Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Corpul conteaza? din 20 feb 2007 23:42 de bebysa
da dupa parerea mea conteaza.Nu destul de mult dar trebuie sa conteze.Trebuie sa ai un pic grija de tine si sa iti pese si de felul in care arati.plus ca oricarei fete i-ar placea sa mangaie un corp mai bine conturat decat un pachet de ...
Re: Re: Imi este frica prima data! din 20 feb 2007 16:31 de raluki_rtz
ar fi cea mai mare dovada de dragoste,nu?si pana la urma sexul chiar ca dac nu ar mai fi placut nu s-ar mai practica inca de la ce varste fragede..................asa e!
Re: Re: Imi este frica prima data! din 20 feb 2007 16:28 de raluki_rtz
ai foarte mare dreptate,si nu ma supar:p,si cred ca abia astept sa experimentez asta cu un baiat care pana la urma imi demonstreaza in fiecare zi ca ma iubeste..................:love::love: ,si cred ca o sa fie de ...
Re: Re: Re: Anticonceptionale + Postinor 2 din 20 feb 2007 12:05 de Nekunoskuta
Noi de unde sa stim daca mai esti sau nu protejata? Suntem cumva in organismul tau? Organismul femeii reactioneaza in astfel de cazuri ca la loterie: uneori castigi, alteori pierzi. Daca te protejezi si cu prezervativ, pentru orice eventualitate, ...
Re: Re: Anticonceptionale + Postinor 2 din 20 feb 2007 11:24 de curioasa
Am luat Postinor din cauza unor antibiotice, luate inainte de anticonceptionale....vreau sa stiu daca mai sunt protejata luna asta....sunt pe la jumatatea foliei....sau trebuie sa folosesc prezervativ? Apropo de dureri si sangerari....inca nu ...
Re: Oare am avut orgasm? din 19 feb 2007 22:15 de koryna
Hmmm...orgasmul...Este o senzatie care nu este usor de descris...Si eu am avut o data acea problema si pe de o parte inca nu am reusit sa o rezolv...
Eu am orgasm dar nu intotdeanu cu prietenul meu.Mai repede il am cand ma uit la un film si ma ...
Re: Sotul meu nu vrea copii din 19 feb 2007 17:08 de LonelyGirl
In problema asta nu te putem ajuta noi.Nu stim ce gandeste sotul tau, ce vrea, ce isi doreste.Nu poti ca intr-o zi sa iti iei valiza si sa-i spui "eu cred ca nu vrei copii asa ca divortez".Trebuie sa discutati.Sa ii spui ce te nemultumeste, ce ...
Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama ca iubesti? din 19 feb 2007 12:26 de bebysa
wow...da ai dreptate...exact asta e...am avut un prieten timp de aproape 2 ani de zile.Credeam ca il iubesc.Ii simteam lipsa,simteam ca "mor de foame",am trait impreuna clipe de neuitat si am avut parte de tot felul de experiente.Ajunsesem sa ne ...
Re: Imi este frica prima data! din 19 feb 2007 09:42 de Nekunoskuta
Tie nu-ti e frica, esti disperata! Imi pare rau ca-ti spun asta dar trebuie sa fii constienta. Baiatul te iubeste, asteapta de 2 ani, ati avut numeroase ocazii dar nu ai putut merge pana la capat, in momentul asta ii dau dreptate daca te paraseste. ...
Re: Ma iubeste da sau nu? din 19 feb 2007 02:15 de ExoticDream
Doua priviri schimbate la biserica nu inseamna mare lucru daca nu sunt dublate de cel putin cateva cuvinte schimbate impreuna. Chiar daca te gandesti la dragoste la prima vedere, trebuie sa stii ca indragosteala este extrem de depaaaaaaarte de ...
Re: Imi este frica prima data! din 18 feb 2007 23:53 de stefanoski
Mai fetito, ce ti-e asa frica ? Gandeste-te ca daca nu era placut, sexul nu mai era practicat. Prima data e mai dificil, dar daca prietenul tau stie sa faca un preludiu asa cum trebuie si e atent si grijuliu, totul o sa fie frumos. Daca spui ca il ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum exciti o fata? Indirect, p din 18 feb 2007 21:31 de shooter
In general, depinde de fata.Dar in orice caz, barbatul trebuie sa stie foarte bine sa se joace cu cuvintele si sa aiba multa fantezie( asta cand zice vreo poveste de sex).
Cat despre atmosfera, este un MUST!!it makes your life simplier and more ...
Re: Re: Sunt bazat - dar degeaba din 18 feb 2007 19:34 de stefanoski
Alooooo, centrala !! Mai uite-te si tu la data topicului ca m-ai disperat. Postul asta e din 02-02-2003 !! Inteleg ca vrei sa faci mai multe mesaje pe forum dar raspunde la cele recente ! (X)
Re: Re: Cum iti dai seama ca iubesti? din 18 feb 2007 03:30 de ExoticDream
Aici trebuie sa iti pui in miscare VOINTA, nu te lasi pe tanjala scuzandu-te in fata ta ca de-aia nu poti invata pentru ca iubesti! Totusi....., exista situatii (in special la inceputul unei relatii) in care fascinatia exercitata de noutatea ...
Re: Re: Re: virgina.....la 20 de ani din 18 feb 2007 02:28 de Bursucu
chiar esti o raritate...
"pretioaso"...lasa ca timpul le rezolva pe toate...si sincer faza cu amicul las-o balta ca nu are rost...prima data trebuie sa fie de neuitat cu cineva potrivit si cu care simti tu ca trebuie sa faci pasul acesta!!!:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: - din 17 feb 2007 02:25 de un_baiat
preludiu frate ! si trebuie sa mearga..O:).daor nu te-o durea la infinit.toate femeile au trecut de pasul dezvirginarii asa k CURAJ !!! ps: si bafta :,
Re: #De Ce Se Strica O Relatie ?? din 17 feb 2007 01:02 de Bursucu
De Ce ? Atunci cand totul este perfect, o relatie de ani bazate pe iubire, incredere, amintiri, vise, sperante.. etc.. se strica intr-o clipa ?
daca relatia este bazata pe ce zici tu nu se destrama asa usor...aici intervine monotonia si trebuie ...
Re: Cum iti dai seama ca iubesti? din 17 feb 2007 00:51 de verdiuc
Recent vedeam o chestie conform carei a iubirea este precum nicotina; probabil asa o fi,totul hormonal,si eu,care "estem" om de stiinta,tind sa cred acelasi lucru.
Iubire este atunci cand toate gandurile tale fug constant catre persoana ...
Re: Nu stiu ce sa cred... din 16 feb 2007 20:43 de bebysa
parerea mea e ca ar trebui sa ii spui cum vrei tu...mai subtil sau direct...asa cum poti ...dar trebuie pusa si problema asta...trebuie sa stie si el ce gandesti tu si ce simti.E destul de egoist.si carrie cam are dreptate...serviciu vs ...
Re: Re: Re: Re: Este rusinos sa fii virgin la 17 a din 16 feb 2007 20:35 de bebysa
si eu sunt de acord cu ea...si mie mi-ar fi placut ca prietenul meu sa fie virgin...cum si voua va place sa fiti primii...si noua ne place cateodata
Pagina 696 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |