Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: E normal sa faci sex oral....??? din 14 feb 2007 00:12 de Serban18
Unde dai si unde crapa ! Intrebarea mea era : de ce trebuie sa spuna cuiva treaba asta ? Evident ca nu e nici o injosire sa faci sex oral cu prietenul/prietena. Numai ca astea sunt probleme de cuplu si nu se discuta in public. Asta am vrut sa ...
Re: Re: Re: E normal sa faci sex oral....??? din 13 feb 2007 23:40 de Serban18
Shooter, asta e raspunsul tau la ce am scris eu ? Daca da, am impresia ca n-ai inteles nimic din ce am scris eu ori eu nu mai stiu romaneste. Exact asta am vrut sa zic si eu .. ca NU trebuie sa spui la cineva ( tot poporul cum m-am exprimat eu ) ...
Re: Re: E normal sa faci sex oral....??? din 13 feb 2007 20:48 de Shooter
Nici eu nu pot sa inteleg de ce trebuie sa impartasesti aceste clipe intime cu cineva.Ceea ce faci t cu prietena ta, daca va iubiti sau nu, si cum va iubiti, nu cred ar trebui sa alcatuiasca o tema despre care tu sa vorbesti cu toata ...
Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu el! din 13 feb 2007 20:08 de carrie
exagerezi...:flowers:
Re: Poezii de Sf. Valentin din 13 feb 2007 19:11 de SORIN28
V.D o panarama de zi, o zi ca si restul. Nu "dedic" nimanui nimic, nu ma intereseaza zilele in care"trebuie" sa-i demonstrez cat de mult o iubesc. O sarbatoare tampita pe care romanii s-au simtit datori sa o adopte, bleah:x
Re: Re: E normal sa faci sex oral....??? din 13 feb 2007 18:59 de SORIN28
Si daca spune ca o iubeste si ca ii face sex oral care-i problema? Ori nu mai ajunge in rai? Il cunosti? Crezi ca ii este rusine sa recunoasca ca isi iubeste prietena si ca datorita acestei iubiri ii face oral. Pun pariu ca si tu daca ai avea ...
Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu el! din 13 feb 2007 18:37 de ExoticDream
Asa este, tipul chiar are "caracter", nu este la indemana oricui sa tina o "iubita" acasa (fara sentimente, ci din anumite interese) si sa cultive si o amanta care moare dupa el, trebuie un oarecare joc al mintii ca sa penduleze intre doua ca sa ...
Re: Vreau sa fac sex cu el! din 13 feb 2007 15:20 de Funky
parerea mea este sa nu faci sex cu el....doar in cazul in care se desparta d actuala prietena.....k s`ar putea sa ai nefericitul caz....sa se culce cu u si apoi sa iti dea papucii ...ai grija :ok:
Re: Re: E normal sa faci sex oral....??? din 13 feb 2007 15:18 de Funky
da..da asa e...:mellow:
Re: Sper ca vei citi din 13 feb 2007 12:24 de Guest
In general, vorbind, pt. ca, Bulinel, nu s-a deranjat sa-ti raspunda, ca Bulinel, nici, sub alte nickname-uri, problema copiilor, intr-o casnicie ratata, vine cam asa: daca, parintii nu se mai inteleg, copiii simt asta, fie ca stau impreuna zic ei ...
Re: Re: Eu virgina, prietenul meu nu vrea sa astep din 13 feb 2007 11:01 de bobomen
Trebuie mai intai sa-ti clarfici lukrurile in ceea ce te priveste.Si anume:depinde ceea ce vrei tu sa fii si sa faci.Spuneai k esti virgina la 17 ani.Vrei sa ramai virgina pina la castorie sau nu?? vrei sa amai perioada in care tu sa-ti incepi viata ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea din 12 feb 2007 22:08 de the_gogu
daca vrei sa ajungi in rai tre` sa le respecti, asata-i viata:D
Re: E normal sa faci sex oral....??? din 12 feb 2007 19:57 de Serban18
Intrebarea mea este alta : chiar trebuie sa spui la cineva ca faci sex oral ???? Va simtiti bine ? Va iubiti ? E ok atunci ! ... nu trebuie sa stie "tot poporul" ce faceti voi...Corect, nu ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 feb 2007 14:13 de shooter
Mersi pt corectare(asa-i cand uiti limba romana).:~*
Re: Eu virgin...ea nu, ea stie nu sunt virgin! din 12 feb 2007 09:45 de alina
Nu cred k e un motiv de rusine sa fii virgin la varsta asta ,dak ea nu mai e inseamna k fata buna nu prea e (curva)!!B);)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 feb 2007 05:05 de valentine
it was a metafor:,
iti sustin punctul de vedere;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 feb 2007 03:04 de Serban18
Un lucru absolut firesc ! Si prietenei mele ii plac bijuteriile, ca orice fata. Doar n-o sa-i placa subwooferele :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 feb 2007 23:14 de SoulsQueen
da, imi plac si mie bijuteriile, dar imi place mai mult sa imi dea un cadou pentru ca pur si simplu asa simte si sa imi faca o surpriza, decat sa imi dea pentru ca e valentine's si trebuie :P
si apropo, "vreo femeie careia sa nu-i placa", care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ca din 11 feb 2007 17:34 de shooter
Nu cred ca exista vreo femeie care sa-i nu-i placa bijuteriile, mai ales cand sunt cadou de la cel iubit, si sunt sigura ca niciuna n-ar zice nu la asemenea cadou.Si asta fara ca sa insemne ca femeile sunt materialiste.Trebuie sa stii sa faci ...
Re: Re: Despre candidoza din 11 feb 2007 10:31 de SoulsQueen
este o boala la care trebuie sa tratezi cauza care a provocat aparitia ei, nu boala in sine. cauzele pot fi spalaturile intravaginale, sexul neprotejat, un tratament medicamentos foarte puternic, si orice altceva ce produce flora bacteriana. pentru ...
Pagina 699 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
50 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |