit si a iubi e acelasi lucru?
Pentru mine nu.
Pana de curand faceam parte din acei oameni care sustin ca nu au inselat niciodata si nu vor insela, daca iubesti nu poti sa inseli, daca nu ai tot ...
Re: Re: Re: Re: E normal sa faci sex oral....??? din 14 feb 2007 01:32 de shooter
Ooups, acum am inteles!Scuze!:~*
Anyhow, SUNT DE ACORD.:D
Re: Re: Re: Re: E normal sa faci sex oral....??? din 14 feb 2007 01:27 de shooter
RIGHT!Ceea ce am vrut sa scriu a fost ca sunt de acord cu tine serban18!Nu inteleg de ce te-ai mirat...:-`
Agonizand pe ulite singurele si bolnavioare. din 14 feb 2007 00:59 de verdiuc
Constientul mi-e ancorat firav,
Curand voi adormi langa un urs pufos,
Visele inchiria-mi vor un taraf,
Trebuie sa ma apuc de ceva banos.
Urmatoarele cuvinte: somn;iubita;clovn;casapita.
Pagina 698 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
50 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |